Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Villeroy & Boch – Vain parasta kylpyhuoneeseen

Villeroy & Bochin tarina ulottuu aina vuoteen 1748 saakka, jolloin François Boch perusti poikiensa kanssa keramiikkapajan Ranskaan. Myöhemmin yritys siirtyi Luxemburgiin, jossa toimii edelleen posliinitehdas. Lopullinen nimi muodostui vuonna 1836 kun yritykseen liitettiin Nicolas Villeroyn kilpaileva yritys. Näin syntyi tuotemerkki, joka tunnetaan ajattomasta tyylikkyydestä, kestävyydestä, moitteettomasta toimivuudesta sekä korkeimmasta mahdollisesta laadusta.

Nykyään Villeroy & Boch työllistää yli 10 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Vuosien saatossa Villeroy & Bochin maine on kasvanut maailmankuuluksi sisustusbrändiksi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima kodin tuotteita keittiöön sekä kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuonekalusteiden tuoteryhmään kuuluvat kaikki tilassa tarvittavat kalusteet. Korkeiden kylpyhuonekaappien lisäksi saatavana on erilaisia kylpyhuoneryhmiä riippuen asennustilan leveydestä. Leveysvaihtoehdoista löytyy vaivatta malli jokaiseen kohteeseen, sillä leveysvaihtoehdot ovat yli 100 cm, yli 60 cm, yli 75 cm. Pienempäänkin tilaan voidaan valita kaapistot alle 60 cm leveistä ryhmistä ja kun tarve on suuremmalle kalusteelle, löytyy valikoimasta yli 120 cm leveät kylpyhuoneryhmät. Kalusteiden lisäksi kylpyhuone täydentyy aina tarpeellisilla peileillä ja niihin valittavilla peilivalaisimilla.

Villeroy & Bochin tinkimätön osaaminen posliinituotteiden valmistuksessa kulminoituu pesualtaiden, kylpyammeiden sekä wc-istuinten valmistuksessa. Esimerkiksi pesuallas voidaan valita joko upotettavana mallina, kulmaan asennettavana tai perinteisempänä vapaasti sijoitettavana malja-altaana. Kestävyys ja ajaton muotoilu miellyttävät vaativampaakin kuluttajaa.

Villeroy & Bochin rentouttavat porealtaat on saatavana jokaiseen kylpyhuoneeseen ja ne ovat hinta-laatu-suhteeltaan ylivertaisia. Valittavana on tilasta riippuen joko kulma-poreallas, vapaasti sijoitettava poreallas, suorakulmainen poreallas tai muurattava allas, jonka ympärille voidaan rakentaa juuri toiveiden mukainen laatoitus muun kylpyhuoneen kanssa istuvaksi. Porealtaan suuttimien tehoa voidaan säätää, joten jokaiseen mielentilaan löytyy sopivat poreet, tuloksena aina nautinnollinen kokemus. Villeroy & Bochin laajasta tuotevalikoimasta hankit myös nautinnollisen ulkoporealtaan terassillesi.

WC-istuin on välttämätön jokaisessa kodissa, mutta silti sen tulee näyttää kauniilta, olla helposti puhdistettavissa, hygieeninen ja käyttää vettä säästeliäästi. Villeroy & Bochin wc-istuimissa yhdistyvät kaikki edellä mainitut ominaisuudet. Valittavissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia malleja. Myös wc-istuinten kansia on saatavana jokaiseen makuun.

1-48 / 341

341 tuotetta

1-48 / 341

341 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.