Kylpyamme Hafa Lime, 243L, 1575x700mm

Tuotenumero: HAF1443070
ALE!
-20%
8.1. asti
TARJOUS
1 705,00 €
1364,00
Säästät: 341,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 8.1.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Hafan Lime on uusi muotoilu-amme, arkkitehti Jordensin suunnittelema. Lime kylpyamme sopii hyvin yhteen muiden Hafa Lime -sarjan tuotteiden kanssa. Amme on saatavana hierontajärjestelmällä tai ilman. Etupaneeli ja päätypaneeli sisältyvät tuotteese...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kylpyamme Hafa Lime, 243L, 1575x700mm kuvaus

Hafan Lime on uusi muotoilu-amme, arkkitehti Jordensin suunnittelema. Lime kylpyamme sopii hyvin yhteen muiden Hafa Lime -sarjan tuotteiden kanssa. Amme on saatavana hierontajärjestelmällä tai ilman. Etupaneeli ja päätypaneeli sisältyvät tuotteeseen.

Hafan kylpyamme on arkipäivän ylellisyyttä parhaimmillaan. Se on turvallinen ja varma valinta, jossa tulet taatusti ottamaan monta rentouttavaa kylpyä. Allas on valmistettu Ruotsissa, joten se täyttää kaikki tiukat turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Voit nauttia rauhassa kylpyhetkistäsi.

Amme on valmistettu erittäin korkealaatuisesta saniteettiakryylistä ja vahvistettu lasikuitulujitteisella polyesterillä. Rakenne antaa ammeelle monia etuja. Lämpö säilyy ammeessa hyvin, ja sen pinta on kiiltävä ja kulutusta kestävä sekä mikro-organismien syntymistä ehkäisevä. Saniteettiakryyli on erittäin kestävä ja helposti puhdistettava materiaali. Jos ammeen kiilto katoaa, sen voi mainiosti vahata tavallisella auto- tai venevahalla. Naarmut ja pienet vauriot on helppo hioa ja kiillottaa pois, koska akryyli on läpivärjätty.

Ammeessa on vahvistettu pohjalevy, ja sen jalusta on sähkösinkitty ruostumista vastaan. Säädettävien jalkojen ansiosta amme on helppo asentaa tukevasti kaikenlaisille lattioille. Ammeen mukana toimitetaan täydellinen viemäröintisarja.

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Kylpyamme Hafa Lime

  • Koko: 1575x700x646 mm
  • Vesimäärä: 234 L
  • Syvyys: 475 mm
  • Veden syvyys: 405 mm
Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1

Myydyimmät tuotteet (10)