Tapetti Sandberg Kungsholm 0,53x10,05 m non-woven, eri värivaihtoehtoja

Tuotenumero: SBE203

Lisää kuvia

ALE!
-25%
31.7. asti
TARJOUS
* Tapetin sävy
--Valitse--
Vaaleanturkoosi 203-27
Vaaleanturkoosi 203-27
(+0,00€)
Vaaleanharmaa 203-31
Vaaleanharmaa 203-31
(+0,00€)
Musta 203-91
Musta 203-91
(+0,00€)

* Vaaditut tiedot

104,00 €

Normaali hinta: 93,60 €

Special Price 78,00 

/ rll
Säästät: 26,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 8,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Kungsholm-tapetin isokokoinen graafinen kuvio on saanut innoituksensa yhdestä matkustajalaiva M/S Kungsholmassa käytetyistä kuoseista. Kyseinen matkustajalaiva valmistui vuonna 1928 ja liikennöi siitä lähtien reitillä Göteborg - New York. Greta Ga...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tapetti Sandberg Kungsholm 0,53x10,05 m non-woven, eri värivaihtoehtoja kuvaus

Kungsholm-tapetin isokokoinen graafinen kuvio on saanut innoituksensa yhdestä matkustajalaiva M/S Kungsholmassa käytetyistä kuoseista. Kyseinen matkustajalaiva valmistui vuonna 1928 ja liikennöi siitä lähtien reitillä Göteborg - New York. Greta Garbo oli yksi niistä matkustajista, jotka pääsivät nauttimaan laivan upeasta sisustuksesta ja ruotsalaisen taideteollisuuden parhaista saavutuksista. Nyt sinäkin voit nauttia tuon ajan tyylistä ja kuoseista omassa kodissasi, hankkimalla kotisi sisustukseen sopivan vaihtoehdon Kungsholm-tapeteista.

Termi Art Deco juontaa juurensa Pariisin maailmannäyttelystä vuonna 1925. Näyttelyn Ruotsin paviljonki oli menestys ja ruotsalainen suunnittelu tekikin silloin kansainvälisen läpimurtonsa. Muutamaa vuotta myöhemmin vuonna 1928 M/S Kungsholm purjehti neitsytmatkansa Göteborgista New Yorkiin. Ruotsin arkkitehtien, muotoilijoiden ja taiteilijoiden parhaimmisto oli palkattu suunnittelemaan laivan sisustus arkkitehti Carl Bergstenin johdolla. Maailma hämmästeli aluksen eleganttia sisustusta ja M/S Kungsholmenia pidettiinkin yhtenä aikansa kauneimmista matkustaja-aluksista. Laiva oli tyylinäyte Ruotsin Art Decosta, jossa sirot ja leikkisät koristeet yhdistyvät ripaukseen funktionalismia antiikin innoittamana. Englannissa keksittiinkin käsite Swedish Grace, jolla ruotsalainen Art Deco-aikakauden klassisismi tunnetaan. Sandbergin suunnittelijat ovat inspiroituneet tästä ruotsalaisen muotoilun upeasta aikakaudesta ja tehneet tyylistä oman tulkintansa Grace-tapettimallistossa.

Tapettien värien nimet ovat Sandbergin käyttämiä eivätkä ne aina kuvaa tapetin todellista väritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Värit saattavat eri tapettien kohdalla viitata eri asioihin kuten taustaväriin, kuvion väriin, pääväriin, tehostusväriin jne. Tapetin todellinen väri saattaa myös erota verkkokaupassa olevan kuvan väristä.

Tapetti Sandberg Kungsholm 0,53x10,05 m non-woven

 • Tuotemerkki: Sandberg
 • Tuotesarja: Grace
 • Pituus: 10,05m
 • Leveys: 530mm
 • Väri: Vaaleanturkoosi, Vaaleanharmaa, Musta
 • Tyyppi: Non-Woven
 • Design: Sissa Sundling
 • Kuviokorkeus: 53cm
 • Kuviokohdistus: Vuorokohdistus

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset