Keskilattiamatot

Etsitkö pehmeää nukkamattoa tai graafisella kuviolla koristeltua mattotaidetta olohuoneesi lattialle? Tulit oikeaan paikkaan, sillä Netraudassa on suurvalikoima mattoja. Matolla on huoneessa monta tehtävää, ja näistä yksi on näyttää hyvältä. Matolla kävellään ja sen päällä istutaan. Sen pitää tuntua hyvältä käytössä ja kestää elämää kotonasi. Mattoa vaihtamalla voit myös helposti päivittää sisutuksen ilmettä. Esimerkiksi lastenhuoneeseen on ihana laittaa pirteä, lasten satumaailmasta innoituksensa hankkinut matto.

Käytävä- ja keskilattiamatot Netraudasta

Mittaa huonetila, niin saat selville ihanteellisen keskilattiamaton koon. Mieti, haluaisitko perinteisen suorakaiteen muotoisen vai modernin pyöreän maton. Mikä on huoneen värimaailma? Matto voi joko mukailla sisustusta tai olla koko huoneen visuaalinen keskipiste. Näillä tiedoilla pääset hyvin vauhtiin matto-ostoksilla. Jos kodissasi asuu lemmikkieläimiä, sinulla on luultavasti erityisiä toiveita uuden mattosi materiaalin suhteen. Kerromme tuotetiedoissa materiaaleista ja niiden hoidosta. Netraudassa on myös iso joukko ihania käytävämattoja kapeisiin tiloihin. Saat halutessasi käytävä- ja keskilattiamatot samanlaisissa kuoseissa. Tutustu myös käytävämatot-valikoimaamme ja päivitä kotisi matot kerralla.

Keskilattiamatot katseenvangitsijoina

Luonto on aina muodissa oleva inspiraation lähde sisustuksessa. Netraudan mattovalikoimasta löydät useita luontoaiheita, jotka ovat todellisia sisustuksen katseenvangitsijoita. Jos pidät hillityistä väreistä, löydät mallistostamme useita sinulle sopivia luontoteemaisia olohuonemattoja. Kauniit hiekansävyt ja elegantit harmaat saavat aikaan levollisen ja silti näyttävän kuvion lattiallesi. Se on tunnelma, joka sopii suomalaiseen kotiin. Vallila valmistaa sekä huippulaadukkaita verhokankaita että mattoja. Valmiiksi ommellut verhot sopivat upeasti yhteen uuden mattosi kanssa. Tutustu ja ihastu mallistoomme!

Tilaa keskilattiamatot Netraudasta

Keskilattiamatot kannattaa tilata Netraudasta. Verkkosivustoltamme voit helposti suodattaa esiin sinua kiinnostavat mattovaihtoehdot tai ottaa katsottavaksesi tuoreimmat uutuudet. Tuotekuvamme ovat todella tarkkoja, ja saat niiden avulla liki aidonveroisen tuntuman uuteen mattoosi. Kun olet valinnut mieleisesi tuotteet, siirry kassalle ja valitse sinulle sopiva maksutapavaihtoehto. Toimitusajat, -tavat ja -kustannukset näet tuotetiedoista. Netraudasta saat aina houkuttelevia sisustustuotteita edullisesti. Kun kunnostat kotia tai ehostat sen ilmettä, tule Netrautaan! Meiltä saat inspiraatiota, laadukkaat tuotteet ja hyvän palvelun joka kerta.

Laskeva

1-100 / 273

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Laskeva

1-100 / 273

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18