Katemateriaali
Ei huopapakettia
Ei huopapakettia
Palahuopapaketti 30119, sis. reunan/harjakaistan 151
+ 279,00 €
Sisältää tarvittavan määrän palahuopaa, sivuräystäille ja harjalle asennettavaa reuna-/harjakaistaa ja palahuopanaulat.
Tuotenumero: LIV-30119 Määrä: 1 kpl
Liimattava rullahuopapaketti 30127, Top Tite
+ 289,00 €
Hyvälaatuinen katemateriaali, soveltuu myös loivemmille katoille. Asentamisessa tarvitaan bitumiliimaa, joka ei sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LIV-30127 Määrä: 1 kpl
Räystäs- ja tippapeltisetti
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Räystäs- ja tippapeltisetti 30135
+ 119,00 €
Sivu- ja päätyräystäille asennettavat tippa-/räystäspellit viimeistelevät Lillevillan sivu- ja päätyräystäät. Mustasta puralista valmistetun pellin profiili on 50x50mm.
Tuotenumero: LIV-30135 Määrä: 1 kpl
1 999,00  1 299,00  Säästät: 700,00 
kpl
Tarjous on voimassa 26.10.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: 1-3 viikkoa
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 109,00 €
Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla tuotteen saapuessa, vaan asiakas voi esimerkiksi vain merkitä helppokulkuisen paikan, johon tuote, esim. mökki, jätetään. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen paino ja sinne tulee päästä trukilla. Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä myyntipalveluumme, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
★★★★★★★★★★
3.7
Käytön helppous 3.6
Ominaisuudet 3.6
Vastinetta rahoille 3.9
Tuotteen laatu 3.4

Pelkistetyssä Luoman Lillevilla +6 -pihavajassa säilytät ruohonleikkurit ja muut puutarhatyövälineet hyvässä suojassa. 9.13m² pihavarastossa on hyvät tilat erilaisten tarvikkeiden säilytykseen. Pihavaja toimitetaan puuvalmiina.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Luoman Lillevilla
 • GTIN: 6418635048252
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu, PEFC-merkintä

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 223
 • Räystäskorkeus (cm): 179
 • Leveys (cm): 250
 • Syvyys (cm): 365
 • Pinta-ala (m²): 9,1

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Puu
 • Pintakäsittely: Puuvalmis
 • Seinävahvuus (mm): 16
 • Kattomalli: Harjakatto
 • Sisältää vesikatemateriaalin: Ei
 • Sisältää lattian: Kyllä
 • Lattian paksuus (mm): 16
 • Ikkunoiden lukumäärä: 2 kpl
 • Ovien lukumäärä: 1 kpl, pariovi
 • Toimitussisältö: Sisältää alushuovan
 • Seinäkorkeus: 1750 mm
 • Parioven koko: 1860 x 1750 mm

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 1 150,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 610,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 2 500,00
 • Rahtipaino (kg): 470,00

Luoman Lillevillan laadukkaasta ja monipuolisesta piharakennus- ja mökkivalikoimasta löydät varmasti taloudellesi sopivan ratkaisun. Anna vieraillesi ensiluokkainen mökkikokemus ja tilaa monikäyttöinen vierasmaja jo tänään!

Lillevillan tuotteita kehitetään. Käytäthän aina rakennuksen mukana tulevia ohjeita. Tuotekortilla oleva ohjeistus saattaa olla viitteellinen.

★★★★★★★★★★
3.7
Käytön helppous 3.6
Ominaisuudet 3.6
Vastinetta rahoille 3.9
Tuotteen laatu 3.4

