Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Pihagrillit

Pihagrilli on suosittu lisäys puutarhaan tai terassille, sillä se mahdollistaa ruuanlaiton ja yhdessäolon ulkoilmassa. Pihagrilli voi olla myös visuaalisesti miellyttävä elementti pihalle tai terassille. On olemassa monia erilaisia pihagrillejä, jotka sopivat eri tyylisiin ja kokoisiin piha-alueisiin.

1-48 / 109

109 tuotetta

1-48 / 109

109 tuotetta

Pihagrillit

Pihagrilli on kestävä ja Suomen sääoloihin hyvin soveltuva grilli, jolla valmistat grilliruoan isollekin perheelle tai seurueelle. Netraudasta löydät modernisti muotoillut pihagrillit kaupunkiympäristöön sekä mökkipihaan kauniisti istuvat grillivaihtoehdot. Monipuolisesta valikoimastamme löydät pihagrillit pihaan, katokseen, kotaan tai huvimajaan luomaan ainutlaatuista tunnelmaa. Pihagrillin liekki tuo lämmintä tunnelmaa sekä lämmittää viileämpänäkin kesäiltana. Tutustu valikoimaamme laadukkaita ja kestäviä pihagrillejä ja tilaa omasi kätevästi Netraudasta.

Millaisia erilaisia pihagrillejä on saatavilla?

Pihagrillejä on saatavilla monenlaisia, ja ne eroavat toisistaan mm. käyttötarkoituksen, materiaalin, koon ja ulkonäön suhteen. Perinteisiä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi hiili- ja puugrillit, jotka ovat suosittuja niiden antaessa ruualle oman erityisen maun ja tuoksun. Lisäksi ulkotiloihin on saatavilla tulisijoja ja tiiligrillejä, jotka sopivat erityisen hyvin suurempiin piha-alueisiin. Olitpa sitten perinteisen hiiligrillin tai modernimman tulisijan tai Kotagrillin tai tiiligrillin ystävä, pihagrillin avulla voit paitsi valmistaa maukasta ruokaa myös luoda tunnelmaa ja viihtyisyyttä piha-alueelle.

Miten pihagrillin voi parhaiten suojata sateelta ja kosteudelta?

Pihagrillin suojauksessa sateelta ja kosteudelta on tärkeää huolehtia grillin oikeasta sijoittelusta ja suojauksesta. Pihagrillin tulee olla sijoitettu kuivalle ja tasaiselle alustalle, joka estää veden kerääntymisen grillin alle. Grillejä ei myöskään kannata sijoittaa suoraan puun päälle, sillä puu voi kosteana altistua lahottaville sienille ja homeelle. Jos pihagrilliä ei käytetä pitkään aikaan, esimerkiksi talvisin, kannattaa se suojata säältä peittämällä se grillipeitteellä. Grillipeitteet ovat yleensä vettä hylkiviä, joten ne estävät sateen ja kosteuden pääsyn grillin sisään. Lisäksi grillin tulipesä ja ritilät on hyvä puhdistaa ennen talvisäilytystä, jotta esimerkiksi ruoan tähteet eivät jää grilliin keräämään kosteutta ja hajuja.

Pihagrilli luo pihaan tunnelmaa

Pihagrillit luovat tunnelmaa takapihalle ja onkin miellyttävää viettää aikaa pihapiirissä tulen loimua seuraten ystävien ja perheen kesken. Valikoimastamme löydät pihagrillit, jotka on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Pihagrilli-kesäkeittiö tiilestä soveltuu hyvin suomalaiseen pihaympäristöön ja luot perinteistä tunnelmaa pihapiiriin luonnollisesti tällä grillivaihtoehdolla.

Meiltä löydät myös monipuolisen Valugrilli-valikoiman, jotka soveltuvat hyvin sekä talon takapihalle että mökin pihalle Suomen järvimaisemaan. Näillä pihagrilleillä luot illallisen isommallekin seurueelle ja nautit Suomen kesästä ulkosalla. Useissa valikoimamme pihagrilleissä voit käyttää puuklapien ja risujen lisäksi grillihiiliä sekä grillibrikettejä. Lisätarvikkeet grilleihin ja savustimiin löydät kätevästi myös Netraudasta. Ulkovalaisimet luovat tunnelmallisen valaistuksen pihalle myös syksyisinä iltoina. Tutustu nyt pihagrillit-valikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi netistä Netraudasta.

Netraudan valikoimasta pihagrillit pihaan tai huvimajaan

Valikoimastamme löydät pihagrillit, jotka soveltuvat sekä ulkokäyttöön että vaikkapa katokseen tai huvimajaan. Meiltä löydät Kotakeittiö-tulisijat, joita voit käyttää sekä ulko- että sisätiloissa. Grillikodassa on mukava viettää iltaa pihagrillin äärellä tulen loisteessa, joka lämmittää myös seurueen mieltä. Valikoimastamme löydät Jalotakan pöytägrillit aitoine graniittilevyineen, jotka luovat uniikkia tunnelmaa mihin tahansa huvimajaan. Voit viettää iltaa huvimajassa grillin ympärillä, jolloin ruoanlaittokin voi toimia yhtenä illan juhlanumeroista. Tutustu myös grillikatoksiin ja luot täydellisen pihagrillikokemuksen myös isommalle seurueelle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.