Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Varastoliiteri Luoman Lillevilla 93-2 Sokosti 11,7m²

Lisäetuna ilmainen toimitus, säästä 399 EUR!
Tuotenumero:
LIV-134393002
Räystäs- ja tippapeltisetti
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Räystäs- ja tippapeltisetti 30136
+ 149,00 €
Sivu- ja päätyräystäille asennettavat tippa-/räystäspellit viimeistelevät Lillevillan sivu- ja päätyräystäät. Mustasta puralista valmistetun pellin profiili on 50x50mm.
Tuotenumero: LIV-30136 Määrä: 1 kpl
Katon eristyspaketti
Ei katon eristyspakettia
Ei katon eristyspakettia
Katon eristyspaketti 30106
+ 949,00 €
Sisältää tarvittavan määrän ympäripontattua Kingspan Therma TP10 30mm -polyuretaanieristettä, sisäkattolaudat, kiinnitysrimat sekä kattolistat juoksumetritavarana.
Tuotenumero: LIV-30106 Määrä: 1 kpl
Lattian eristyspaketti
Ei lattian eristyspakettia
Ei lattian eristyspakettia
Lattian eristyspaketti 30101
+ 529,00 €
Sisältää tarvittavan määrän ympäripontattua Kingspan Therma TP10 30mm -polyuretaanieristettä ja eristelevyjen kannatinrimat juoksumetritavarana. Ei sisällä saumavaahtoa.
Tuotenumero: LIV-30101 Määrä: 1 kpl
Huopapaketti
Ei huopapakettia
Ei huopapakettia
Palahuopapaketti 30120, sis. reunan/harjakaistan
+ 439,00 €
Sisältää tarvittavan määrän palahuopaa, sivuräystäille ja harjalle asennettavaa reuna-/harjakaistaa ja palahuopanaulat.
Tuotenumero: LIV-30120 Määrä: 1 kpl
Liimattava rullahuopapaketti 30127, Top Tite
+ 379,00 €
Hyvälaatuinen katemateriaali, soveltuu myös loivemmille katoille. Asentamisessa tarvitaan bitumiliimaa, joka ei sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LIV-30127 Määrä: 1 kpl
 1. Asennuspaikka
  Espoo
  Espoo
  Forssa
  Helsinki
  Hyvinkää
  Hämeenlinna
  Järvenpää
  Kerava
  Klaukkala
  Lahti
  Lammi
  Lohja
  Loppi
  Mäntsälä
  Nurmijärvi
  Orimattila
  Padasjoki
  Porvoo
  Pälkäne
  Riihimäki
  Tampere
  Valkeakoski
  Vantaa
  Vihti
  Vääksy
3 420,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!
Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla tuotteen saapuessa, vaan asiakas voi esimerkiksi vain merkitä helppokulkuisen paikan, johon tuote, esim. mökki, jätetään. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen paino ja sinne tulee päästä trukilla. Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä myyntipalveluumme, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
★★★★★★★★★★
3.0
Käytön helppous 3.6
Ominaisuudet 3.2
Vastinetta rahoille 3.4
Tuotteen laatu 3.0

Perinteikäs Luoman Lillevilla 93 Sokosti -varastoliiteri on hyvä valinta monipuoliseen varastointiin. 11,7 m² piharakennuksen etuosassa on kaksi ovellista varastohuonetta ja takana tilava liiteri polttopuiden säilyttämiseen.

Varastoliiterin seinävahvuus on 34 mm ja harjakorkeus on 2550 mm. Varasto toimitetaan lattialaudoituksen kanssa. Piharakennus toimitetaan puuvalmiina, joten voit käsitellä ulko- ja sisäpinnat haluamallasi tavalla.

Alasvetovalikosta löydät valmiiksi räätälöityjä lisätarvikkeita, joilla voit halutessasi täydentää Lillevilla-rakennustasi. Lisätietoa näistä lisävalinnoista löydät myös liitteestä Lillevilla-optiot. Huomioithan että kaikki liitteessä mainitut tuotteet eivät ole tarkoituksenmukaisia kaikille rakennuksille, mutta alasvetovalikosta löydät juuri tähän rakennukseen sopivat lisätarvikkeet.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Luoman Lillevilla
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu, PEFC-merkintä
 • Valmistusmaa: Suomi
 • GTIN-koodi: 6418635007396

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 255
 • Leveys (cm): 390
 • Syvyys (cm): 300
 • Pinta-ala (m²): 11,7
 • Lattian paksuus (mm): 21

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Kevythirsi, Puu
 • Pintakäsittely: Puuvalmis
 • Kattomalli: Harjakatto
 • Sisältää lattian: Kyllä
 • Harjan pituus: 4300 mm
 • Lappeen pituus: 1846 mm
 • Toimitus ei sisällä alushuopaa
 • Huom! Takana oleva liiteriosa on maavarainen (ilman lattialautoja)

Tuotteen tekniset tiedot:

 • Seinävahvuus (mm): 34

Luoman Lillevillan laadukkaasta ja monipuolisesta piharakennus- ja mökkivalikoimasta löydät varmasti taloudellesi sopivan ratkaisun. Säilytä arvokkaat pihatyövälineesi suojassa ja tilaa pihavarasto jo tänään!