Videot

Arvostelut

Yhteensä 29 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Ihan hyvä Lillevilla+6
  ★★★★★★★★★★
  Saatiin hyvin pystytettyä. Kaikki osat/elementit mukana ja toimivat hyvin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Ylitti odotukset.
  ★★★★★★★★★★
  Kun asennoidut hinta laatusuhteeseen niin kaikki hyvin .Heitin ns.ruuvit heti pois ja vaihdoin ne parempiin , Mittatarkkaa on puutavara on kuin legoja kasaisi , helppo homma kun ensin istut alas ja pääset kuvista kärryille.Vahvistaa on helppo kun "tönö" pystyssä . Hintansa väärtti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Pihavaja
  ★★★★★★★★★★
  Ajaa asiansa varastona,materiaali on todella ohutta ja oviaukko on yllättävän matala.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 15.8.2022 :
  Kiitos palautteestasi! Lillevilla +6:n materiaalivahvuudet on mitoitettu tuotteen käyttötarkoitusta ja hintaluokkaa vastaaviksi. Materiaalivahvuudet ovat nähtävissä tuotesivulta ladattavissa olevasta kokoonpano-ohjeesta. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Liian kallis laatuunsa nähden
  ★★★★★★★★★★
  Vaja on liian kallis laatuunsa/käytettävien materiaalien paksuuksiin nähden, muutama satanen pois hinnasta niin hyvä ostos. Ohjeet riittänevät varmasti vähemmänkin rakentaneelle. Valmiiksi kootut ovet olivat vinoja ihan joka suuntaan, siitä iso miinus, tuollaisia on ikävä asentaa. Jokunen kattolauta oli ylimääräinen mikä hyvä koska joukossa oli useita huonoja lautoja, sen sijaan seinälautoja ei juuri ollut ylimääräisiä ja jouduttiin käyttämään lautoja joista olivat pontit halki jo valmiiksi. Voisi suositella halvemmalla hinnalla, nyt ei oikein voi.
  Jake the Fake · 8.6.2022
  Kyllä sopii odottaa että laudat ovat ehjiä ja muutama varalautakin tulisi olla mukana. Tottakai reklamointi tulisi tehdä mutta odotellaanko niitä paneeleita sitten se viikko ainakin ja homma seisoo. Ei siitä nyt mihinkään vain pääse, varapaneleita tulisi olla mukana tai sitten vain laadukkaampi tuote.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 7.6.2022 :
  Hei! Kiitos palautteestasi! Vajan materiaalivahvuudet on mitoitettu tuotteen hintaluokan mukaan, ja ne ovat käyttötarkoitukseensa nähden riittävät, kun tuote pystytetään kokoonpano-ohjeita noudattaen. Pahoittelemme, että toimitus sisälsi viallisia osia. Niitä ei ole tarkoitus eikä tarvis käyttää pystytykseen, vaan valmistaja toimittaa uudet osat, kun viallisista osista reklamoidaan ostopaikan asiakaspalveluun. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Keskikertainen
  ★★★★★★★★★★
  Kuvassa tuote näyttää hyvältä, mutta tuote koottuna oli kuin lasten tekemä risumaja. Tuotetta kuvaa hyvin se, että katolle ei suositella menemään. Ilmeisesti pyhähenki tekee katon. Tukirakenteet liian heppoiset ja metalliosat olivat kuin lakritsia. Olisi sitä sertifioitua puuta voinut käyttää enemmän. Ilman lisärakenteita talvella kestäisikö lumikuormaa. Naulat ja muut helat herättivät lähinnä hilpeyttä.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 7.6.2022 :
  Hei! Kiitos palautteestasi! Lillevilla +6 on kevytrakenteinen puutarhavaja, jossa käytetyt materiaalivahvuudet on mitoitettu tuotteen käyttötarkoitusta ja hintaluokkaa vastaaviksi. Katolle kertyvä lumi on syytä poistaa säännöllisesti, jotta lumikuorma ei kasva liian suureksi. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Tilava varasto
  ★★★★★★★★★★
  Materiaalit oli mitoissaan, sai kasattua yksin. Ilman paineilma naulainta olisi ollut paljon vasaroitavaa. Materiaalien ohuus ja määrä oli selvästi tarkoin laskettua, itse ei uskaltaisi näin ohuesta rakentaa. Lattialautojen kuuluminen pakettiin on plussaa, sai heti käyttökuntoiseksi asti.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 15.11.2021 :
  Hei! Kiitos palauteestasi! Lillevilla +6 on kevytrakenteinen puutarhavaja, jonka materiaalivahvuudet on mitoitettu tuotteen käyttötarkoitusta ja hintaluokkaa vastaaviksi.Mukavaa talven jatkoa! LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Perusvaja
  ★★★★★★★★★★
  Vajatoimitus piti sisällään kaiken mitä pitikin. Toki materiaalit oli alimitoitettu lähes kestävyysrajalle, mutta muutamalla extralla vinotuella ja kattoon lisätyllä tuella kestänee lumetkin, eikä aiheuta jatkossa niin suurta valvomistarvetta. Lisäsin myös nurkkiin lisätuet, kun tuli uskonpuute. Noista aiheutui muutaman kympin lisäkulu, mutta kannattaa. Viimeistelin vajan palahuovalla ja pellityksillä, joten ei ainakaan ulkonäkö ja laatu jää vaivaamaan meltä. Muuten koko vaja on tilava ja vastinetta hankintahinnalle, etenkin kun sen sai vielä ilman toimituskuluja.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 11.11.2021 :
  Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Lillevilla +6 on kevytrakenteinen puutarhavaja, joka soveltuu hyvin tarkoitukseensa eli kevyiden puutarhatyökalujen ja tarvikkeiden säilytykseen. Katon ja nurkkarakenteiden vahvistamisesta huolimatta kannattaa ainakin suuret lumikuormat katolta poistaa. Mukavaa talven odotusta! LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Pilipali
  ★★★★★★★★★★
  Heikko rakenteinen, katto ja lattia sais olla paljon vahvemmasta materiaalista. Itse tein lattian filmivanerista että uskaltaa ees astua siihen. Katto taas puolestaan ei mitään lumikuormaa kestä, ilman että vahvistaa sitä.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 24.9.2021 :
  Kiitos palautteestasi! Lillevilla +6 on kevytrakenteinen puutarhavaja, joka soveltuu hyvin tarkoitukseensa eli kevyiden puutarhatyökalujen ja tarvikkeiden säilytykseen. Lattiarakennetta vahvistamalla käyttötarkoitusta on helppo tarvittaessa laajentaa. Katolle kertyvä lumi on syytä poistaa säännöllisesti, jotta lumikuorma ei kasva liian suureksi. Mukavaa syksyn jatkoa! LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 12 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Juujuu123 · 30.8.2022
  Paljonko katon pinta ala on?
  1. Luoman Lillevilla · 1.9.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Katon pinta-ala on 12,5 m².
  2. Tremosine · 31.8.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   13 m/2
 2. 3vastausta
  Holmssam · 19.6.2022
  Ohjeessa neuvotaan olemaan menemättä katolle. Kuinka kattohuovat on suunniteltu asentamaan menemättä katolle??
  1. Luoman Lillevilla · 28.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Kiitos kysymyksestäsi! Kokoonpano-ohjeen neuvon tarkoituksena on lähinnä muistuttaa turvallisuudesta huolehtimisesta katon asentamisessa, mutta tosiasia on, että huovan asentamiseksi katolle on toki mentävä
  2. Rallila · 20.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kolmiotikkailla asentelin huovan, parempi pysyä pois katolta.
  3. Peleppa · 20.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Moi.vahvistimme kattorakenteen 8 lla lisä puulla?
 3. 2vastausta
  Mökkiläinen Vapalammelta · 31.5.2022
  Kattotarvikkeiden pinta-alan laskeminen ei minulla näillä tiedoilla onnistunut, eikä suoraa vastausta löytynyt. Joten lopullisen katon pinta-ala?
  1. Hairq · 11.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Saitko jo tuotteen? Sinulla on siinä jo kaksi rullaa 1 m alushuopaa x 15 m, sehän asennetaan limittäin mutta siitä jää täpärästi yli hukkavaran jälkeen - ei sitä metritavarana myydä. Reunakermit räystäitä varten jos ajattelit laittaa 2 rullaa 10 m x 250 mm. Sitten kate vastaavasti 5 pakettia palahuopaa jossa 3 m2 per paketti. Eli sellainen yli 12 m2 alle 15 m2  pinta-ala. Bitumiliimaa pari sankoa ja  kilo huopanauloja.
  2. Pannujauhatus · 2.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Lappeen pinta-ala on kattolaudan pituus x räystään leveys eli 1,57 x 3,98 m = 6,25 neliömetriä (hieman ylöspäin pyöristettynä. Eli koko katon pinta-ala on 12,5 nelömetriä.
 4. 1vastaus
  Kultom · 15.3.2022
  Hei, näistä piharakennuksista kysymys: - Pariaitta Luoman Lillevilla 95-1 Ukkokalla, 11.3m² - Pihavaja Luoman Lillevilla +6, 9.13m² Ovatko niiden kattolaudat tasan samanmittaiset ja siis mallien välillä keskenään suoraan vaihtokelpoiset?
  1. Luoman Lillevilla · 16.3.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, kattolaudat eivät ole näissä saman mittaisia Lillevilla 95-1 Ukkokallan kattolaudan mitta on 1730mm ja Lillevilla +6:n 1570mm
 5. 1vastaus
  Satu2022 · 17.2.2022
  Pystyykö pakkauksen nostamaan trukilla päädystä pakettiauton perään? Onko siinä pakkauksessa kuormalava pohjalla?
  1. Luoman Lillevilla · 18.2.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Pakkauksessa ei ole kuormalavaa pohjalla, vaan n. 7cm urapuut. Trukilla päädystä nostaminen ei oikein onnistu, ainakin tarpeeksi iso kuormalava tulisi saada alle ja trukissa tarpeeksi pitkät piikit, jotta nostaminen onnistuu päädystä ilman ettei paketti kippaa. Tämän mallin toimitus tapahtuu perälautapurkuna pumppukärryllä.
 6. 2vastausta
  Venga · 10.9.2021
  Onko tuotteessa yhtenäinen väliseinä?
  1. JaSa · 24.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei ole väliseinää vaan 30 cm pitkät välivahvistuspalkit 
  2. Luoman Lillevilla · 13.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, väliseinä ei ole yhteinäinen vaan molemmilla sivuseinillä on pienet väliseinän pätkät.
 7. 1vastaus
  pasipasi · 8.9.2021
  Hei ! sisältyykö lillevilla 6 + ,n lattiamateriaalit ? vai onko erikseen tilattava?
  1. Luoman Lillevilla · 10.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Lillevilla +6 sisältyy 16mm lattialaudat. :)
 8. 1vastaus
  Venga · 6.9.2021
  Ovien leveys?
  1. ans22 · 7.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Oviaukon leveys on 1812mm ovet levällään, eli yhden oven leveys on n. 90cm.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16