Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Sawo-kiukaat

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 298

298 tuotetta

1-48 / 298

298 tuotetta

Sawo-kiukaat

Kun rakennat uutta tai kotonasi taikka mökilläsi tarvitaan uutta kiuasta, on aika suunnata Netraudan verkkokauppaan. Meiltä löydät Sawo-kiukaat, joiden valtteja ovat laatu ja asiantunteva kehitystyö. Runsas mallisto on tilattavissa vuorokauden ympäri. Satsaa lempeän rentouttavaan saunaelämykseen ja tee kiuastilauksesi jo tänään!

Sawo on saunan ammattilainen

Sawon toimiala on piilotettu jo yrityksen nimeen, sillä nimi Sawo tulee sanoista sauna ja world. Sawon tarina alkoi vuonna 1994, ja yrityksellä onkin vankka kokemus alansa tuotteista. Tätä nykyä Sawo on yksi maailman suurimmista sauna- ja höyrytuotteiden valmistajista. Yritys tuottaa vuosittain jopa yli 150 000 kiuasta. Tuotteissaan Sawo vaalii laatua ja jatkuvaa kehitystyötä. Sawo-kiukaan ostaja voikin luottaa kiukaansa olevan valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Sawo-kiukaat löydät näppärästi Netraudan verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan jo tänään!

Sawo-kiukaat erilaisiin saunoihin

Kiukaan valinta kannattaa aloittaa siitä, että kartoittaa saunahuoneen koon ja mallin. Sawon kiukaista löytyy sopivia vaihtoehtoja niin pienempiin kuin suurempiinkin tiloihin. Saunan muoto vaikuttaa myös siihen, millainen kiuas kannattaa valita. Esimerkiksi kulmakiukaan avulla saa nurkankin valjastettua hyötykäyttöön. Kiukaan ilmeellä on oma vaikutuksensa saunan tunnelmaan. Sawon valikoimista löydät niin perinteisemmän malliset kiukaat kuin myös nykyaikaiset verkkokiukaat, jotka luovat saunaan modernimman ilmeen ja tuovat kiuaskivet kauniisti esille. Osassa kiukaista on kiinteä ohjaus ja toisissa puolestaan erillinen ohjauskeskus. Mitkä ikinä ovatkaan toiveesi, Sawon kiuasmalleista löytyy varmasti juuri sinulle sopiva tuote. Kun päätös on tehty, onnistuu tilaaminen Netraudan verkkokaupasta vaivattomasti!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.