Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Tapetit

Tapetoinnilla voidaan luoda helposti ja edullisesti täysin uusi ilme kodin eri tiloihin. Tapettien erilaiset kuviot ja värit luovat kodikkuutta, ja niillä voidaan kätevästi muuttaa huoneen tunnelmaa ja tyyliä. Inspiroidu pintaremonttiin Netraudan laajan tapettivalikoiman saattelemana. Tapetin valinta ja menekki -oppaasta saat lisätietoa erilaisista tapeteista ennen tilauksen tekemistä.

1-48 / 10363

10363 tuotetta

1-48 / 10363

10363 tuotetta

Tapetit

Tapetointi on erinomainen tapa päivittää kodin ilmettä ja tuoda uutta tunnelmaa huoneisiin. Tapettien avulla voidaan luoda erilaisia tyylejä ja tunnelmia aina modernista ja minimalistisesta ilmeestä romanttiseen ja klassiseen sisustukseen. Tapetointi ei vaadi suurta remonttia, ja se on usein suhteellisen edullinen ja nopea tapa uudistaa kotia.

Mitä pitää huomioida ennen tapetin ostamista?

Ennen tapetin ostamista on tärkeää selvittää, kuinka monta rullaa tapettia tarvitaan ja mitä työvälineitä tapetointiin mahdollisesti tarvitaan. Tarkka määrä riippuu seinäpintojen koosta ja tapetin kuviosta, sillä isokuvioisissa tapeteissa voi olla enemmän hukkapaloja. Yleissääntönä voidaan pitää, että yksi rulla tapettia riittää noin 5 m² seinäpintaa varten.

Tapettien värit ja kuviot vaikuttavat merkittävästi huoneen tunnelmaan. Pienemmissä huoneissa suurikuvioiset ja tummat tapetit voivat tehdä tilasta entistä ahtaamman tuntuisen, kun taas vaaleat ja pienikuvioiset tapetit tuovat avaruutta ja valoa. Tapetin mallipalat kannattaa tilata kotiin, jotta väri ja kuvio voidaan tarkistaa oikeassa valaistuksessa ja ympäristössä ennen lopullista päätöstä. Lue lisää tapetin menekin laskemisesta.

Mitä työvälineitä tarvitaan tapetointiin?

Tapetointiin tarvitaan useita erilaisia työvälineitä, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä. Tärkeimpiä työkaluja ovat:

  • Vesivaaka (vatupassi): Tarvitaan suorien linjojen ja tasojen varmistamiseen. Katso vatupassit.
  • Viivain: Tarkkojen mittausten tekemiseen.
  • Tapettiliisteri ja tela: Liisterin levittämiseen tasaisesti seinälle tai tapettiin.
  • Tapettiveitsi: Tapetin leikkaamiseen oikean kokoiseksi.
  • Tapettilasta: Tapetin tasoittamiseen ja ilmakuplien poistamiseen.
  • Tapetointipöytä: Tapetin liisteröintiä varten.
  • Lyijykynä: Merkkien tekemiseen.
  • Luotilanka: Suorien linjojen vetämiseen.
  • Märät rätit ja puhtaat rieput: Liisterijäämien pyyhkimiseen ja tapetin puhdistamiseen.

Mikä on non-woven tapetti?

Non-woven tapetti eli kuitutapetti on yksi suosituimmista tapettityypeistä. Se valmistetaan polyesterikuidusta ja selluloosasta, mikä tekee siitä kestävän ja helposti asennettavan. Non-woven tapetti ei vaadi vetyttämistä, vaan se voidaan kiinnittää suoraan seinään liisterin avulla, mikä nopeuttaa ja helpottaa tapetointiprosessia.

Kuitutapetit ovat usein erittäin peittäviä, ja ne voivat kutistua hieman, jos käytetään liian vesipitoista liisteriä. Tämän vuoksi on suositeltavaa käyttää juuri non-woven tapetille tarkoitettua liisteriä. Non-woven tapetit, joissa on vinyylipinta, kestävät hyvin kosteutta ja ne voidaan puhdistaa kostealla sienellä, mikä tekee niistä käytännöllisiä erityisesti keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Katso kuitutapetit.

Miten tapetti poistetaan?

Vanhan tapetin poistaminen on tärkeä osa tapetointiprosessia, jotta uusi tapetti saadaan kiinnittymään tasaisesti ja kestävästi. Tapetin poistoon kannattaa käyttää tapetinpoistoainetta, joka levitetään vanhan tapetin päälle ja annetaan vaikuttaa ohjeiden mukaisesti. Vaikutusajan jälkeen vanha tapetti on turvonnut ja se voidaan helposti vetää pois seinästä. Poistettu tapetti kannattaa laittaa suoraan roskasäkkiin, jotta roskia ei leviä ympäri huonetta. Tapetinpoistoaineen käyttö helpottaa ja nopeuttaa tapetin poistamista huomattavasti, ja se auttaa välttämään seinäpinnan vaurioitumista.

Myydyimmät tuotteet (10)

Tapetti Sandberg Pine, 0.53x10.05m, non-woven
Extra Etu
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Tapetti Sandberg Pine, 0.53x10.05m, non-woven
Yli 100 € Sandberg-ostoista -10% lisäalennus!
124,00  rulla
Tapetti Galerie English Garden G78530-33
Uutuus
Tapetti Galerie English Garden G78530-33
72,00  57,60  rulla
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 2.06x5m, eri värejä
-20%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 2.06x5m, eri värejä
105,00  84,00  pkt
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 1.37x2.5m, eri värejä
-20%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 1.37x2.5m, eri värejä
38,00  30,40  rulla

Katsotuimmat tuotteet (10)

Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 1.37x2.5m, eri värejä
-20%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 1.37x2.5m, eri värejä
38,00  30,40  rulla

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.