Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Savustimet

Savustimet kuuluvat jokaisen intohimoisen ruoanlaittajan varusteisiin. Savustimessa ruoka altistetaan savulle, joka antaa sille ainutlaatuisen maun ja aromin. Savustimia on erilaisia, kuten sähkö-, kaasu- ja hiilisavustimia, ja ne voivat vaihdella koon ja monimutkaisuuden suhteen. Savustamista käytetään yleisesti lihan ja kalan valmistuksessa, mutta sitä voidaan käyttää myös vihannesten ja juustojen savustamiseen.

1-48 / 116

116 tuotetta

1-48 / 116

116 tuotetta

Savustimet

Miten savustin toimii?

Savustin toimii sytyttämällä puupaloja tai käyttämällä sähköä tuottaakseen savua, joka antaa ruoalle erityisen maun ja aromin. Ruoka sijoitetaan savustimen sisään ja savu ympäröi sitä, kun se kypsyy hitaasti. Savustusprosessi voi kestää useita tunteja, mutta lopputulos on yleensä erittäin makuja herättävä.

Mitä kaikkea voi savustaa?

Savustaa voi lähes mitä tahansa ruokaa, kuten kalaa, lihaa, juustoa, vihanneksia ja jopa hedelmiä. Suosittuja savustettavia ruokia ovat esimerkiksi lohi, siika, kana, porsaanliha ja possun kylki.

Mitä lihaa kannattaa savustaa?

Savustamalla voi valmistaa monenlaisia lihoja herkullisiksi ja maukkaiksi. Yleisimmin savustettavia lihoja ovat esimerkiksi possu, naudanliha, kana ja kalkkuna. Myös kalaa, kuten lohta, siikaa ja kuhaa, voidaan savustaa. Joitakin muita suosittuja vaihtoehtoja ovat pekoni, kinkku, makkarat ja ribsit. Savustaminen antaa lihalle syvän ja moniulotteisen maun, joka tekee siitä herkullisen ja mehukkaan. Kun valitset lihaa savustettavaksi, valitse sellaisia lajikkeita, joissa on runsaasti rasvaa, sillä rasva auttaa pitämään lihan mehukkaana ja lisää savun makua.

Laadukkaat savustimet maukkaan ruoan ystävälle

Valikoimastamme löydät nopeasti itsellesi parhaiten sopivan savustimen, sillä meillä on tarjolla useita eri savustinmerkkejä ja -malleja. Haluatko savustaa kalaa helposti ja vaivattomasti nykyaikaisella pienikokoisella sähkösavustimella vai pidätkö enemmän perinteisemmistä savustustavoista, joissa savustus tapahtuu puuta polttamalla? Valikoimastamme löydät myös eri kokoisia varaavia savustimia. Varsinkin itse pyydetty kala maistuu ehdottomasti herkulliselle savustettuna ja on taatusti tuoretta. Savustimet tarjoavatkin sinulle mahdollisuuden valmistaa savukalaa helposti aivan itse omalla pihallasi. Voit myös savustaa kätevästi esimerkiksi lihaa, lintuja, kasviksia ja juustoja ja mitä vain ikinä keksitkin, juuri silloin kun itse haluat. Itse savustettu ruoka maistuu varmasti herkullisemmalle kuin kaupasta ostettu. Ja ennen kaikkea, kun savustat ruoan itse, tiedät myös mitä se sisältää. Perheesi ja ystäväsikin kehuvat taatusti ruokaasi!

Valikoimamme savustimet on valmistettu parhaista materiaaleista

Kun harkitset savustimen ostamista, mieti ensin, haluatko helppokäyttöisen sähköllä toimivan savustimen, vai haluatko, että savustus tapahtuu puuta polttamalla. Valikoimastamme löytyy useita molempiin tapoihin soveltuvia savustimia sekä erilaisia savustamisessa tarvittavia välineitä. Valintaa tehdessä kannattaa myös ottaa huomioon savustimen materiaali, laitteen puhdistaminen, korjattavuus ja säilytys. Tilaa omasi jo tänään ja pääset pian nauttimaan maukkaasta savustetusta ruoasta. Savustin tuottaa taatusti paljon iloa herkullisen ruoan ystävälle!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.