Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Lattiat ja lattiapäällysteet

Lattian suunnittelussa kannattaa vertailla eri lattiapäällysteiden ominaisuuksia, jotta remontoitavan tilan lattia kestää käytössä. Tyylikkäät vinyylilattiat ovat kestosuosikkeja kestävyytensä johdosta kun taas puulattialla tai parketilla voit luoda sisustukseen pehmeämpää ilmettä.

1-100 / 1990

1990 tuotetta

1-100 / 1990

1990 tuotetta

Lattiat

Lattiamateriaalin valinta voi olla haastava tehtävä, sillä lattian ilmeellä on suuri rooli sisustuksessa ja kyseessä on yleensä pitkäikäinen valinta. Netraudan valikoimasta löydät erittäin kattavan valikoiman erilaisia lattiamateriaaleja. Myös lattioiden asentamiseen tarvittavat työkalut tilaat kauttamme helposti. Palvelemme asiantuntevasti sekä ammatikseen rakentavia että kotinikkareita. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Tunnelmaa lattiasta kattoon

Lattia on sisustuksessa hyvin hallitseva elementti, ja se on jatkuvasti esillä. Kaunista lattiaa ei tarvitsekaan yrittää piilotella. Esimerkiksi kylpyhuoneen ja saunan ilmeeseen voi luoda ihanan luonnonläheisen ilmeen valitsemalla lattiaan kauniin luonnonlaatan. Tyylikäs parketti ei puolestaan mene koskaan pois muodista ja sopii myös edustustilojen lattiamateriaalivalinnaksi oivallisesti. Miellyttävää akustiikkaa arvostavan kannattaa harkita lattiamateriaaliksi tekstiililaattaa, joka päivittää perinteisen kokolattiamaton nykyaikaan. Netraudasta löydät nämä ja monet muut lattiamateriaalivaihtoehdot vain muutaman klikkauksen päästä!

Lattiamateriaalit joka lähtöön

Lattiamateriaalin valinnassa tulee ottaa huomioon, millaiseen tilaan lattia tulee ja millaiselle käytölle lattia altistuu. Märkätiloihin sopivat vain tietyt materiaalit ja ulkotiloihin asennettavien materiaalien tulee olla pakkasenkestäviä. Koiraperheeseen hyvä lattiavaihtoehto on kovapintainen laminaatti, joka kestää hyvin koiran kynsiä. Muovimaton asentaminen ja puhtaanapito on puolestaan helppoa ja edullista. Netraudan valikoimasta löydät lukuisten lattiamateriaalien lisäksi myös kaikki lattian asentamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Tarjolla on muun muassa lattian alusmateriaaleja parketin, laminaatin ja vinyylilattian alle asennettavaksi. Valikoimamme tyylikkäät listat viimeistelevät lattian kuin lattian ilmeen. Siirry haaveilusta toteutukseen ja tilaa lattiaremonttiin tarvittavat välineet kotiin toimitettuna Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)