Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kylpyammeet

Kylpyamme on kodin rentoutumis- ja hyvinvointipaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia lämpimästä kylvystä omassa kodissa. Kylpyammeen avulla voi rentoutua arjen kiireiden keskellä, lievittää stressiä ja helpottaa lihasjännityksiä. Tutustu laajaan valikoimaamme, josta löydät ammeita eri kokoisina, muotoisina ja erilaisilla ominaisuuksilla.

1-48 / 487

487 tuotetta

1-48 / 487

487 tuotetta

Kylpyammeet

Mitä kylpyammeen ostossa tulisi huomioida?

Kylpyammeiden erilaisia tyyppejä, kokoja ja malleja on olemassa runsaasti. Yleisimpiä kylpyammeiden tyyppejä ovat upotettavat, kulmikkaat, pyöreät ja vapaasti seisovat kylpyammeet. Meiltä löydät myös virtaviivaisia design-ammeita niin ellipsinmuotoisena kuin epäsymmetrisenäkin. Elegantti valkoinen vai moderni musta? Pieni tai iso amme tassuilla vai ilman?

Upotettavat kylpyammeet asennetaan lattian tasoon ja ne ovat yleensä muotoiltu suorakaiteen tai soikean muotoisiksi. Kulmikkaita kylpyammeita käytetään usein tiloissa, joissa on rajattu tila, ja niissä on yleensä suorat kulmat. Pyöreitä kylpyammeita käytetään usein rentoutumiseen, ja ne ovat yleensä kooltaan pienempiä kuin muut kylpyammeiden tyypit. Vapaasti seisovat kylpyammeet ovat trendikkäitä ja niissä on yleensä tyylikäs muotoilu. Ahkeraa kylpijää kiinnostaa ammeen ulkonäön lisäksi myös sen mitat ja tilavuus, millaisille lattiapinnoille kylpyamme mahdollisesti sopii sekä muut edut. Valitse materiaali, joka ehkäisee mikro-organismien kasvua ja pitää veden lämpimänä erityisen hyvin.

Saat meiltä myös lisätarvikkeet ammeeseen kuten lisäetulevyt, kokoetulevykehikot sekä amme- ja suihkuhanat . Viimeistele kylpynautintosi asiaan kuuluvalla kylpyhuonevalaisimella, ja tunnelma on taattu. Kylpyammeet tuovat ansaittua luksusta kotiisi, joten siihen kannattaa panostaa.

Mistä materiaalista kylpyammeet ovat valmistettu?

Kylpyammeissa useimmiten käytetyt materiaalit ovat akryyli, emaloitu teräs, komposiittikivi ja valumarmori. Valikoimastamme löytyy myös muoviammeita ja kupariammeita. Akryylikylpyammeet ovat yleensä kevyitä ja helppoja asentaa, ja niitä on saatavana monenlaisina malleina. Emaliammeet ovat kestävämpiä kuin akryylikylpyammeet ja voivat olla myös helpompia puhdistaa. Emaliammeessa on emaloitu eli lasitettu pinta, ja se suojaa ammetta esimerkiksi ruostumiselta. Komposiittikivestä valmistetut ammeet ovat kalliimpia, mutta ne ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat tyylikkään ilmeen kylpyhuoneessa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva kylpyamme!

Kuinka paljon kylpyammeet yleensä maksavat, ja mitkä ovat niiden käyttökustannukset?

Kylpyammeiden hinta vaihtelee merkittävästi niiden mallin, ominaisuuksien ja materiaalin mukaan. Yksinkertaisimmat ja edullisimmat mallit maksavat yleensä alle 500 euroa, kun taas suuret ja monipuoliset ammeet voivat maksaa useita tuhansia euroja. Ammeen hintaan vaikuttaa myös se, onko se upotettava vai seisova malli, ja kuinka paljon tilaa kylpyhuoneessa on.

Kylpyammeen käyttökustannukset koostuvat energiakuluista, joita syntyy muun muassa veden lämmityksestä. Tämän lisäksi on huomioitava kylpyammeen puhdistusaineiden ja vedenkulutuksen aiheuttamat kulut. Käyttökustannuksiin vaikutta myös kylpyammeen käyttöaste.

Mitä asennusvaatimuksi kylpyammeilla on?

Kylpyammeiden asennusvaatimukset riippuvat kylpyammeen tyypistä. Upotettavat kylpyammeet asennetaan yleensä lattian alle, joten tarvitaan tarpeeksi tilaa lattian alle. Kulmikkaat ja pyöreät kylpyammeet asennetaan yleensä seinän viereen, joten tarvitaan tilaa seinän vieressä. Vapaasti seisovat kylpyammeet voivat olla helpompi asentaa, koska niitä ei tarvitse asentaa lattian tai seinän yhteyteen. Kylpyammeen asentaminen voi olla haastavaa, joten suosittelemme aina ammattilaisen käyttämistä kylpyammeen asentamiseen.

Miten kylpyammetta tulisi puhdistaa ja ylläpitää?

Kylpyammeen puhdistaminen ja ylläpitäminen on tärkeää sen pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Kylpyammeen puhdistamiseen tulisi käyttää pehmeää liinaa ja mietoa puhdistusainetta. Hankaavien aineiden käyttöä tulee välttää, sillä ne voivat vahingoittaa kylpyammeen pintaa. Huomioithan, että ammeeseen ei saa käyttää valkaisu- tai hankaavia kemikaaleja (puhdistusaineessa ei saa olla jauhetta). Kylpyammeen käyttöveden tulee olla puhdasta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.