Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Kotagrillit

Kotagrilli on kesäkeittiöön, grillikatokseen tai huvimajaan soveltuva näyttävä grilli. Viihtyisän kotakeittiön äärellä voit valmistaa maistuvia liha-, kala- ja kasvisruokia hyvin suuremmallakin porukalla ja nauttia samalla sen tuomasta upeasta tunnelmasta. Meiltä löydät johtavien valmistajien kotakeittiöt ja -grillit fiksuilla ominaisuuksilla ja monipuolisilla lisävarusteilla huippuedulliseen hintaan.

1-29 / 29

29 tuotetta

1-29 / 29

29 tuotetta

Kotagrillit

Kotagrillit ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina. Tämä ei ole yllättävää, sillä kukapa ei haluaisi nauttia grillauksen ihanuudesta oman mökin tai luonnon rauhassa. Kotagrillit sopivat erityisen hyvin mökkilomailuun tai omaan grillikotaan. Kotagrillit ovat monikäyttöisiä ja niissä voi valmistaa monenlaisia herkullisia ruokia.

Kotagrilli luo lumoavaa tunnelmaa kesäkeittiöön tai grillikatokseen

Nautitko ulkoilmasta, ruuanlaitosta ja yhdessäolosta? Etsitkö todella monipuolista grilliä kesäkeittiöön tai grillikatokseen? Enää sinun ei tarvitse matkustaa Lappiin asti kokeaksesi kotakeittiön uniikki tunnelma, sillä Netraudan kotagrilleillä sama konsepti voidaan toteuttaa helposti omalle kotipihalle, mökille tai grillikatokseen! Monitoiminen ja helppohoitoinen avotulisija on turvallinen lämmönlähde ja erinomainen tapa valmistaa ruokaa perheen ja ystävien kesken. Perinteisten grilliritilöiden lisäksi kotakeittiöön kuuluu mallista riippuen kätevä valurautapannu, kahvikoukku ja yksi tai useampi loimulauta. Osassa grillejä on myös puiset sivutasot, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Voit savustaa lihaa, paistaa makkaraa, loimuttaa lohta ja taikoa lopuksi vielä herkulliset muurinpohjaletut. Toki kotakeittiö soveltuu myös mainiosti kaikenlaisten kasvisherkkujen lämmittämiseen ja kypsentämiseen. Kaikki valikoimamme kotagrillit on valmistettu kestävistä materiaaleista ja laadusta tinkimättä. Voit valita tyylikkään mustan, metallin tai antiikkikuparin värisen grillin. Mitä parasta, meillä sinua odottaa korkean laadun ja ripeän palvelun lisäksi todella houkutteleva hinta!

Upea kotakeittiö kätevällä kotiinkuljetuksella Netraudan laajasta valikoimasta

Oletko jo löytänyt oman suosikkisi kotagrillien laajasta valikoimasta? Kohteesta riippuen kotakeittiö voidaan asentaa joko pihalle, ulkoterassille tai sisätiloihin. Kohde määrittelee, kannattaako sinun valita mieluummin matala tai korkea malli. On kuitenkin hyvä muistaa, että sisätiloihin asentaessa kotagrilliin tarvitaan erikseen myytävä piippusetti takaamaan toimiva savunpoisto. Sivuiltamme löydät hyödyllisiä lisäohjeita, joiden avulla saat savuttoman sisäilman kesäkeittiöön, grillikotaan tai huvimajaan. Jos majassa on puulattia, se on suojattava erillisellä lattiapellillä. Kun tekninen puoli ja asennus ovat hallussa, voitkin siirtyä rentouttavaan osaan ja laittaa grillin kuumenemaan! Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.