Juhannuskampanjat voimassa enää:

Liukuovet

Liukuovi on tyylikäs ja tilaa säästävä sisäoviratkaisu huoneiden ja muiden tilojen jakamiseen. Valikoimamme pitää sisällään niin klassisia peiliovia, moderneja lasiovia kuin puusta valmistettuja ovimallejakin. Oli kyseessä sitten liukuovet seinän sisään, tilanjako-ovet, kiskot tai terassin liukuovet, Netraudasta löydät varmasti omaan kotiisi sopivan tuotteen!

1-48 / 246

246 tuotetta

1-48 / 246

246 tuotetta

Liukuovet

Mitä etuja liukuovet tarjoavat verrattuna perinteisiin oviin?

Liukuovet säästävät tilaa, sillä ne eivät tarvitse tilaa oven edessä avautuakseen. Tämä tekee niistä erityisen hyödyllisiä pienissä tiloissa, kuten pienissä huoneissa tai käytävillä. Lisäksi liukuovet ovat yleensä helpompi avata ja sulkea kuin perinteiset ovet, erityisesti silloin kun niissä on automaattiset avaajat. Liukuovet voivat olla erittäin tyylikkäitä ja modernin näköisiä, ja ne voivat lisätä arvoa kotiin tai toimistoon.

Minkälaisia design-mahdollisuuksia lasiliukuovet tarjoavat kodin sisustukseen?

Lasiliukuovet ovat erinomainen tapa tuoda modernia ilmettä kodin sisustukseen. Niiden avulla voidaan esimerkiksi jakaa tilaa eri huoneiden välillä, mutta samalla säilyttää avoin ja avara tunnelma. Lasiliukuovet ovat myös erittäin monipuolisia, sillä lasin värin, kuvion ja paksuuden valinta vaikuttaa suuresti siihen, millaisen tunnelman ne luovat tilaan. Esimerkiksi kirkas lasi luo modernin ja tyylikkään ilmeen, kun taas savunharmaa tai pronssinvärinen lasi luo hieman pehmeämmän tunnelman. Lasiliukuovet ovat myös erittäin helppoja pitää puhtaana ja ne kestävät hyvin aikaa, joten ne ovat pitkäikäinen ja käytännöllinen vaihtoehto kodin sisustukseen.

Millaisiin tiloihin liukuovet seinän sisään sopivat parhaiten?

Liukuovet seinän sisään sopivat erityisen hyvin pieniin tiloihin, joissa liukuoven avaus- ja sulkeutumistilaan ei ole riittävästi tilaa perinteisen saranaoven käyttämiseen. Ne sopivat myös hyvin moderniin sisustukseen, sillä ne luovat minimalistisen ja tyylikkään ilmeen. Liukuovet ovat myös erinomainen valinta tiloihin, joissa halutaan maksimoida käytettävissä oleva tila, sillä ne eivät vie tilaa oven avautuessa.

Miten liukuovet asennetaan?

Liukuovien asentaminen riippuu siitä, millaiset liukuovet on kyseessä. Yleisesti ottaen liukuovet asennetaan seuraavasti:

  • 1. Valmistele asennuspaikka: Mittaa tarkkaan, mihin kohtaan ovi tulee ja tee tarvittavat muutostyöt.
  • 2. Kiinnitä kiskot: Asenna liukuoven kiskot kattoon ja lattiaan.
  • 3. Asenna pyörät: Kiinnitä pyörät liukuoven alareunaan ja aseta ne kiskojen päälle.
  • 4. Kiinnitä ovi: Kiinnitä liukuovi pyörien päälle ja tarkista, että se liikkuu sujuvasti kiskoilla.
  • 5. Asenna kahvat ja lukot: Asenna oven kahvat ja lukot tarvittaessa.

Yllämainittu ohje on yleisohje, joten kannattaa lukea tarkasti valmistajan antamat asennusohjeet. Huomioi, että liukuoven asennus voi olla haastavaa ja vaatia erikoistyökaluja. Jos et ole varma omasta osaamisestasi, on suositeltavaa turvautua ammattilaisen apuun.

Liukuovet joka makuun ja kohteeseen Netraudasta

Verrattuna saranoituun sisäoveen liukuovi säästää lattiapintaa tehden siitä oivan ratkaisun pienemmän asunnon tai tilan välioveksi. Liukuovia myydään nykyään monessa eri materiaalissa, värissä ja tyylissä, mikä mahdollistaa myös yksilöllisten sisustusideoiden toteuttamisen. Peililiukuovi on suosittu valinta esimerkiksi makuuhuoneessa tai eteisessä, koska se hoitaa peilin virkaa ja tuo samalla tilan tuntua huoneeseen. Tästä syystä peiliovet kuuluvatkin jo vuosien ajan suomalaisten sisustajien suuriin suosikkeihin. Valikoimamme kotimaiset peililiukuovet räätälöidään mittojesi ja toiveidesi mukaan, ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Korkealaatuiset materiaalit yhdistettynä erinomaiseen toimivuuteen takaavat tyylikkään ja kestävän lopputuloksen. Tutustu nyt monipuoliseen tarjontaan ja tee tilaus netissä huippuhintaan vielä tänään!

Kaunis liukuovi yhdistää ja jakaa tiloja aina tarpeen mukaan

Liukuovi on erinomainen valinta myös silloin, kun haluat hyödyntää suurempaa huonetta tai tilaa monipuolisella tavalla. Liukuoven avulla voit luoda hetkessä oman rauhallisen työtilan, vierashuoneen tai leikkinurkan suurempaan tilaan. Myös toimistotiloissa liukuovilla voidaan parantaa tilan käytännöllisyyttä. Käyttämällä lasia tila vaikuttaa ovista huolimatta avaralta ja valoisalta. Perinteisten liukuovien lisäksi tarjolla on myös seinän sisään asennettavia liukuovirunkoja, joihin on saatavilla eri mallisia ja värisiä ovilevyjä. Kotimaisen ja vankan rungon valmistuksessa on käytetty sertifioitua puuta, joka noudattaa kestävän kehityksen ja uusiutuvan puuraaka-aineen hankintaperiaatteita. Runko on mahdollista tilata sekä ovilevyn kanssa että ilman. Valikoimaa täydentävät erilaiset oviaukkoihin kehitetyt liukuovimallit, jotka sopivat hyvin vaikkapa kylpyhuoneen tai keittiön yhteyteen. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Hanki johtavien valmistajien liukuovet nyt kätevällä toimituksella

Perinteisten peililiukuovien ja tilanjako-ovien lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös laadukkaita terassin liukuovia. Kevyesti liikkuvat ja helppokäyttöiset ovet tuovat tilaan avaruutta sekä tilan tuntua. Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat hyvä lämmöneristävyys ja turvallisuus. Sen lisäksi tuote soveltuu kestävyytensä ansiosta erinomaisesti Suomen vaativiin sääoloihin.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.