Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Tasoon upotettavat altaat

1-100 / 140

140 tuotetta

1-100 / 140

140 tuotetta

Tasoon upotettavat altaat

Tasoon upotettava allas on käytännöllinen ratkaisu kylpyhuoneen tai wc-tilan sisustukseen. Sen asentaminen sujuu helposti upottamalla se kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa tai wc-tilassa olevaan kaappiin tai pöytälevyyn, sillä upotettavat altaat istuvat monenlaisiin materiaaleihin. Netraudan valikoimasta löydät tunnetuimpien valmistajien laadukkaat tasoon upotettavat altaat tarjoushintaan. Lukuisista eri allasvaihtoehdoista löydät oikean kokoisen ja tyyliltään sopivan altaan täydentämään kylpyhuonetta, wc-tilaa tai kodinhoitohuonetta.

Tasoon upotettavien altaiden valikoimassa on mistä valita

Tasoon upotettavien altaiden valikoimasta löydät eri tyyliset, kokoiset, muotoiset ja väriset vaihtoehdot. Valittavana on runsaasti eri kokoja, ja altaiden muodoista löydät perinteisten pyöreiden ja kaarevien muotojen ohella tasapohjaisia ja neliön- tai suorakaiteen muotoisia altaita. Altaan sopivan koon ja muodon lisäksi on hyvä miettiä, onko tarvetta esimerkiksi tavallista syvemmälle altaalle, joka on usein ergonomialtaan muita parempi vaihtoehto. Ulkonäköön ja tyyliin panostavalle on valikoimassa kauniita design-tuotteita ja viehättäviä, retrotyylisiä altaita. Myös värivalikoima tarjoaa jokaiseen tilaan ja tyyliin sopivan vaihtoehdon, sillä perinteisten valkoisten ja tummien altaiden lisäksi on valittavana kaunista maitolasia, modernia kivipintaa tai kromattua terästä.

Upotettavan altaan asentaminen on helppoa

Tasoon upotettava allas on helppo asentaa eri materiaaleihin. Altaan valinnassa on hyvä kiinnittää ulkonäön ja koon ohella huomiota myös käyttöominaisuuksiin. Materiaaliltaan perinteiset posliiniset ja keraamiset altaat ovat helppokäyttöisiä, sillä ne suorastaan hylkivät likaa, ja ne on helppo pitää puhtaana. Uudet käytössä olevat pinnoitteet helpottavat entisestään altaiden puhtaanapitoa. Kiinnitä myös huomiota altaan muihin ominaisuuksiin, kuten siihen, onko altaassa hanareikää tai ylivuotoaukkoa. Varmista ennen tilausta, mitkä osat kuuluvat valitsemaasi altaaseen, ja mitkä osat pitää tilata erikseen. Valitse tarvittaessa samalla altaaseen sopivat kalusteet ja muut tarvikkeet, sillä Netraudasta tilaat kätevästi kerralla kaiken remontin toteuttamiseksi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18