Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Varastot ja vajat

Varastot ja vajat ovat ulkorakennuksia, jota käytetään eri tarvikkeiden säilyttämiseen. Varastoja voi olla monia erilaisia, kuten puutarhavajoja, pihavarastoja tai peltivarastoja. Valmiita pihavarastoja on saatavilla valikoimastamme eri kokoina ja hintaluokissa.

1-48 / 330

330 tuotetta

1-48 / 330

330 tuotetta

Varastot ja vajat

Minkä kokoinen pihavarasto kannattaa hankkia?

Ensimmäinen askel oikean koon valinnassa on harkita tarkasti, mihin käyttöön varasto tai vaja on tarkoitettu. Alle 10 neliön varasto sopii hyvin pieneen pihaan tai mökille, jossa tarvitaan tilaa esimerkiksi puutarhavälineille. Se voi myös toimia esimerkiksi pyörävarastona tai ulkona säilytettävien huonekalujen suojaamisessa. Suurempi pihavarasto sopii paremmin suurempien esineiden säilyttämiseen, kuten polkupyörien, moottoripyörien ja mönkijöiden. Suuremman varaston etuna on myös se, että siellä on enemmän tilaa säilyttää esimerkiksi puutarhatyökaluja, polttopuita, grilliä ja muita suurempia esineitä. Peltivarastot ovat yleensä valmistettu kestävästä ja säänkestävästä teräksestä, mikä tarkoittaa sitä, että ne kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita, kuten sateita, tuulia ja lumia. On myös tärkeää mitata käytettävissä oleva tila ja varmistaa, että valittu varasto tai vaja mahtuu siihen helposti ja että siinä on riittävästi tilaa käyttötarkoitukseen. Tarvittaessa voit kysyä apua Netraudan myyntipalvelusta, joka voi auttaa valitsemaan sopivan piharakennuksen.

Miksi kevythirsivarasto voi olla hyvä vaihtoehto?

Kevythirsivarasto on yleensä kustannustehokas vaihtoehto verrattuna perinteisempiin materiaaleihin, koska se vaatii vähemmän työtunteja ja materiaaleja rakentamiseen. Tämä voi tehdä siitä hyvän vaihtoehdon ihmisille, jotka haluavat säästää rahaa. Kevythirsivarastot ovat yleensä helppoja ja nopeita asentaa.

Onko pihavarastolle mahdollista saada asennus?

Netraudasta on mahdollista tilata pihavaraston asennus, joka räätälöidään tarpeesi mukaan. Kerro meille tarkemmin minkälaisesta varastorakennuksesta on kyse ja minkälaiseen maastoon se tulisi asentaa, niin laskemme teille tarkemman tarjouksen. Lue lisää piharakennuksen asennuksesta ja anna meidän auttaa sinua unelmiesi puutarhavaraston toteutuksessa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.