Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Kamado-grillit

1-33 / 33

33 tuotetta

1-33 / 33

33 tuotetta

Kamado-grillit

Kamado-grilli on ravintolakeittiöiden ja mökkipihojen nouseva tähti. Tässä eksoottisessa, Japanista peräisin olevassa hiiligrillissä paistat, savustat, grillaat ja leivot toinen toistaan herkullisemmat ruoat käden käänteessä. Tilaa nyt omasi ja hae grillimestarin titteli kotiin!

Persoonalliset kamado-grillit tuovat pihalle tuulahduksen eksotiikkaa

Alun perin kamado on rantautunut länsimaihin Japanista, jossa saviastioita on käytetty ruoanvalmistuksessa jo useiden vuosisatojen ajan. Sen kansainvälinen voittokulku alkoi, kun amerikkalaiset sotilaat pääsivät maistamaan kamadossa valmistettua ruokaa Japanissa 1950-luvulla. Mausta innostuneena he ottivat nerokkaan saviastian mukaan kotimaahansa, missä se kehittyi nykyiseen muotoonsa. Yhdysvalloista kamado-grilli on levinnyt ravintoloihin ja himogrillaajien koteihin ympäri maailmaa. Nykyään kamado onkin yleisnimitys kaikille vastaavanlaisille keraamisille keittimille. Kamado-grillin suuriin etuihin kuuluu sen ekologisuus. Keraamisen vuorauksen ansiosta lämpö säilyy grillin sisällä todella hyvin ja se kuluttaa vain vähän hiiltä. Korkein mahdollinen lämpötila on jopa 400 °C! Sen lisäksi ilmavirtaus grillin sisällä on hyvin pieni, mikä takaa erityisen mehukkaan lopputuloksen. Valikoimamme pitää sisällään johtavien valmistajien kamado-grillejä monessa eri variantissa. Kätevien pöytämallien ja kärryillä varustettujen grillien lisäksi tarjolla on myös jykeviä premium-luokan grillejä omalla puuvaunulla. Minkä tahansa niistä sitten valitsetkin: upouusi kamado-grilli on pihan uusi kuningas!

Tilaa upea kamado-grilli Netraudan laajasta valikoimasta nyt huippuhintaan

Kamado grilli on monen grillihifistelijän unelma, jota esitellään vieraille vähintäänkin samalla ylpeydellä kuin venettä. Näyttävä keraaminen hiiligrilli pitää erinomaisesti lämpöä, on ekologinen ja äärimmäisen monipuolinen käytössä. Lämpötilan säätöön käytetään grillin ylä- ja alapäässä olevia säädettäviä ilmareikiä, ja grilli reagoi ilmavirran muutoksiin nopeasti. Voit loihtia erilaiset grilliherkut, pizzat ja leivonnaiset helposti myös suuremmalle porukalle. Kamadon hinta ei ole halvimmasta päästä, mutta tuotteen kestävyyteen nähden kyseessä on kannattava sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Kun tilaat grillin Netraudasta, voit saada samassa paketissa myös näppärän kotiinkuljetuksen. Kamado-grillin painaessa jopa 70 kg kyseessä on todellakin rahanarvoinen etu! Tilaa nyt omasi ja ihastu!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16