Juhannuskampanjat voimassa enää:

Pihavarastot - Suuret ulkovarastot

Suuri pihavarasto on tilava ja käytännöllinen säilytystila puutarhassa, kotipihalla tai mökillä. Laaja valikoimamme tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia ja tilaratkaisuja pihasäilytykseen. Saatavilla on sekä valmiiksi suunniteltuja paketteja että monipuolisesti räätälöitäviä elementtivarastoja kompakteista pinta-aloista jopa 40 neliömetriin saakka.

1-48 / 61

61 tuotetta

1-48 / 61

61 tuotetta

Pihavarastot

Hyvin suunniteltu pihavarasto on arjen pelastaja. Valikoimastamme löydät tuotteet, joissa käyttäjäystävällisyys on etusijalla. Monissa malleissa on useita ovia, jotta saat tarvittavat tuotteet helposti käyttöön ilman koko varaston tyhjentämistä. Elementtivarastoissa voit myös valita lisäikkunoiden ja -ovien määrän mielesi mukaan. Esimerkiksi pariovi helpottaa isompien koneiden ja esineiden kuljettamista, ja sivuovesta pääset helposti hakemaan vaikkapa pienet puutarhanhoitovälineet. Suunnittele mieleisesi kokonaisuus kotikoneellasi. Näistä elementeistä rakennat varmasti tarpeitasi palvelevan varaston tuota pikaa.

Helposti koottavat pihavarastot

Valikoimastamme löydät erilaiset liiterit ja moottorikelkkavajat edulliseen hintaan. Kunkin tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista saat lisäohjeita asennukseen. Toimitus sisältää yleensä puutavaran, ikkunat, ovet ja lattian sekä ruuvit ja naulat. Katteet, maalit ja alusmateriaalit on usein tilattava erikseen. Tarkista vielä kaikki tarvittava tilausta tehdessäsi, jotta voit aloittaa rakentamisen heti puuvalmiin toimituksen saavuttua. Pyydä kaverisi mukaan pystytystalkoisiin, ja rakennus nousee harjaan helpommin kuin uskoitkaan. Löydät kaikki hyödylliset asennusohjeet tuotteen yhteydestä ja voit myös ladata ne helposti kotikoneellesi asennusta varten.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.