Pesuallas Loop&Friends, upotettava, ø390mm

Tuotenumero: VNB61403901

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
275,00 €
233,00 
Säästät: 42,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Villeroy & Bochin historia alkoi jo vuonna 1748 Ranskassa, jolloin François Boch perusti keramiikkapajan kolmen poikansa kanssa. Myöhemmin yritys muutti Luxemburgiin, jossa on edelleen toimiva posliinitehdas. Vuonna 1836 Jean François Boch -yhtiö ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallas Loop&Friends, upotettava, ø390mm kuvaus

Villeroy & Bochin historia alkoi jo vuonna 1748 Ranskassa, jolloin François Boch perusti keramiikkapajan kolmen poikansa kanssa. Myöhemmin yritys muutti Luxemburgiin, jossa on edelleen toimiva posliinitehdas. Vuonna 1836 Jean François Boch -yhtiö ja heidän kilpailijansa, Nicolas Villeroy yhdistyivät ja yritysliitoksen tuloksena oli Villeroy & Boch.

Tänäpäivänä Villeroy & Bochin liikevaihto on lähes 900 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää yli 10 000 työntekijää ympäri maapalloa. Vuosien varrella Villeroy & Boch on kehittynyt korkealaatuisten keramiikkatuotteiden valmistajasta ja markkinoijasta yhdeksi maailman tunnetuimmista sisustusbrändeistä. Villeroy & Bochin vahvuutena pidetään korkealaatuista, kokonaisvaltaista ja monipuolista tuotevalikoimaa kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Keskittyminen olennaiseen. Loop kalustemallisto tukee nykyaikaista ja puristista kylpyhuoneiden tulkintaa. Käytännöllisen korkean kaapin ja pesupöydän satinoidut lasit ja pesualtaan taso on ällistyttävän virtaviivainen alumiininen taideteos. Pesupöytäkin on alumiinilla höystetty ja yhdistetty merenvihreään lasiin.

Pesuallas Loop&Friends

  • Mitat(H): ø390 mm
  • Upotettava pesuallas
  • Ei hananreikää
  • Väri: Valkoinen

Mittapiirros

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)