Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kuramatot

Laadukas kuramatto pysyy hyvin paikoillaan ja estää lian kulkeutumisen sisälle kodin huoneisiin. Se on järkevä valinta erityisesti lapsiperheiin ja perheisiin, joissa on lemmikkejä. Valikoimastamme löydät kuramatot eri koissa sekä monissa väreissä.

1-48 / 101

101 tuotetta

1-48 / 101

101 tuotetta

Kuramatot

Suomen vaihtelevat säät laittavat eteistilat koetukselle. Lapset ja lemmikkieläimet tunnetusti tuovat hiekkaa sisään ulkona leikittyään, mutta eivät perheen aikuisetkaan syyttömiä eteisen lattialla lainehtivaan rapaan ole. Tuntui ihanalta lähteä lenkille iltapäivän sadekuuron tauottua. Ilma oli raikas ja taivas kauniin värinen – mutta lenkkipolku oli ottanut sateesta osansa. Lenkkareissa kulkeutuikin sitten aimo annos siivottavaa kodin sisätiloihin. Kunpa eteisessä päivystäisi kunnollinen kuramatto, niin siivous olisi sujunut ketterämmin eikä hiekka naarmuttaisi lattiaa.

Joka koon ja tyylin kuramatot

Kuramaton teho perustuu siihen, että hiekka ja rapa sekä muut kengissä kulkeutuvat rippeet jäävät kiinni mattoon. Matto on helppo siivota, kun sen uumeniin pysähtynyt aines ei leviä ympäriinsä. Tukeva kuramatto on turvallinen, sillä se ei märälläkään säällä lähde luisumaan lattialla. Mikä parasta, nykyiset kuramatot ovat oikeasti hyvännäköisiä! Netraudan mallistosta vaativakin sisustaja löytää eteiseensä kaunista arjen designia, joka työskentelee kotisi siistiyden eteen jokaisena päivänä. Tutustu nyt vaihtoehtoihimme ja varmista, että kotisi kestää elämää. Katso myös Netraudan laaja matot-valikoima, josta löydät sisustajan unelmia kodin jokaiseen huoneeseen.

Kuramatot kotiisi helposti

Kuramattoja tarvitaan eteisessä, varastotiloissa ja terasseilla – ovien ja kynnysten ulko- ja sisäpuolella. Kuramatto suojaa lattiamateriaaleja mekaaniselta kulumiselta sen lisäksi että se helpottaa siivoamista merkittävästi. Netraudasta tilaat pienet ja suuretkin kuramatot myös julkisiin tiloihin vaivattomasti. Pääset tutkimaan mattojemme yksityiskohtia tarkan zoomin avulla. Kassallamme voit valita, haluatko maksaa tilauksesi verkkopankissasi vai luottokortilla. Ennakkolaskua tarvitsevia pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme. Laitamme tilauksesi viipymättä matkaan.

Tilaa kuramatot Netraudasta

Netraudasta tilaat kuramatot edullisesti ja turvallisesti. Tuotetiedoista näet mattojemme mitat ja materiaalit. Meillä on hyvät kuvat kaikista myynnissä olevista tuotteistamme. Myyntipalvelultamme saa lisätietoja, jos sinulla on kysyttävää kuramatoistamme tai tilaamisesta. Kuramatto eteisessä on hyvä hankinta, sillä se säästää pidemmän päälle kukkaroa. Lattiat pysyvät paremmassa kunnossa, kun lika ja roskat eivät kulkeudu kenkien mukana asuintiloihin. Lisää upeita tuotteita houkuttelevin hinnoin löydät esimerkiksi pihatarvikkeet-valikoimastamme. Tilaa designia ja toimivuutta kotiisi, Netraudasta tietysti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.