Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Akustiikkalevyt - Akustiikkapaneelit

Akustiikkalevyjä ja -paneeleita käytetään tilojen akustiikan parantamiseen. Niiden tarkoituksena on vähentää huonetilan kaikua ja estää äänen heijastumista. Valikoimastamme löydät eri kokoiset, muotoiset ja väriset akustiikkalevyt niin seiniin kuin kattoihinkin. Löydät valikoimastamme nyt myös huippusuositut akustiikkapaneelit, joilla rakennat modernin rimaseinän nopeasti.

1-48 / 140

140 tuotetta

1-48 / 140

140 tuotetta

Akustiikkalevyt

Mitä akustiikkalevy tekee?

Akustiikkalevyt auttavat vähentämään huoneessa olevan äänen kaikumista ja heijastumista. Levyt imevät itseensä osan äänistä, mikä vähentää huoneen kaikumista ja parantaa puheen ymmärrettävyyttä. Akustiikkalevyt ovat erityisen hyödyllisiä tiloissa, joissa on paljon kovia pintoja.

Mitä on hyvä akustiikka?

Hyvä akustiikka tarkoittaa tilan äänentoistollisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat äänen selkeyden, puhtauden ja tasapainon. Hyvä akustiikka varmistaa, että ääni kuuluu selkeänä ja tasaisena kaikista suunnista ja että tilan kaikuminen tai liian voimakas kaikuisuus eivät häiritse äänenlaatua. Hyvä akustiikka on tärkeää esimerkiksi konserttisaleissa, elokuvateattereissa, luokkahuoneissa ja toimistoissa, joissa äänenlaadulla on suuri merkitys tilan käyttötarkoituksen kannalta.

Mihin akustiikkalevyt kiinnitetään?

Akustiikkalevyt voidaan kiinnittää useisiin eri pintoihin, kuten kattoon, seiniin ja lattiaan. Kiinnitystapa riippuu käytettävistä levyistä ja tilan tarpeista. Levyjä voidaan kiinnittää esimerkiksi liimaamalla, ruuvaamalla, naulaamalla tai käyttämällä erityisiä kiinnitysjärjestelmiä. Levyt voidaan myös asentaa joko suoraan pintaa vasten tai jonkinlaisen ilmarakenteen avulla. Tärkeintä on, että levyt asennetaan oikein ja huolellisesti, jotta ne toimivat tehokkaasti äänenvaimentimina.

Paljonko akustiikkalevyä tarvitaan?

Määrä riippuu tilan koosta ja muodoista, huonekaluista ja muista tilassa olevista esineistä ja materiaaleista, sekä halutusta äänenvaimennuksesta. Määrä riippuu myös itse tilasta ja halutusta vaikutuksesta. Korkeaan olohuoneseen saattaa riittää hyvin muutama akustiikkalevy, kun taas elokuva- tai musiikkihuoneeseen kannattaa panostaa ja asentaa useampia levyjä seinään sekä kattoon. Yleisesti ottaen suositellaan, että noin 30-60% koko huoneen pinnoista (lattia, katto ja seinät) on akustoivaa materiaalia. Akustoivia pintoja ovat myös sohva, verhot ja matot. Akustiikkalevyjä voi näiden lisäksi asentaa esimerkiksi seinille kauniiksi tauluiksi tai kattoon. Valikoimastamme löydät eri väriset ja muotoiset akustiikkalevyt sekä akustiikkapaneelit kaikkiin tarpeisiin.

Millä akustiikkalevyt kiinnitetään?

Akustiikkalevyt kiinnitetään yleensä seinään tai kattoon esimerkiksi liimaamalla, ruuvaamalla tai naulaamalla. Kiinnittämisessä tulee ottaa huomioon levyjen materiaali ja koko sekä kiinnitysalusta. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että kiinnitys tehdään asianmukaisesti ja turvallisesti. Muistathan aina noudattaa valmistajan ohjeita akustiikkalevyjen kiinnittämisessä ja asentamisessa.

Myydyimmät tuotteet (10)

Extra Etu
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Akustiikkalevy Konto Heksagon 30kpl eri värejä ja kokoja
Yli 300€ tilaukseen -5% alennus!
alk. 135,00  pkt

Katsotuimmat tuotteet (10)

Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 1.37x2.5m, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 1.37x2.5m, eri värejä
38,00  rulla
★★★★★ ★★★★★
Akustiikkahuopa Sandudd Akuflex, 2.06x5m, eri värejä
105,00  pkt

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.