1-100 / 284

284 tuotetta

1-100 / 284

284 tuotetta

Liukuovet

Liukuovi on tyylikäs ja tilaa säästävä sisäoviratkaisu huoneiden ja muiden tilojen jakamiseen. Valikoimamme pitää sisällään niin klassisia peiliovia, moderneja lasiovia kuin puusta valmistettuja ovimallejakin. Oli kyseessä sitten liukuovet seinän sisään, tilanjako-ovet, kiskot tai terassin liukuovet, Netraudasta löydät varmasti omaan kotiisi sopivan tuotteen!

Liukuovet joka makuun ja kohteeseen saat Netraudasta

Verrattuna saranoituun sisäoveen liukuovi säästää lattiapintaa tehden siitä oivan ratkaisun pienemmän asunnon tai tilan välioveksi. Liukuovia myydään nykyään monessa eri materiaalissa, värissä ja tyylissä, mikä mahdollistaa myös yksilöllisten sisustusideoiden toteuttamisen. Peililiukuovi on suosittu valinta esimerkiksi makuuhuoneessa tai eteisessä, koska se hoitaa peilin virkaa ja tuo samalla tilan tuntua huoneeseen. Tästä syystä peiliovet kuuluvatkin jo vuosien ajan suomalaisten sisustajien suuriin suosikkeihin. Valikoimamme kotimaiset peililiukuovet räätälöidään mittojesi ja toiveidesi mukaan, ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Korkealaatuiset materiaalit yhdistettynä erinomaiseen toimivuuteen takaavat tyylikkään ja kestävän lopputuloksen. Tutustu nyt monipuoliseen tarjontaan ja tee tilaus netissä huippuhintaan vielä tänään!

Kaunis liukuovi yhdistää ja jakaa tiloja aina tarpeen mukaan

Liukuovi on erinomainen valinta myös silloin, kun haluat hyödyntää suurempaa huonetta tai tilaa monipuolisella tavalla. Liukuoven avulla voit luoda hetkessä oman rauhallisen työtilan, vierashuoneen tai leikkinurkan suurempaan tilaan. Myös toimistotiloissa liukuovilla voidaan parantaa tilan käytännöllisyyttä. Käyttämällä lasia tila vaikuttaa ovista huolimatta avaralta ja valoisalta. Perinteisten liukuovien lisäksi tarjolla on myös seinän sisään asennettavia liukuovirunkoja, joihin on saatavilla eri mallisia ja värisiä ovilevyjä. Kotimaisen ja vankan rungon valmistuksessa on käytetty sertifioitua puuta, joka noudattaa kestävän kehityksen ja uusiutuvan puuraaka-aineen hankintaperiaatteita. Runko on mahdollista tilata sekä ovilevyn kanssa että ilman. Valikoimaa täydentävät erilaiset oviaukkoihin kehitetyt liukuovimallit, jotka sopivat hyvin vaikkapa kylpyhuoneen tai keittiön yhteyteen. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Hanki johtavien valmistajien liukuovet nyt kätevällä toimituksella

Perinteisten peililiukuovien ja tilanjako-ovien lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös laadukkaita terassin liukuovia. Kevyesti liikkuvat ja helppokäyttöiset ovet tuovat tilaan avaruutta sekä tilan tuntua. Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat hyvä lämmöneristävyys ja turvallisuus. Sen lisäksi tuote soveltuu kestävyytensä ansiosta erinomaisesti Suomen vaativiin sääoloihin. Oletko löytänyt jo oman suosikkisi? Kun teet tilauksen Netraudassa, saat ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16