Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Peilit

Peilit ovat sekä jokapäiväisiä käyttöesineitä että upeita sisustuselementtejä, joita on hyvä omistaa useampia. Peilien avulla voit tarkistaa päivän asusi, meikata tai kampata hiukset vaivatta. Netraudasta löydät kätevästi peilit esimerkiksi makuuhuoneeseen sekä sisustukselliset palapeilit laatuvalmistajilta.

1-48 / 166

166 tuotetta

1-48 / 166

166 tuotetta

Peilit

Sisustuspeili on koristeellinen ja käytännöllinen lisä kotiisi. Valikoimastamme löydät laadukkaat peilit, jotka sopivat täydellisesti kodin eri tiloihin. Olipa tarpeen avartaa ahdasta tilaa, tuoda lisää valoa huoneeseen tai täydentää sisustuksesi tyyliä, meiltä löydät peilit eri muodoissa ja kooissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun kotiisi sopiva peili.

Peilit arkea helpottamaan sekä huonetta koristamaan

Peilejä tulee tarvittua useammin kuin huomaakaan, ja niitä onkin hyvä olla kotona joka tarpeeseen riittävästi. Kun valitset joka huoneeseen oman peilin, vältät aamuisen laittautumisruuhkan kylpyhuoneessa ja voit tehdä tarpeellisen väliaikatarkistuksen missä tahansa kotisi tilassa. Valikoimistamme löytyy vaativampaankin makuun ja kriteereihin sopiva peili, joka voi olla klassisen yksinkertainen tai huomiota herättävä malli: sinä valitset itsellesi sopivimman. Kokovartalopeili antaa loistavan lisän peilivalikoimaasi ja helpottaa uloslähtöä, kun asukokonaisuudesta pääsee kerralla varmuuteen. Peilipinta on muutenkin kaunis sisustuselementti ja tekee pienemmästäkin huoneesta heti tilavamman tuntuisen. Koristeellisella kehyksellä varustettu peili on elegantti valinta kotiasi piristämään. Pelkistetyn tyylin ystävät löytävät modernista ja askeettisesta kokonaan kehyksettömästä vaihtoehdosta omansa. Erityinen kylpyhuonepeili antaa kylpyhuoneeseen klassista ilmettä ja siihen kuulu kätevä pieni lasihylly, jossa on hyvä säilyttää niitä pieniä kylpyhuonetavaroita, kuten vaikka hammastahnaa ja -harjaa. Kun haluat tuoda kylpyhuoneeseesi laadukkaita kalusteita ja ylellistä tunnelmaa, Netraudasta hankit myös kätevästi laatuvalmistajien peilikaapit ja valopeilit kylpyhuoneeseen.

Laadukkaat peilit kodin eri tiloihin

Elävöitä arkeasi ja hanki kotisi tyyliin sopivat peilit edullisesti Netraudasta. Halusit sitten peilailla aamulla hiuksia laittaessa tai tarkistaa koko asukokonaisuuden, meiltä löydät varmasti tarvitsemasi. Laaja valikoimamme sisältää erilaisia kehyksiä, muotoja ja värejä, joten voit valita juuri sellaisen peilin, joka sopii täydellisesti kotisi sisustukseen. Lisäksi tarjoamme peilejä eri kokoisina, joten voit valita pienemmän peilin esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai suuremman peilin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Peilien avulla voit myös lisätä valoa ja tilantuntua huoneeseen sekä luoda näyttäviä koristekeskuksia seinille.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Peili M&M Ria, 30x120cm, eri värejä
Peili M&M Ria, 30x120cm, eri värejä
56,10  44,90 
★★★★★ ★★★★★
Peili M&M Tanja, eri värejä ja kokoja
99,90  alk. 89,90 
-30%
18.12. ASTI
Tarjous
Lattiapeili Linento Furniture Cool, 170x50cm, eri värejä
324,10  alk. 226,85 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.