Kesäloma-ale voimassa enää:

Olohuoneen matot

Olohuoneen matot ovat tärkeä osa kodin sisustusta ja ne voivat luoda tunnelmaa, mukavuutta ja tyyliä oleskelutilaan. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman olohuoneen mattoja, jotka sopivat erilaisiin koteihin ja mieltymyksiin.

1-48 / 1981

1981 tuotetta

1-48 / 1981

1981 tuotetta

Olohuoneen matot

Netraudasta löydät olohuoneen mattoja eri kokoisina, jotta voit valita juuri sopivan koon omaan tilaasi. Valikoimastamme löytyy olohuoneen mattoja eri kokovaihtoehtoina, kuten 200x300 cm ja 140x200 cm, sekä vielä suurempia vaihtoehtoja, jotka täydentävät keskikokoiset ja suuret olohuoneet täydellisesti. Iso matto luo yhtenäisen ja kattavan pinnan, joka sitoo huoneen eri elementit yhteen. Valikoimastamme löydät myös pyöreitä mattoja. Pyöreä matto voi tuoda olohuoneeseen mielenkiintoista vaihtelua ja pehmeyttä, samalla lisäten tilan visuaalista kiinnostavuutta. Pyöreä matto voi myös toimia keskipisteenä huoneessa ja auttaa luomaan sisustukseen tasapainoista kokonaisuutta.

Iloa ja tyylikkyyttä: Valitse oikea matto olohuoneeseen

Valikoimamme olohuoneen mattoja on saatavilla erilaisissa väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Voit valita juuri sinulle sopivan tyylin, joka täydentää olohuoneesi sisustusta ja heijastaa omaa persoonallisuuttasi. Valitse pehmeä ja pörröinen matto, joka kutsuu rentoutumaan tai moderni ja tyylikäs matto, joka luo minimalistista ilmettä. Materiaalivaihtoehdot vaihtelevat luonnonkuiduista synteettisiin materiaaleihin, joten voit valita maton, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

Helppohoitoinen matto olohuoneeseen

Olohuoneen maton tulisi olla sekä hyvännäköinen että käytännöllinen. Siksi löydät valikoimastamme helppohoitoisia mattoja olohuoneeseen. Nämä matot ovat suunniteltu kestämään arjen haasteita ja ovat helppoja puhdistaa. Voit nauttia kauniista matosta ilman ylimääräistä vaivaa. Esimerkiksi pölyämätön matto pitää kodin ilman raikkaana ja luo samalla huoneeseen tyylikkään ilmeen. Valikoimassamme on mattoja, jotka hylkivät pölyä ja likaa, joten voit nauttia puhtaasta olohuoneesta ilman jatkuvaa siivoamista.

Olohuoneen matot tarjoavat paitsi esteettisiä etuja, myös käytännöllisiä hyötyjä. Matto voi pehmentää lattian pintaa, vaimentaa ääniä ja luoda viihtyisyyttä. Se voi myös eristää kylmää lattiaa ja auttaa luomaan lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Lisäksi matto voi toimia selkeänä rajapintana huoneen eri alueiden välillä, kuten istuma-alueen ja ruokailutilan välillä. Olipa etsimäsi matto sitten suuri tai pyöreä, pehmeä tai moderni, valikoimastamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon olohuoneeseesi. Huolellisesti valitun maton avulla voit täydentää sisustustasi, luoda viihtyisän ilmapiirin ja nauttia kodin mukavuudesta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.