Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Pihavajat - Alle 10 neliön varastot

Kompakti pihavaja eli alle 10 neliön varasto sopii täydellisesti pienten tavaroiden, välineiden ja koneiden säilytykseen. Puuvalmiina toimitettavat vajat on helppo koota ja asentaa. Ne myös istuvat hyvin suomalaiseen pihapiiriin. Osa malleista on räätälöitävissä toiveidesi mukaan, joten voit lisätä niihin tarvittaessa ovia ja ikkunoita.

1-48 / 157

157 tuotetta

1-48 / 157

157 tuotetta

Pihavajat

Kompakti pihavaja on helppo ja nopea asentaa, ja se on edullinen ratkaisu, jos tarvitset vain vähän lisää säilytystilaa. Valitse oman tarpeidesi mukaan sopivin vaihtoehto ja nauti lisätilasta ja järjestyksestä pihallasi. Tutustu valikoimaamme ja vertaile vaihtoehtoja. Kun löydät suosikkisi, laita tilauksesi matkaan heti, jotta pääset pian rakentamaan uutta vajaasi!

Laadukas ja kestävä puutarhavaja moneen käyttötarkoitukseen

Vankka, säätä kestävä pihavaja tulee tarpeeseen lähes jokaisessa kodissa. Siellä säilytät kätevästi niin urheiluvälineet, puutarhakoneet kuin leikkivälineetkin. Osa vajoista on myös lämpöeristettävissä, jotta voisit varastoida kaikki tavarat suojaan pakkaselta ja kosteudelta ympäri vuoden. Kaikki vajat on suunniteltu kestäviksi ja käytännöllisiksi. Kulkureitit ja varastotila on optimoitu käyttäjän tarpeita ajatellen. Erikokoiset vajat sopivat moneen tarkoitukseen, joten vain sinun toiveesi ovat rajana oikean mallin valinnassa. Joihinkin tuotteisiin voit myös lisätä haluamasi määrän lisäelementtejä eri käyttötarkoituksia varten.

Pihavaja ja puutarhavaja - Ratkaisu puutarhan ja pihan säilytystarpeisiin

Kun tilaat pihavajat netistä, säästät niin rahaa kuin aikaa. Voit vertailla eri vaihtoehtoja näppärästi muutamalla hiiren klikkauksella. Kun suosikkituote löytyy, sen yksityiskohtaisiin tuotetietoihin kannattaa tutustua tarkasti. Voit myös ladata vajan asennusohjeen omalle koneellesi verkkokaupastamme. Huomioithan tilausta tehdessäsi, että tuotteet ovat puuvalmiita. Tilaa siis esimerkiksi perustukset, kattomateriaalit, katteet, maalit ja muut tuotekohtaiset lisätarvikkeet samalla kerralla. Voit varmistaa kaiken tarvittavan tuotekorteista. Näin pääset aloittamaan uuden vajan rakentamisen tuota pikaa toimituksen saavuttua. Varastointiongelmasi ovat kohta vain muisto, sillä pihasi perällä seisoo tyylikäs, itse rakennettu vaja, josta on aihettakin olla ylpeä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.