Lasitushelat

Lasin käyttö kodin materiaalina on taas ajankohtaisempaa ja suositumpaa kuin koskaan. Laadukkaat lasitushelat viimeistelevät lasitusratkaisut ja kotisi tyylin. Pienet yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen niin ovissa, kaiteissa kuin hyllyissä. Olit sitten sisustaja, rakentaja tai remontoija, Netraudan monipuolisesta valikoimasta löydät sopivat tuotteet juuri sinun tarpeeseesi. Tilaaminen on helppoa ja luotettavaa. Kiirehdi siis ostoksille.

Monipuoliset lasitushelat kodin sisustajalle Netraudasta

Lasilla sisustaminen antaa kotiin arvokkaan ja ajattoman ilmeen. Huolella valitut lasitushelat viimeistelevät kokonaisuuden tyylikkäästi. Lasi sopii käytettäväksi useissa kohteissa. Lasiset kaiteet, seinämät ja ovet sopivat moderniin tyyliin ja tuovat avaruutta ja valoisuutta kotiin. Tyylikäs sisustus syntyy kuitenkin harkituista yksityiskohdista ja huolellisesta viimeistelystä. Siksi kannattaa panostaa myös hyvien helojen valintaan. Oli tarpeesi pieni tai suuri, Netraudan monipuolisesta valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon. Valikoimassamme on tuotteita niin lasiseinille, oville kuin kaiteille. Lasitushelat ovat oiva apu myös sisustuselementtien suunnittelussa. Vain mielikuvituksesi on rajana. Lasitushelojen avulla rakennat helposti persoonallisia ja kauniita lasihyllyjä vaikka kylpyhuoneen tai keittiön säilytykseen. Katso lisää ideoita kohdasta hyllynkannattimet. Tutustu valikoimamme ja nauti remontoinnin ja sisustamisen helppoudesta!

Saat lasitushelat vaivattomasti toimitettuna suoraan kotiisi

Valikoimamme kattaa erilaiset lasitushelat, kuten kiinnityshelat, hyllynkannattimet, saranat ja kaidetarvikkeet laadukkailta tuotemerkeiltä. Netrauta palvelee asiakkaitaan kaikissa sisustamisen ja rakentamisen tarpeissa. Meiltä löydät helojen lisäksi myös muita lasituotteita kodin sisustamiseen ja rakentamiseen, kuten sisäkäyttöön tarkoitetut lasiovet. Avulias myyntipalvelumme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sopivat tuotteet. Netraudassa ostaminen on helppoa ja nopeaa. Kun tilaat meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta, sillä toimitamme kaikki tuotteemme kätevästi postissa. Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 15000 tuotteelle. Säästät siis aikaa ja rahaa! Ostaminen on myös turvallista, sillä maksutapoina käytössämme ovat verkkopankki ja luottokortti. Loistavan tuotevalikoiman lisäksi saat Netraudasta myös uusia ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen. Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme ensimmäisten joukossa. Tervetuloa inspiroiville ostoksille laajan valikoimamme pariin!

Ei valintaan sopivia tuotteita.