Peilit

Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin... Peilit ovat sekä upeita sisustuselementtejä että jokapäiväisiä käyttöesineitä, joita on hyvä omistaa useampia. Meiltä Netraudasta löydät kätevästi samalla kertaa peilit kylpyhuoneeseen, pukeutumispeilit sekä sisustukselliset palapeilit laatuvalmistajilta.

1-100 / 236

236 tuotetta

1-100 / 236

236 tuotetta

Peilit

Peilit arkea helpottamaan sekä huonetta koristamaan

Peilejä tulee tarvittua useammin kuin huomaakaan, ja niitä onkin hyvä olla kotona joka tarpeeseen riittävästi. Kun valitset joka huoneeseen oman peilin, vältät aamuisen laittautumisruuhkan kylpyhuoneessa ja voit tehdä tarpeellisen väliaikatarkistuksen missä tahansa kotisi tilassa. Valikoimistamme löytyy vaativampaankin makuun ja kriteereihin sopiva peili, joka voi olla klassisen yksinkertainen tai huomiota herättävä malli: sinä valitset itsellesi sopivimman. Kokovartalopeili antaa loistavan lisän peilivalikoimaasi ja helpottaa uloslähtöä, kun asukokonaisuudesta pääsee kerralla varmuuteen. Peilipinta on muutenkin kaunis sisustuselementti ja tekee pienemmästäkin huoneesta heti tilavamman tuntuisen. Koristeellisella kehyksellä varustettu peili on elegantti valinta kotiasi piristämään. Pelkistetyn tyylin ystävät löytävät modernista ja askeettisesta kokonaan kehyksettömästä vaihtoehdosta omansa. Erityinen kylpyhuonepeili antaa kylpyhuoneeseen klassista ilmettä ja siihen kuulu kätevä pieni lasihylly, jossa on hyvä säilyttää niitä pieniä kylpyhuonetavaroita, kuten vaikka hammastahnaa ja -harjaa. Kun haluat tuoda kylpyhuoneeseesi laadukkaita kalusteita ja ylellistä tunnelmaa, Netraudasta hankit myös kätevästi laatuvalmistajien peilikaapit ja valopeilit kylpyhuoneeseen.

Laadukkaat peilit kotiinkuljetuksella

Elävöitä arkeasi ja hanki kotisi tyyliin sopivat peilit edullisesti Netraudasta. Halusit sitten peilailla aamulla hiuksia laittaessa tai tarkistaa koko asukokonaisuuden, meiltä löydät varmasti tarvitsemasi sekä jotain ekstraa. Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten kaupanteko on täysin riskitöntä. Kun hankit peilisi meiltä, tilaaminen itsessään on nopeaa ja vaivatonta, ja lähetämme ostoksesi sinulle kotiin asti. Maksutavoista voit valita itsellesi sopivimman, kuten nettipankissa, luottokortilla tai osamaksulla maksaminen. Ethän myöskään epäröi ottaa yhteyttä avuliaaseen myyntipalveluumme, joka auttaa sinua mielellään asiassa kuin asiassa. Tervetuloa shoppailemaan Netrautaan, sillä me haluamme että arkesi näyttää sinulta ja sujuu vaivattomasti.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16