Allaskaappi ja allas Slim Retro 60, valkoinen/harmaa

Tuotenumero: FMSLRAK6VH
ALE!
-20%
2.7. asti
TARJOUS
675,00 €
540,00 
Säästät: 135,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 2.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Slim Retro 60 allaskaappi sopii hyvin syvyytensä puolesta kylpyhuoneisiin, joissa tila rajallinen. Kompaktista koostaan huolimatta kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Ryhmä sisältää allaskaapin, 60 cm valumarmorialtaan sekä vesilukon. Slim Re...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Allaskaappi ja allas Slim Retro 60, valkoinen/harmaa kuvaus

Slim Retro 60 allaskaappi sopii hyvin syvyytensä puolesta kylpyhuoneisiin, joissa tila rajallinen. Kompaktista koostaan huolimatta kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Ryhmä sisältää allaskaapin, 60 cm valumarmorialtaan sekä vesilukon. Slim Retro allaskaapin runko on kosteudenkestävää kalustelevyä. Ovet ovat maalatut valkoiset, tausta ja reunat harmaat. Oviin on jyrsitty harmaaksi maalattu vedin. Allaskaapissa on yksi hylly ja hidastavat saranat.

Finnmirror suunnittelee ja valmistaa peilejä, liukuovikaapistoja sekä kylpyhuonekalusteita. Finnmirror on sisustanut suomalaisia koteja jo vuodesta 1923 ja arvostanut aina suomalaista luontoa ja ympäristön hyvinvointia. Netraudassa myytävät Finnmirror malliston tuotteet ovat suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneita korkeatasoisia kylpyhuonekalusteita. Näillä kalusteilla ja kalusteryhmillä tuot palan aitoja luonnon hetkiä kylpyhuoneeseesi.

Allaskaappi ja allas Slim Retro 60, valkoinen/harmaa

  • Ovet valkoinen/harmaa
  • Alex 600 valumarmoriallas
  • Mitat (LxKxS): 600x512x340 mm
  • Takuu: 2 vuotta

Huom! Tuotteet toimitetaan kasaamattomina.

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1