Lillevillan tuotteita kehitetään. Käytäthän aina rakennuksen mukana tulevia ohjeita. Tuotekortilla oleva ohjeistus saattaa olla viitteellinen.

Huom. Mikäli tilaukselle tulee lisäosia, toimitusaika saattaa hieman poiketa luvatusta, sillä tuotteet valmistetaan tilauskohtaisesti.

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Huonolaatuinen
  ★★★★★★★★★★
  Katto oli tuettava heti pitkittäissuuntaisesti lisäjuoksuilla. Lattialauta niin ohutta, että normaalipainoisen ihmisen jalka meni läpi heti uutena. Kevythirsissä paljon halkeamia. Liiteri ”elää” koko ajan, vaikka pohjatyöt tehty hyvin.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 4.9.2023 :
  Kiitos palautteestasi! Pahoittelemme, että tuotteessa on ollut viallisia osia. Viallisista tai muuten käyttökelvottomista osista on syytä reklamoida ostopaikkaan heti, jolloin valmistaja voi tarvittaessa toimittaa uusia osia viallisten tilalle mahdollisimman nopeasti. Liiterin kehikko on valmistettu kevythirrestä, joten se elää pystysuunnassa. Hirsikehikko painuu keväällä ja kesällä, ja taas nousee syksyllä, kun puutavara turpoaa. Tämä eläminen ei aiheuta ongelmia, kun se on otettu pystytyksessä huomioon. Perustuksien on oltava painumattomat ja suorat. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Ala-arvoinen tuote!
  ★★★★★★★★★★
  Tuote on täynnä virheitä: suuri, edellisten vuosien, hiirenpesä paketin sisällä, hiirten ulostetta ja virtsaa, rikkinäisiä hirsiä, katkenneita ja haljenneita puuosia, suuria kosteus- ja homevaurioita hirsissä, lahovauriota!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Varasto ajaa asiansa.
  ★★★★★★★★★★
  Rakennus oli helppo ja nopea pystyttää kahden henkilön voimin. Heiveröisten katon rakenteiden lumikuorman kestävyys epäilytti, joten laitoimme lisäjuoksut tukemaan ohutta huovanaluspaneelia laskeutumisvarat huomioiden. Tuote täytti odotukset edullisesta varastorakennuksesta.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Rahalle vastinetta
  ★★★★★★★★★★
  Tuote on esitteen mukainen. Tilava varasto ja laadukas avotila polttopuille.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 5.7.2021 :
  Kiitos arvostelustasi. Ihana kuulla, että olette tuotteeseen tyytyväinen. Aurinkoista kesän jatkoa! :) LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Yllättävän viimeistelty
  ★★★★★★★★★★
  Lillevillan kokoaminen on vielä kesken, mutta tuote on mittatarkka, hyvin pakattu, osat istuvat toisiinsa hienosti. Ovet olivat varustettu lukoin, lasein ja ristikoin ylittäen odotukseni. Helppoa asennusta tavalliselle "taavillekin".
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 2 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Arto63 · 17.2.2021
  Moi. Varastosta ei ole kuin ulkomitat. Mitkä ovat mitat, esim pitkäväliseina, paljonko se on seinästä? Eikö kannattaisi laittaa kuviin kaikki mitat, ei tarvitsisi kysellä. Arto
  1. Luoman Lillevilla · 18.2.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, pitkä väliseinä on keskellä sivuseinää eli harjan kohdalla. Varastoliiterin seinävahvuus on 34 mm, joten varastohuoneen sisäsyvyys on 1449 mm kuten myös takaosan puuliiterin. Varaston tarkemmat mitat ja materiaalivahvuudet käyvät ilmi tuotesivulta ladattavasta pystytysohjeesta.
 2. 1vastaus
  merilaa · 23.1.2021
  Onko mahdollista tilata nyt tähän hintaan ja toimitus (ilmainen?) Velkuan Teersaloon toukokuussa? Ja toinen kysymys, ilmeisesti kahden ovellisen varaston väliseinä on sijoitettavissa helposti haluttuun paikkaan, eikä välttämättä keskelle.
  1. Luoman Lillevilla · 25.1.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Voitte tilata nyt ja toimitus vasta toukokuussa. Toivottu toimitusaika saattaa poiketa +/- viikon. Toimitus on ilmainen mikäli kohteeseen on kiinteä, raskaan kaluston kestävä tieyhteys. Mikäli on losseja välissä, niin tällöin tulee lossilisä. Väliseinän voi sijoittaa haluamaansa kohtaan .

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.