Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Lattiat ja lattiapäällysteet

Lattian suunnittelussa kannattaa vertailla eri lattiapäällysteiden ominaisuuksia, jotta remontoitavan tilan lattia kestää käytössä. Tyylikkäät vinyylilattiat ovat kestosuosikkeja kestävyytensä johdosta kun taas puulattialla tai parketilla voit luoda sisustukseen pehmeämpää ilmettä.


1-48 / 1842

1842 tuotetta

1-48 / 1842

1842 tuotetta

Lattiat

Lattiamateriaalin valinta voi olla haastava tehtävä, sillä lattian ilmeellä on suuri rooli sisustuksessa ja kyseessä on yleensä pitkäikäinen valinta. Valitse sopiva lattia kotiisi hyödyntämällä lattiamateriaalin valintaopasta. Netraudan valikoimasta löydät erittäin kattavan valikoiman erilaisia lattiamateriaaleja. Myös lattioiden asentamiseen tarvittavat työkalut tilaat kauttamme helposti. Palvelemme asiantuntevasti sekä ammatikseen rakentavia että kotinikkareita.

Tunnelmaa lattiasta kattoon

Lattia on sisustuksessa hyvin hallitseva elementti, ja se on jatkuvasti esillä. Kaunista lattiaa ei tarvitsekaan yrittää piilotella. Esimerkiksi kylpyhuoneen ja saunan ilmeeseen voi luoda ihanan luonnonläheisen ilmeen valitsemalla lattiaan kauniin luonnonlaatan. Tyylikäs parketti ei puolestaan mene koskaan pois muodista ja sopii myös edustustilojen lattiamateriaalivalinnaksi oivallisesti. Miellyttävää akustiikkaa arvostavan kannattaa harkita lattiamateriaaliksi tekstiililaattaa, joka päivittää perinteisen kokolattiamaton nykyaikaan. Netraudasta löydät nämä ja monet muut lattiamateriaalivaihtoehdot vain muutaman klikkauksen päästä!

Lattiamateriaalit joka lähtöön

Lattiamateriaalin valinnassa tulee ottaa huomioon, millaiseen tilaan lattia tulee ja millaiselle käytölle lattia altistuu. Märkätiloihin sopivat vain tietyt materiaalit ja ulkotiloihin asennettavien materiaalien tulee olla pakkasenkestäviä. Koiraperheeseen hyvä lattiavaihtoehto on kovapintainen laminaatti, joka kestää hyvin koiran kynsiä. Muovimaton asentaminen ja puhtaanapito on puolestaan helppoa ja edullista. Netraudan valikoimasta löydät lukuisten lattiamateriaalien lisäksi myös kaikki lattian asentamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Tarjolla on muun muassa lattian alusmateriaaleja parketin, laminaatin ja vinyylilattian alle asennettavaksi. Valikoimamme tyylikkäät listat viimeistelevät lattian kuin lattian ilmeen. Siirry haaveilusta toteutukseen ja tilaa lattiaremonttiin tarvittavat välineet kotiin toimitettuna Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Uutuus
-40%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Korkkilattia Wicanders Wise Wood Start Green Design
49,80  29,90 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.