1-100 / 1729

1729 tuotetta

1-100 / 1729

1729 tuotetta

Piharakennukset

Netraudasta löydät unelmiesi piharakennuksen, olipa se sitten maisemaan sopiva pihasauna, leikkimökki lapsille tai vaikka viihtyisä vierasmaja, jonne voit paitsi majoittaa vieraat, myös vetäytyä itse viettämään rauhallista laatuaikaa hyvän kirjan tai musiikin parissa. Meiltä ostat näppärästi myös kiukaat ja muut tarvikkeet pihasaunaasi. Ja kun tarvitset varastotilaa vaikkapa autonrenkaille, puutarhatarvikkeille tai työkaluille, tarjolla on useita vaihtoehtoja pienistä vajoista aina suurempiin varastoihin, joita voit säilytyksen lisäksi käyttää myös laitteiden huoltotilana tai askarteluvajana. Muita mallistostamme löytyviä piharakennuksia ovat esimerkiksi roskakatokset, puuceet, autotallit, huvimajat ja grillikatokset sekä -kodat. Viimeistellyn näköinen piharakennus sopii ympäristöönsä, ja kaunis kokonaisuus syntyy, kun valitset polun ja rakennuksen edustan somistamiseen Netraudan pihakivet ja -laatat. Tutustu mallistoomme ja valitse tarpeeseesi sopiva ratkaisu talosi tai mökkisi pihamaalle! Netraudan piharakennusvalikoimaan on valittu laadukkaita tuotteita, jotka ovat hintatasoltaan jokaisen ulottuvilla.

Piharakennukset omalle tontille toimitettuna

Netraudasta piharakennusta tilatessa ei tarvitse pähkäillä kuljetuksen kanssa, sillä kauttamme tilatut piharakennukset toimitetaan suoraan kotipihalle tai mökille. Myös tuotteiden asentaminen on yksinkertaista ja onnistuu ilman puusepän koulutusta. Piharakennusten selkeät ja helppotajuiset asennusohjeet toimivat apuna kokoamisessa. Ryhdy siis rohkeasti tuumasta toimeen ja tilaa omiin tarpeisiisi sopiva piharakennus jo tänään Netraudasta!

Vierasmajat, kesäkeittiöt ja varastot tuovat mökille lisää tilaa

Netraudan piharakennukset sopivat oivallisesti kotipihan lisäksi myös mökille. Mökkiympäristössä saattaa joskus olla tilanpuutetta, mikä saattaa harmittaa, jos esimerkiksi vierailulle on tulossa kesävieraita. Vierasmaja on hyvä ratkaisu silloin, kun majoituskapasiteettia halutaan nostaa ilman huomattavan suuria kustannuksia. Vieraiden lähdettyä maja vapautuu muuhun käyttöön, esimerkiksi työtilaksi tai lasten leikkialueeksi. Mökin yleistä tilanpuutetta voi helposti paikata myös kesäkeittiön tai huvimajan avulla. Kumpikin tila sopii oivallisesti rentoon ajanviettoon yhdessä sukulaisten tai ystävien kanssa. Kesäkeittiössä valmistat suussasulavat kesäherkut ja pidät keittiötarvikkeet poissa säiden armoilta. Tilanpuute saattaa aiheuttaa myös sen, että erilaisille tavaroille on vaikea löytää omaa paikkaa. Ympäriinsä lojuvat esineet luovat epäsiistin vaikutelman. Tilanteen ratkaisu on yllättävän lähellä, sillä Netraudasta tilaat helposti ja huokeaan hintaan erilaiset varastot ja vajat. Varastoon tai vajaan saa mahtumaan esimerkiksi puutarhatyökalut hyvään järjestykseen. Ratkaise mökin tai kodin tilaongelmat jo tänään ja tilaa Netraudasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva piharakennus! Piharakennustemme hinta-laatusuhde on tunnetusti erinomainen.

Omat rakennukset eri toiminnoille

Sopiva valikoima piharakennuksia jakaa tontin toiminnot kätevästi omiin tiloihinsa. Esimerkiksi ajanviettoon sopivat niin leikkimökit, pihasaunat kuin grillikodatkin. Pihasaunassa onnistuu puhdistautuminen, eikä mikään voita aittaa kesäisenä nukkumapaikkana. Viemäriverkoston ulkopuolella olevalle asumukselle puolestaan puucee on se tärkein hankinta. Auton säänsuojana toimii laadukas autokatos. Selkeytä tonttisi toiminnot ja tilaa tarvittavat piharakennukset Netraudasta – tietenkin aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16