Sähkökiuas Sawo Wall Tower, 3kW (2-4m³), erillinen ohjauskeskus

Tuotenumero: SAWTH230NSWL
* Kaulus
--Valitse--
Ei kaulusta
(+0,00€)
Teräksinen integrointikaulus seinäkiukaalle
(+47,00€)
* Ohjauskeskus
--Valitse--
Innova Classic B (ohjauskeskus integroitu tehoyksikköön)
Innova Classic B (ohjauskeskus integroitu tehoyksikköön)
(+0,00€)
Innova Classic S (erillinen tehoyksikkö ja ohjauskeskus)
Innova Classic S (erillinen tehoyksikkö ja ohjauskeskus)
(+46,00€)
Innova Touch S (erillinen tehoyksikkö ja kosketusnäytöllinen ohjauskeskus)
Innova Touch S (erillinen tehoyksikkö ja kosketusnäytöllinen ohjauskeskus)
(+198,00€)

* Vaaditut tiedot

505,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

Kuvaus
Sawon Wall Tower, 3kW-kiuas on seinää vasten asennettava kiuas, joka säästää tilaa ja luo avaruutta saunaan. Seinäkiuas sopii erinomaisesti esimerkiksi pieneen kerrostalosaunaan tai mökille. Tämän kiukaan löylyt ovat muhkeat ja pehmeän kosteat suu...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sähkökiuas Sawo Wall Tower, 3kW (2-4m³), erillinen ohjauskeskus kuvaus

Sawon Wall Tower, 3kW-kiuas on seinää vasten asennettava kiuas, joka säästää tilaa ja luo avaruutta saunaan. Seinäkiuas sopii erinomaisesti esimerkiksi pieneen kerrostalosaunaan tai mökille. Tämän kiukaan löylyt ovat muhkeat ja pehmeän kosteat suuren kivimäärän ansiosta. Kiuas on valmistettu kauttaaltaan ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa kestävyyden. Wall Tower, 3kW-seinäkiuas sopii 2-4 m³ kokoiseen saunaan, 80 kg:n kivimäärällä.

Tämän kiukaan kanssa tarvitset erillisen Innova -ohjauskeskuksen. Tehoyksikkö ja ohjauspaneeli tulee sijoittaa huoneenlämpöön, ei saunahuoneeseen.

Tämän kiukaan kanssa tarvitset erillisen Innova -ohjauskeskuksen. Erillisiä ohjauskeskuksia on tarjolla kolmea eri mallia: Innova Classic B-malli (sisäänrakennettu tehoyksikkö), Innova Classic S-malli (erillisellä tehoyksiköllä) tai kosketusnäytöllinen Innova Touch S-malli (erillisellä tehoyksiköllä).

SAWO -tornikiukaiden löylyominaisuudet perustuvat suureen kivimäärään. Tornikiuas luo erittäin kosteat löylyt, jolloin matalampi lämpötila tuntuu iholla kuumemmalta. (Joten tyypillisesti saunan lämpömittari tällöin näyttää noin +60 astetta). Perinteiset sähkökiukaat perustuvat kiukaan kivien läpi virtaavaan ilman lämmittämiseen. Tornikiukaat poikkeavat perinteisistä sähkökiukaista siten, että tornikiukaassa kiuas kivineen kuumenee ja lämpö vapautuu kiukaasta saunahuoneeseen löylyä heittämällä.

Huomioithan kun teet saunaremonttia tai valitset kiuasta saunaasi, että esimerkiksi tiiliseinä, kiviseinä, hirsiseinä tai lasiseinä vaativat lisätehoa kiukaalta eli suuremman kilowattimäärän. Esim. Yksi (1) neliömetri jotakin edellämainituista seinämateriaaleista tuo lisää noin yhden kuution saunan laskennalliseen tilavuuteen.

Toimitus sisältää Wall Tower, 3kW-kiukaan ja Innova ohjauskeskuksen .Tehoyksikkö ja ohjauspaneeli tulee sijoittaa huoneenlämpöön ei saunahuoneeseen. Voit valita haluamasi ohjauskeskuksen alasvetovalikosta.

Sähkökiuas Sawo Wall Tower, 3kW (2-4m³), erillinen ohjauskeskus

  • Seinäkiuas
  • Ulkokuori ruostumatonta terästä
  • Teho: 3 kW
  • Saunan koko: 2-4 m³
  • Erillinen ohjauskeskus
  • Mitat(LxKxS): 385x220x1400 mm
  • Kivimäärä noin: 80 kg (ei sisälly toimitukseen)

Suojaetäisyydet:

  • A=1900 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Katsotuimmat tuotteet (10)