Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Hiiligrillit

Hiiligrilli on suosittu grillauksen muoto, jossa ruoka kypsennetään polttamalla hiiltä ja käyttämällä sitä lämmönlähteenä. Hiiligrillillä valmistettu ruoka saa maukasta makua ja aromia, ja se on erityisesti kesäkaudella suosittu ulkotiloissa käytettävä grilli. Hiiligrillejä on erilaisia malleja ja sen käyttö vaatii hiilen sytyttämistä ja lämmön säätämistä ilmanvaihtoaukkojen avulla.

1-48 / 122

122 tuotetta

1-48 / 122

122 tuotetta

Hiiligrillit

Mikä on paras hiiligrilli markkinoilla?

Weber Grill ja Big Green Egg -tuotemerkit ovat tunnettuja laadukkaista hiiligrilleistään ja ovat saaneet lukuisia positiivisia arvosteluja. Weberin hiiligrillit ovat monipuolisia ja helposti säädettävissä, joten ne sopivat erilaisiin tarpeisiin. Big Green Egg -grillit ovat puolestaan erityisen kestäviä ja tehokkaita, ja joka soveltuu perinteisen grillauksen lisäksi ruuanlaittoon, leivontaan, hauduttamiseen, savustamiseen ja hitaaseen kypsentämiseen. Kamado Joe on myös todella arvostettu hiiligrillien valmistaja, ja sen tuotteet ovat saaneet paljon positiivista huomiota. Näiden tuotemerkkien laatu ja kestävyys tekevät niistä hyvän sijoituksen pitkällä aikavälillä. Lopullinen päätös paras hiiligrilli markkinoilla riippuu kuitenkin henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

Kuinka voin ostaa hiiligrillin edullisesti?

Yksi tapa ostaa hiiligrilli edullisesti on etsiä tarjouksia eri verkkokaupoista. Esimerkiksi Netrauta on yksi Suomen suurimmista grillikaupoista, joka myy monia erilaisia hiiligrillejä. Netraudan verkkokaupassa on usein tarjouksia, joiden avulla voit saada hiiligrillin edullisemmin. Kannattaa myös seurata erilaisia kampanjoita ja alennusmyyntejä, joiden aikana voi löytää hyviä tarjouksia. Netraudan verkkokauppa on hyvä vaihtoehto, sillä heillä on laaja valikoima erilaisia hiiligrillejä eri valmistajilta. Netraudan myyntipalvelu auttaa myös mielellään valinnassa ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Miksi hiiligrillin hankkiminen voi olla hyvä sijoitus?

Hiiligrillin hankkiminen voi olla hyvä sijoitus monestakin syystä. Ensinnäkin, hiiligrillillä valmistettu ruoka on usein erittäin maukasta ja aromikasta, sillä hiillos antaa ruoalle oman savuisen makunsa. Hiiligrillillä voi myös valmistaa monenlaisia ruokia eri tavoin, kuten paistamalla, savustamalla ja grillaamalla. Tämä mahdollistaa monipuolisen ruoanlaiton ja tarjoaa paljon vaihtelua ruokavalioon. Toiseksi, hiiligrillin hankkiminen voi olla pitkäaikainen investointi, sillä hyvin hoidettuna hiiligrilli kestää useita vuosia. Hiiligrillin huolto on myös suhteellisen helppoa, ja se kestää kovaa käyttöä. Hiiligrillin hankkiminen voi siis olla hyvä sijoitus, joka antaa paljon iloa ja hyvää ruokaa pitkäksi aikaa. Kolmanneksi, hiiligrillin hankkiminen voi myös olla ympäristöystävällinen valinta, sillä hiiligrilli käyttää luonnonmukaisia polttoaineita eikä tarvitse sähköä tai kaasua. Hiiligrillin käyttö myös vähentää pakkausjätteen määrää, sillä hiillos antaa ruoalle oman makunsa eikä tarvita erillisiä mausteita tai marinadeja. Kaiken kaikkiaan hiiligrillin hankkiminen voi olla hyvä sijoitus, joka antaa paljon iloa ja hyvää ruokaa pitkäksi aikaa, samalla kun se on ympäristöystävällinen ja helppohoitoinen valinta.

Netraudasta hiiligrilli isoon ja pieneen grillaustarpeeseen

Monipuolisesta hiiligrillivalikoimastamme löydät varmasti omiin tarpeisiisi soveltuvan grillin. Valikoimamme isokokoisilla hiiligrilleillä teet varmasti maittavat ruoat isommillekin kutsuille. Big Green Egg -grillivalikoimastamme löydät esimerkiksi XL sekä XXL -mallit, joilla  grillauksen lisäksi muun muassa haudutat ja savustat ruokaa. Näillä grilleillä valmistat ison määrän ruokaa samanaikaisesti ja nämä kooltaan isot hiiligrillit soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi suurperheen käyttöön, ja vastaavat haasteeseen isommissakin grillijuhlissa.

Netraudasta löydät hiiligrillit myös pariskunnille ja yksineläjille. Nämä pienemmät hiiligrillit soveltuvat hyvin vaikkapa pienelle takapihalle tai terassille. Pienikokoiset hiiligrillit on myös helppo ja kätevä ottaa mukaan piknikille, jotta voi nauttia grilliruoasta myös oman pihan ulkopuolella. Meiltä löydät myös valikoiman savuttomia grillejä, jotka on helppo siirtää paikasta toiseen. Nämä kannettavat, savuttomat grillit ovat kevyitä, ja siksi helposti siirrettäviä. Otat ne kätevästi mukaan piknikin lisäksi vaikkapa veneeseen tai asuntovaunuun. Tämä nopea ja helppokäyttöinen savuton grilli on myös turvallinen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.