1-100 / 192

192 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 192

192 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Kaasugrillit

Grillaaminen ja Suomen kesä kuuluvat auttamattomasti yhteen ja kukapa ei nauttisi kokoontumisesta ystävien ja läheisten kera grilliruoan äärelle. Grilliruoan nauttiminen mökkipihalla lämpimänä kesäpäivänä onkin  monelle suomalaiselle yksi kesän kohokohdista. Kaasugrilli lämpenee nopeasti ja on pian valmis helpottamaan jokaisen grillaushetkeä. Netraudan valikoimasta löydät kaasugrillin, olit sitten aloitteleva grillaaja tai jo vanha tekijä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt kaasugrilli kätevästi netistä Netraudasta.

Kaasugrillit moneen tarpeeseen Netraudasta

Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman kaasugrillejä, josta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan grillin. Vaativaan grillaukseen löydät valikoimastamme kaasugrillin kuudella tai neljällä polttimolla, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen. Mikäli toiveena on ennemmin kompakti vaihtoehto, löydät valikoimastamme kätevät, pöydälle asetettavat kaasugrillit, jotka kulkevat myös mukana. Nämä grillit säästävät tilaa pienen kokonsa ansiosta ja niitä on kätevä käyttää vaikkapa parvekkeella tai pienellä takapihalla. Valikoimastamme löydät myös TRU-infared -teknologiaa käyttävät kaasugrillit, joilla valmistat varmasti mehukkaat grilliruoat.

Valikoimastamme löydät ruostumattomattomasta teräksestä valmistetun kaasugrillin, jonka tyylikäs muotoilu nostaa terassisi ilmettä sekä vahvistaa sen luonnetta.  Kesäkeittiö mahdollistaa taas monipuolisen ruoanlaittokokemuksen ja on käytännöllinen paketti ulkoilmassa kokkaavalle. Tällä laitteella luot monipuolisen kattauksen ruokaa ja varmistat onnistuneen annoskokonaisuuden. Valikoimastamme löydät myös pallokaasugrillit, jotka ovat myös kätevä vaihtoehto ruoanlaittoon ulkoilmassa.

Laadukkaat kaasugrillit Netraudasta

Kaasugrilli on laadukas ja nopea vaihtoehto vaativalle kotikokille. Kaasugrilli lämpenee nopeasti ja varmistat helposti korkeat lämpötilat ruoanlaitossa. Mehevät pihvit ja hampurilaiset valmistuvat kaasugrillillä upeasti. Kaasugrillin avulla onnistut ruoanlaitossa ja luot miellyttävän ruokailukokemuksen vaativammankin yleisön parissa. Tutustu myös ruoanlaitto ja kattaus -valikoimaamme, josta löydät muut tarvikkeet onnistuneeseen ruoanlaittoon.

Terassilla tai takapihalla on mukava viettää aikaa grillaamisen parissa kesäpäivänä. Grillaaminen on olennainen osa suomalaista kesän viettoa ja kukapa ei nauttisi grillaamisesta ulkoilmassa ystävien ja perheen kesken. Valikoimastamme löydät myös puutarhakalusteet terassille tai puutarhaan sekä terassilämmittimen, jonka avulla voit nauttia pidennetystä grillikesästä. Kaasugrilli tuo onnistumisen hetkiä kelle tahansa grillaajalle. Tilaa kaasugrilli vaivattomasti Netraudasta ja varmista grillikauden alkaminen jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16