Maksutavat

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla, mobiilimaksulla tai luottokortilla. Muita maksutapoja ovat Svea Lasku ja Svea Erämaksu. Maksaminen ei edellytä rekisteröitymistä kanta-asiakkaaksi. Netrauta.fi-kauppapaikasta ei ole mahdollista tilata postiennakolla. Ennakkolaskua vastaan voi tehdä tilauksen myyntipalvelumme kautta, jolloin asiakas saa tilauksestaan ennakkolaskun sähköpostiinsa. Tilaus vahvistuu ja sen käsittely siirtyy eteenpäin, kun ennakkomaksu näkyy Netrauta.fi:n järjestelmässä.

Alla lisätietoa eri maksutavoista. Hinnat sisältävät ALV:n.

Verkkomaksu

Mahdolliset verkkomaksutavat ovat:


Nordea OsuuspankkiDanske Bank

Netrauta.fi - Verkkomaksu

Paytrail (aiemmin Suomen Verkkomaksut)
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail. Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Tärkeää! 

Maksettuasi tuotteet odota, kunnes palaat automaattisesti Netrauta.fi-sivuille,
tai klikkaa itsesi takaisin verkkopankin linkistä.
Näin varmistat, että tilauksesi rekisteröityy järjestelmäämme.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Luottokorttimaksu

Netrauta.fi - Luottokortit

Luottokorttimaksu onnistuu seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard.
Muut luottokortit (esim. Diners Club tai American Express) eivät toistaiseksi käy maksuvälineenä.

MobilePay

Netrauta.fi - MobilePay

MobilePay on helppokäyttöinen ja maksuton sovellus, jota voit käyttää mobiilimaksamiseen verkkokaupassa.

Rekisteröitymiseen vaaditaan älypuhelin, suomalainen henkilötunnus, matkapuhelinnumero, maksukortti ja siihen liitetty tili sekä sähköpostiosoite. Voit käyttää MobilePayssa seuraavia kortteja:

  • VISA Debit/Credit
  • Mastercard Debit/Credit
  • Maestro
  • VISA Electron

Lisätietoa: http://www.mobilepay.fi

Svea Bank - Lasku

Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankn laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta.

Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.

Laskun maksaminen pienemmissä erissä

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Svea Bank - Erämaksu

Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.

Ennakkolasku

Mikäli sinulla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai luottokorttia (VISA / MasterCard) on Netraudasta mahdollista saada myös ennakkolasku lähetettynä tilaajan sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Lähetä meille tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti@netrauta.fi tai soita 029 1800 220. Tällöin myyntipalvelumme kirjaa tilauksen järjestelmäämme ja lähettää ennakkolaskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Maksaessasi laskun vahvistat tilauksen ja hyväksyt sen tiedot. Tilauksen käsittely siirtyy eteenpäin kun suoritus on tullut Netraudan tilille.

Jotta sinulle voidaan tehdä ennakkolasku, myyntipalvelumme tarvitsee seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero/-numerot, sähköpostiosoite.
  • Tilattavien tuotteiden tuotenumerot, tuotenimet sekä tilausmäärät.

Turvallisuus

Netrauta.fi-kauppapaikka on HTTPS-suojattu. HTTPS (Secure Hypertext Transfer Protocol) - yhteys on suojattu yhteys,
jonka väärinkäyttö tai luvaton seuraaminen on lähes mahdotonta.
HTTPS-yhteydessä tieto kulkee salattuna, joten esim. käyttäjätunnukset tai salasanat eivät voi joutua vääriin käsiin.

Netrauta.fi:n HTTPS-yhteys on suojattu SSL-menetelmällä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä kauppapaikkamme ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.
SSL (Secure Sockets Layer) -salausjärjestelmään luottavat mm. Nordean Solo -pankki, DanskeBank-verkkopankki, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Jos sinulla on kysyttävää maksutavoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.