Suojamatot

1-5 / 5

5 tuotetta

1-5 / 5

5 tuotetta

Suojamatot

Helposti liikuteltava tuoli on toimistotyöläisen välttämätön apulainen. Ergonomialle hyödyllinen huonekalu saattaa kuitenkin olla lattialle turmiollinen. Toimistotilojen tai työhuoneen tyylikkyydestä ei enää tarvitse tinkiä, kun tilaat huomaamattomat ja kulutusta kestävät suojamatot työtuolien alle. Tuoli liikkuu mukavasti ja lattia pysyy upeassa kunnossa vuosia. Toimistosi siivooja ilahtuu, sillä suojamatto on kätevä puhdistaa ja lattian paikkavahauksia tarvitaan vain harvoin. Kotitoimiston parkettilattia kiittää, kun suojaat sen tyylikkäällä matolla.

Suojamatot etätyötä tekeville ja lapsiperheille!

Parketti- ja laminaattilattiat eivät pidemmän päälle kestä työtuolin aiheuttamaa mekaanista kulutusta. Lattia naarmuuntuu, ja sen pinta kuluu ikävällä tavalla. Ongelma poistuu, kun suojaat työskentelytilojen lattiat huomaamattomilla apuvälineillä! Suojamatto on verraton apulainen myös ruokailutilassa syöttötuolin alla. Syömistä opettelevalta lapselta putoilee lusikasta vielä yhtä sun toista. Suojamatto on helppo puhdistaa, ja parkettilattiasi säilyy soseosumilta. Netrauta on muutenkin hyvä mattokauppa. Meiltä saat suomalaiseen kotiin sopivaa mattodesignia kaikkiin kotisi sisä- ja ulkotiloihin. Tee ihania löytöjä Netraudan matot-valikoimasta!

Hanki suojamatot kotiin ja toimistolle

Jos teet paljon etätöitä kotonasi, kunnolliseen työskentelypisteeseen panostaminen kannattaa niin työhyvinvoinnin kuin työtehokkuudenkin vuoksi. Hyvä, sinulle sopiva työtuoli on yhtä tarpeellinen kotona kuin toimistollakin. Työtuoli liikkuu näppärästi jopa klinkkerilattialla, kun asetat tuolin alle suojamaton. Vinyylimuovi on kestävä ja ympäristöystävällinen valmistusmateriaali. Netraudan laajasta valikoimasta löytyy 2 ja 3 millimetrin paksuisia lattiasuojia kaikenkokoisiin työskentelytiloihin. Aina edullisesti ja nopeasti toimitettuna!

Säästä lattiaa, tilaa suojamatot jo tänään

Suojamaton tilaaminen Netraudasta käy nopeasti. Valitse sinulle sopivin tuote ja siirry kassalle. Ostokset voit maksaa joko verkkopankissasi tai yleisimmillä luottokorteilla. Jos tarvitset laskun, ota yhteyttä myyntipalveluumme. Sieltä saat lisätietoja kaikista tuotteistamme sekä neuvoja tilauksen tekemisestä. Netraudan verkkokauppa on täynnä superhyviä tarjouksia ja elämääsi helpottavia tuotteita. Lukuisat vanhemmat ovat todenneet, että suojamatot ovat pelastus lapsiperheen ruokailutilassa. Helppo siistiä, näyttää hyvältä, kestää käyttöä ja toimii myöhemmin vaikka lapsen oman työtuolin alla – kerrassaan kannattava sijoitus siis. Mitä muuta ihanaa haluaisit keittiöösi, jo tänään? Katso ideoita toimivaan arkeen keittiö-valikoimastamme. Laatua edullisesti, Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.