Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Piharakennuksen asennus

Tuotenumero:
asennus-piharakennus

Tilaa asennus piharakennukselle Netraudasta! Halutessasi hoidamme uuden piharakennuksen pystytyksen aina pohjatöistä alkaen. Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen tarpeittesi mukaan. Myyjämme kartoittaa kohteesi yksityiskohdat ja suunnittelee yhdessä asentajan kanssa toiveitasi vastaavan tarjouksen. Saat tarjouksen sähköpostitse 5-7 arkipäivän kuluessa.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Helsingin seudun, Lahden seudun, Hämeenlinnan seudun, Kotkan seudun, Tampereen seudun ja Kannuksen seudun alueille, pois lukien saaristo ja saaret. Näet tarkemmat etäisyysrajoitukset alasvetovalikosta. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennukset suoritetaan 1.5. - 30.9. välisenä aikana.

Piharakennuksen perusasennukseen sisältyy

Tarjous sisältää vähintään piharakennuksen pystytyksen valmiille pohjalle. Jokainen asennus toteutetaan piharakennuksen valmistajan ohjeiden mukaisesti ja minimissään vakiotoimituksen materiaaleja käyttäen. Alapohjan ja katon laudoitusten kiinnitykset toteutetaan mahdollisesti konenaulaimella. Palveluun kuuluu rakentamisen aikainen sääsuojaus ja työssä syntyvien roskien keruu yhteen paikkaan.

Asennukseen valmistautuminen

Ennen piharakennuksen tilaamista asiakkaan tulee selvittää edellyttääkö rakentaminen luvan tai ilmoituksen. Käytännöt vaihtelevat kunnittain ja asian voi selvittää oman alueen rakennusvalvonnasta tai teknisestä toimesta. Rakennuksen sijoittelussa tontille tulisi huomioida mahdolliset etäisyysvaatimukset tontin rajoihin, sekä etäisyydet muihin rakennuksiin. Mahdollisesti tarvittavat luvat tulee olla kunnossa ennen asennuksen aloittamista.

Lähtökohtaisesti kaikki rakennuksen alapuoliset maatyöt, kuten maa-aineen tiivistys, kuivatus ja mahdollinen routaeristys, tulee toteuttaa ennen asennusta. Rakennuspaikan ympärillä tulee olla vapaata tilaa vähintään 1,5 metriä asennuksen toteuttamista varten.

Ennen asennusta

Asentajat sopivat asiakkaan kanssa asennuksen aikataulusta. Kun kuljetusliike ilmoittaa asiakkaalle piharakennuksen toimitusajan, se tulee vahvistaa myös asentajille niin pian kuin mahdollista. Kun materiaalitoimitus on saapunut, se tulee tarvittaessa siirtää mahdollisimman lähelle asennuspaikkaa (maksimissaan 20 metrin etäisyydelle). Asentajan tulisi myös päästä autolla mahdollisimman lähelle kohdetta (maksimissaan 50 metrin etäisyydelle). Asiakkaan tulee noudattaa tuotteen valmistajan ohjeita liittyen materiaalitoimituksen vastaanottoon ja säilytykseen. Yleisenä ohjeena on, että paketit ovat avaamattomina asennuksen alkuun asti. Tämä estää mahdollisen puuosien vaurioitumisen kostean kelin sattuessa. Muistathan tarkistaa, että toimitus on saapunut kokonaisuudessaan, eikä siinä ole silmämääräisesti havaittavia vaurioita. Asennuksen alkaessa tulisi palvelun tilaajan tai valtuuttamansa henkilön olla asennuspaikalla. Asentajan kanssa käydään läpi asennusalue ja sovitaan valmiin työn luovutuksesta.

Asennuksen jälkeen

Asentaja tekee asennuksesta asennuspöytäkirjan, johon kuitataan hyväksytty asennustyö palvelun tilaajan tai hänen edustajansa toimesta. Asennus käydään asentajan kanssa yhdessä läpi aina kun mahdollista. Kuittaus voidaan toteuttaa sähköpostitse, mikäli tilaaja tai hänen edustajansa on estynyt pääsemään asennuspaikalle asennuksen valmistumisen jälkeen.

Reklamaatiot

Mikäli asennettavassa tuotteessa on virhe tai puute, joka johtaa asennuksen keskeytykseen, on asentaja yhteydessä palveluntarjoajan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

Ulkopuolisten tekijöiden tai rakennuksen ominaisuuksien aiheuttamat muodonmuutokset tai vauriot rakennuksessa eivät ole asennusvirheitä. Ulkopuolisia tekijöitä ovat mm. maapohjan painuminen, maapohjan routiminen, auringon vaikutuksen aiheuttama kutistuminen, kosteuden aiheuttama turpoaminen, tuulen aiheuttamat muodonmuutokset ja siirtymät tai lumikuorman aiheuttamat painumat.

Useamman asennuksen tilaaminen

Oletko tilaamassa meiltä useampaa asennusta esimerkiksi asunto-osakeyhtiölle tai yritykselle? Kysy tarjous asennuspalvelun lomakkeella!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Tuotteen ominaisuudet:

 • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  kari1961 · 6.12.2021
  Paljonko asennus maksaa kokonaisuudessaan. Haluan kattoon myös eristyksen.
  1. Netrauta Asennuspalvelu · 7.12.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Laittaisitteko meille tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta: https://www.netrauta.fi/palvelut/asennuspalvelu#lomake Kertokaa hiukan tarkemmin minkälaisesta piharakennuksesta on kyse ja minkälaiseen maastoon se tulisi asentaa, niin laskemme teille tarkemman tarjouksen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16