Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Sähkögrillit

1-30 / 30

30 tuotetta

1-30 / 30

30 tuotetta

Sähkögrillit

Sähkögrilli on kätevä ja toimiva grilli nopeaan ja vaivattomaan ruoanlaittoon. Valikoimastamme löydät helposti siirrettävät sähkögrillit, jotka sijoitat kätevästi omalle pihalle tai parvekkeelle. Laitat vain pistorasian seinään ja voit aloittaa grillaamisen - mikä sen helpompaa! Useat sähkögrillimallit ovat helposti liikuteltavia, jolloin niitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Useat näistä grilleistä mahtuvat myös kokonsa vuoksi pieneen tilaan, jonka vuoksi niiden säilytys on yksinkertaista ja vaivatonta. Tutustu valikoimaamme sähkögrillejä ja tee grillauksesta helpompaa jo tänään!

Sähkögrillin tilaat kätevästi Netraudasta

Valikoimastamme löydät kokonsa vuoksi kätevät pöydälle sijoitettavat sähkögrillit, jotka soveltuvat ihanteellisesti vaikkapa parvekkeelle tai pienikokoiselle terassille. Sähkögrilli on oiva valinta, mikäli haluat mahdollisuuden siirtää grilliä paikasta toiseen ja nämä helposti siirrettävät sähkögrillit ovatkin hyvin monikäyttöisiä ja ketteriä. Juuri kompakteilla terasseilla on sähkögrilli ihanteellinen ratkaisu ja voit nauttia grillaamisesta omalla kotipihalla.

Sähkögrilli helpottaa grillausta ja valmistat helposti ja nopeasti grilliherkut pöytään. Kokonaisvaltaisen illanvieton terassilla kruunaavat pöytien lisäksi terassille soveltuvat puutarhakalusteet, kuten ulkosohvat. Oliko suunnitteilla terassi? Meiltä löydät myös terassilaudat unelmiesi terassia varten. Terassi onkin mukava paikka nauttia kesäisestä illasta perheen ja ystävien parissa.

Sähkögrilli tekee grillaamisesta vaivatonta

Sähkögrillin avulla on helppo nauttia grillaamisesta. Sähkögrilli tekee grillaamisesta vaivatonta ja onkin erinomainen valinta kätevyyttä ja helppoutta arvostavalle kotikokille. Valikoimastamme löydät telineelliset, pöydälle asetettavat sähkögrillit sekä kesäkeittiöt monipuolista ruoanlaittoa varten. Telineellisestä grillistä voit myös irrottaa telineen, jonka vuoksi tämän grillin voi myös asettaa pöydälle. Tämä ominaisuus mahdollistaa grillin monipuolisen käytön omalla pihalla, mutta myös mukaan otettavana kompaktina grillinä.

Sähkögrilli lämpenee nopeasti ja saat käden käänteessä aloitettua ruoanlaiton. Sähkögrillillä valmistatkin nopeasti grilliherkut pöytään. Sähkögrillit ovat useasti myös helppo puhdistaa, joka entisestään helpottaa kotikokin grillausta. Sähkögrilli on oiva valinta helppoon grillaukseen, sillä grillaajan ei tarvitse huolehtia grillihiilistä tai kaasun riittävyydestä. Liität vain pistorasian seinään ja sähkögrilli on käyttövalmis. Tilaa nyt sähkögrilli kätevästi netistä Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16