1-100 / 462

462 tuotetta

1-100 / 462

462 tuotetta

Kylpyammeet

Tyylikkään kylpyhuoneen kruunaa tietenkin kylpyamme, ja mistäpä sen saisikaan edullisesti ja kätevästi kotiin kuljetettuna kuin Netraudasta. Kylpyamme voi olla juuri se juttu, joka tekee kylpyhuoneestasi erityisen. Mikään ei vedä vertoja raskaan päivän jälkeen sille, kun voi rentoutua kuumassa kylvyssä omassa kylpyhuoneessa. Kylpynautintoa voi tehostaa lasilla raikasta juomaa ja mieluisalla aikakauslehdellä – rentoutumiselämys on taattu!

Tyylikkäät ammeet jokaiseen kotiin

Meiltä löydät kylpyammeet jokaiseen kylpyhuoneeseen alan parhailta laatumerkeiltä, kuten Bathlife, Gustavsberg, Ido, Westersbergs ja Novitek. Tilaa oivasti käyttävät kulmamallit ovat aina tyylikäs valinta, mutta meiltä löydät myös virtaviivaisia design-ammeita niin ellipsinmuotoisena kuin epäsymmetrisenäkin. Elegantti valkoinen vai moderni musta? Pieni tai iso amme tassuilla vai ilman? Entä mitä materiaalia haluat kylpyammeesi olevan, kenties komposiittikiveä tai valumarmoria? Tällaisia kysymyksiä voi sisustaja miettiä, sillä Netraudasta löytyy vaihtoehtoja jokaisen silmää miellyttämään. Kylpyhuoneeseen romanttista tunnelmaa tuomaan on omiaan tassuamme, jonka jalat voit valita vaikka kromisena tai messinkisenä. Tyylikkäillä yksityiskohdilla varustetut kylpyammeet ovat näyttävä valinta kylpyhuoneeseen. Miksi et panostaisi uuteen kylpyammeeseen jo tänään?

Kylpyammeita parhailla ominaisuuksilla

Ahkeraa kylpijää kiinnostaa ammeen ulkonäön lisäksi myös sen mitat ja tilavuus, millaisille lattiapinnoille kylpyamme mahdollisesti sopii sekä muut edut. Valitse materiaali joka ehkäisee mikro-organismien kasvua ja pitää veden lämpimänä erityisen hyvin. Myös lisätarvikkeet ammeeseen kuten lisäetulevyt, kokoetulevykehikot sekä amme- ja suihkuhanat kätevästi Netraudasta. Viimeistele kylpynautintosi asiaan kuuluvalla kylpyhuonevalaisimella, ja tunnelma on taattu. Kylpyammeet tuovat ansaittua luksusta kotiisi, joten siihen kannattaa panostaa. Kylpijä, joka vaatii ammeeltaan paljon, on oikeassa paikassa shoppaillessaan Netraudassa. Tutustu myös supertarjouksiimme ja erityishintoihin, voit tehdä yllättäviä löytöjä kylpyhuoneeseesi.

Netraudasta edullinen kylpyamme kotiovellesi

Netrauta tuo tuotteen kotiisi asti nopeasti ja maksuvaihtoehdoista voit valita itsellesi sopivan. Tuotteillamme on myös 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten kaupankäynti on todellakin reilua ja riskitöntä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme minkä tahansa kysymyksen yhteydessä tai kun haluat lisätietoa tuotteesta. Elämästä nauttiminen on helppoa ja edullista Netraudassa asioidessa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16