Grillit

Vietätkö kesäillat grillaten ulkona kesäkeittiössä hyvästä seurasta nauttien? Seuraavat grillijuhlasi ovat taatusti menestys ja koko vuoden puheenaihe. Leikitteletkö jo ajatuksella, miten tarjoat alkupalat ja miten valmistat pääruuan ja siihen sopivat grillatut palat? Netraudan grillit ovat taas saatavilla! Tutustu laajaan valikoimaan ja hanki omasi. Meiltä saat mm. perinteiset grillit valuraudasta, kaasulla ja hiilellä toimivat grillit, BBQ-grillit sekä kotakeittiöiden grillit. Tarjoamme myös kuljetuspalvelun grilleillemme.

Monipuoliset grillit tekevät ruuanlaitosta nautinnon

Tarjoamme jälleen laajan valikoiman erilaisia grillejä. Grillit muuttuvatkin vuosi vuodelta yhä monipuolisemmiksi. Kiinnostaako sinua enemmän siirrettävä tai kiinteä malli? Tai ehkäpä haluat kuljettaa grilliä mukanasi retkillä? Osta silloin pienikokoinen kätevä grilli. Kaikkia grillejä on hyvä verrata keskenään. Esim. turvallisen kotakeittiön monitoimitulisijan suunnitteluun on osallistunut mm. poroisäntä. Grillit on valmistettu niin, että käytännön kokemus ja käyttömukavuus on otettu huomioon. Toisesta uutuudesta, BBQ-grillistä ja savustimesta, jotka ovat monien asiakkaidemme mieleen, olemme saaneet ainoastaan hyvää palautetta. Katso myös huippusuositut lisätarvikkeet -valikoimamme ja kerää niistä omat suosikkisi grillitilaukseesi!

Grillit ja kesän grillijuhlat

Kaikki valikoimamme grillit soveltuvat mm. omakotitalon pihalle, rantamaisemaan mökille tai saaristoon sekä kaupunkiin. Grillijuhlasi ovat menestys: voit grillata ja savustaa sekä kypsentää muurikalla tai parilalla mielesi mukaan. Monet grillit voidaan pystyttää pihalle katokseen tai huvimajaan. Tähän tarkoitukseen voit hankkia erikseen piippusarjan ja asentaa sen grilliin ja katokseen. Erilaiset grillit kuumentuvat eri tavalla: käytä polttoaineena sähköä, puuklapeja, risuja, käpyjä, grillihiiltä tai -brikettejä. Kaasulla toimivat grillit kuumenevat käden käänteessä ja grillijuhlasi voivat alkaa! Kun esimerkiksi kaasugrilli pelaa kuin itsestään, sinun on aika keskittyä grillijuhliin ja vieraidesi kanssa seurustelemiseen. Valmista salaatit ja alkuruuat sekä kaikki grillaukseen tarvittavat ruuat etukäteen. Koristele kesäkeittiösi ja vieraidesi pöytä valitsemasi teeman tai kesän värien mukaan. Netraudan grillit täydentävät onnistuneet grillihetket. Voit myös valita grilliisi sopivat huvimajat ja grillikatokset. Selvitä myös tuotekorteista grillien toimitusehdot ja nauti kotiinkuljetuspalvelustamme. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää!

Ei valintaan sopivia tuotteita.