Sähkökiuas Sawo Round Tower, 3kW (2-4m³), erillinen ohjauskeskus

Tuotenumero: SAWTH230NSP

Lisää kuvia

* Kaulus
--Valitse--
Ei kaulusta
(+0,00€)
Teräksinen integrointikaulus Tower-kiukaalle
(+70,00€)
* Ohjauskeskus
--Valitse--
Innova Classic B (ohjauskeskus integroitu tehoyksikköön)
Innova Classic B (ohjauskeskus integroitu tehoyksikköön)
(+0,00€)
Innova Classic S (erillinen tehoyksikkö ja ohjauskeskus)
Innova Classic S (erillinen tehoyksikkö ja ohjauskeskus)
(+46,00€)
Innova Touch S (erillinen tehoyksikkö ja kosketusnäytöllinen ohjauskeskus)
Innova Touch S (erillinen tehoyksikkö ja kosketusnäytöllinen ohjauskeskus)
(+198,00€)

* Vaaditut tiedot

480,00 
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Saunan keskipisteenä Round Tower, 3kW-kiuas tuo viihtyvyyttä saunaan metallisilla yksityiskohdillaan ja laajalla kivipinnallaan. Kiuas on korkea ja kapea, joten se sopii mainiosti esimeriksi pieneen kerrostalosaunaan tai mökille. Tämän kiukaan löy...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sähkökiuas Sawo Round Tower, 3kW (2-4m³), erillinen ohjauskeskus kuvaus

Saunan keskipisteenä Round Tower, 3kW-kiuas tuo viihtyvyyttä saunaan metallisilla yksityiskohdillaan ja laajalla kivipinnallaan. Kiuas on korkea ja kapea, joten se sopii mainiosti esimeriksi pieneen kerrostalosaunaan tai mökille. Tämän kiukaan löylyt ovat muhkeat ja pehmeän kosteat suuren kivimäärän ansiosta. Round Tower-kiuas antaa vapauden suunnitella, sillä kiukaan pystyy asentamaan keskelle saunaa, saunan nurkkaan tai upotettuna alalauteeseen. Round Tower, 3kW-tornikiuas sopii 2-4 m³ kokoiseen saunaan 70 kg:n kivimäärällä.

Tämän kiukaan kanssa tarvitset erillisen Innova -ohjauskeskuksen. Erillisiä ohjauskeskuksia on tarjolla kolmea eri mallia: Innova Classic B-malli (sisäänrakennettu tehoyksikkö), Innova Classic S-malli (erillisellä tehoyksiköllä) tai kosketusnäytöllinen Innova Touch S-malli (erillisellä tehoyksiköllä).

SAWO -tornikiukaiden löylyominaisuudet perustuvat suureen kivimäärään. Tornikiuas luo erittäin kosteat löylyt, jolloin matalampi lämpötila tuntuu iholla kuumemmalta. (Joten tyypillisesti saunan lämpömittari tällöin näyttää noin +60 astetta). Perinteiset sähkökiukaat perustuvat kiukaan kivien läpi virtaavaan ilman lämmittämiseen. Tornikiukaat poikkeavat perinteisistä sähkökiukaista siten, että tornikiukaassa kiuas kivineen kuumenee ja lämpö vapautuu kiukaasta saunahuoneeseen löylyä heittämällä.

Huomioithan kun teet saunaremonttia tai valitset kiuasta saunaasi, että esimerkiksi tiiliseinä, kiviseinä, hirsiseinä tai lasiseinä vaativat lisätehoa kiukaalta eli suuremman kilowattimäärän. Esim. Yksi (1) neliömetri jotakin edellämainituista seinämateriaaleista tuo lisää noin yhden kuution saunan laskennalliseen tilavuuteen.

Toimitus sisältää Round Tower, 3kW-kiukaan ja Innova-ohjauskeskuksen. Tehoyksikkö ja ohjauspaneeli tulee sijoittaa huoneenlämpöön ei saunahuoneeseen. Voit valita haluamasi ohjauskeskuksen alasvetovalikosta.

Sähkökiuas Sawo Round Tower, 3kW (2-4m³), erillinen ohjauskeskus

 • Tornikiuas
 • Ulkokuori ruostumatonta terästä
 • Teho: 3 kW
 • Saunan koko: 2-4 m³
 • Erillinen ohjauskeskus
 • Mitat(LxKxS): 260x260x1300 mm
 • Kivimäärä noin: 70 kg (ei sisälly toimitukseen)

Suojaetäisyydet:

 • A=150 mm
 • B=1900 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)