Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Koristetyynyillä ja tyynynpäällisillä viimeistelet vaivattomasti kotisi sisustuksen. Voit myös muuttaa niillä kätevästi huoneen ilmettä eri vuodenaikoina. Tummemmat sävyt sopivat erityisen hyvin syksyyn, ja kesäksi voit halutessasi vaihtaa hempeän pastillin sävyiset koristetyynyt ja tyynynpäälliset.

1-48 / 196

196 tuotetta

1-48 / 196

196 tuotetta

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Netraudan valikoima sisältää runsaasti upeita koristetyynyjä sekä tyynynpäällisiä, jotka ostat kätevästi netistä joko kotiin tai postitoimipaikkaan kuljetettuina. Kiirehdi siis ostoksille, jotta pääset pian sisustamaan kotiasi!

Jokaiseen sisustustyyliin sopivat laadukkaat koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Hulppeasta valikoimastamme löydät todella paljon erilaisia, eri kokoisia kuviollisia ja yksivärisiä koristetyynyjä sekä tyynynpäällisiä, joilla sisustat kotisi helposti ja edullisesti. Voit yhdistellä keskenään erilaisia kuviollisia ja yksivärisiä koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä, ja niitä vaihtamalla muutat nopeasti huoneen ilmettä. Valikoimastamme löydät erittäin laadukkaita koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä, jotka säilyvät ryhdikkään näköisinä pitkään. Jos kotoasi löytyy jo useita koristetyynyjä, ei sinun välttämättä tarvitse hankkia niitä joka kerta lisää, kun haluat kotiisi vaihtelua. Sen sijaan voit hankkia vanhoihin koristetyynyihin uusia tyynynpäällisiä, jolloin et joudu varastoimaan vanhoja tyynyjä kaappeihin, mikä on varsin kätevää. Koristetyynyt ja tyynynpäälliset sopivat todella hyvin esimerkiksi olohuoneen sohvalle ja makuuhuoneen sängylle. Hanki omasi pian ja sisusta kotisi näyttäväksi koristetyynyillä ja tyynynpäällisillä.

Valikoimastamme laadukkaat koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Meiltä löydät kauniit, näyttävät ja kestävät koristetyynyt ja tyynynpäälliset, jotka säilyttävät ryhdikkään ulkonäkönsä pitkään. Koristetyynyillä ja tyynynpäällisillä voit helposti ja edullisesti uudistaa etenkin olohuoneen ja makuuhuoneen sisustusta. Tutustu valikoimaamme, ja hanki mieleisesi kuvioitu tai yksivärinen koristetyyny tai tyynynpäällinen kotiisi. Meiltä löydät koristetyynyjen ja tyynynpäällisten lisäksi myös muut laadukkaat kodintekstiilit, joilla piristät vaivattomasti kotisi ilmettä. Jos sisustuskärpänen on purrut pahemman kerran, löydät meiltä myös upeat sisustustarvikkeet, joiden joukosta voit hankkia kotiisi paljon upeita ja näyttäviä tarvikkeita. Kiirehdi ostoksille, ja päivitä kodin sisustus kuntoon ihanilla tekstiileillä ja muilla sisustustuotteilla.

Myydyimmät tuotteet (10)

Koristetyyny Eglo Living Iles, 50x50cm
-30%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Koristetyyny Eglo Living Iles, 50x50cm
33,60  23,50 
Koristetyynynpäällinen Vallila Varsi 43x43cm eri värejä
Koristetyynynpäällinen Vallila Varsi 43x43cm eri värejä
19,90  15,92 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.