Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Pizzauunit

Luo aitoa Italian tunnelmaa ja taio toinen toistaan herkullisempia pizzoja omissa kotioloissa! Laadukas pizzauuni mahdollistaa korkean ja tasaisen lämpötilan, jonka tiedetään olevan rapean pizzan salaisuus. Olemme koonneet valikoimaamme laajan kirjon erilaisia pizzauuneja aina kätevästä pihagrillistä reilun kokoiseen kiviuuniin. Tilaa nyt ja nappaa parhaan pizzaleipurin titteli itsellesi!

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

Pizzauunit

Millainen on hyvä pizzauuni ulos?

Hyvä pizzauuni on kuuma, minkä ansiosta pizza paistuu nopeasti. Kuumuuden tulee kiertää ympäri uunin katon, tuottaen tasaisesti kypsytystä pizzallesi. Hyvän pizzauunin täydentää pizzakivi, joka varaa lämpöä ja imee pizzapohjasta kosteutta. Hyvin kypsentävissä pizzauuneissa esimerkiksi Mustang Vesuviossa on u-mallinen putkipoltin, joka takaa kuumuuden kolmelta suunnalta. Pizzauunin valintaan vaikuttaa myös oma halukkuus panostaa. Kaasukäyttöinen pizzauuni on nopea ja helppo, mutta esimerkiksi hiilillä lämmitettävä pizzauuni voi olla jopa autenttisempi elämys.

Miksi kaasukäyttöinen pizzauuni?

Kokemuksia pizzauunista on helppo listata: nopeus, helppokäyttöisyys ja herkullisuus. Pizzauuneja on tullut markkinoille viime vuosina paljon erilaisia. Harrastajamäärät kasvavat koko ajan ja pizzanpaiston helppous pizzauunilla houkuttelee aina uusia pizzanpaistajia mukaan. Kaasulla toimiva pizzauuni on helppo ja nopeakäyttöinen. Kaasun lisäksi on myynnissä pelleteillä, puulla, hiilillä sekä sähköllä toimivia pizzauuneja. Pizzaa voit paistaa myös grillissä, joihin onkin markkinoilla olemassa erilaisia lisäosia pizzanpaistoon.

Kaasukäyttöinen pizzauuni on nopea kuumenemaan ja lämpötilaa on helppo säätää. Kaasulla paistaessa voit luottaa myös siihen, että lämpö pysyy uunissa tasaisena verrattuna esimerkiksi pizzan paistamiseen grillissä. Kaasukäyttöisen pizzauunin käyttö on helppoa ja uuni on helppo varastoida sekä jopa kuljettaa mukana esimerkiksi mökille.

Pizzauunilla paistetaan pizzoja korkeissa lämpötiloissa jopa 500 asteessa. Uuni kuumenee käyttövalmiiksi kymmenessä minuutissa. Kotiuunissa ei näin korkeita paistolämpötiloja ole mahdollista saavuttaa. Uunin pohjalla on kuumuutta kestävä kivi, jolla pizzan pohja paistuu erityisen rapeaksi ja hyvänmakuiseksi.

Liekit ja kuuma ilma puolestaan ohjautuvat uunissa niin, että pizza paistuu pinnalta herkulliseksi. Pizzauunissa lämpöä tuottaa aito tuli, jolloin pizza paistuu erityisen maukkaaksi.

Kaasukäyttöisen pizzauunin käyttökokemuksista nousevat päällimmäiseksi helppous, nopeus sekä herkulliset lopputulokset - kiviuunipizzat!

Miten kaasukäyttöinen pizzauuni toimii?

Kaasukäyttöinen pizzauuni on käyttövalmis, kun jalat käännetään alas ja kaasupullo kiinnitetään uuniin. Kivi laitetaan paikalleen ja uuni sytytetään sisäänrakennetulla sytyttimellä. Uuni lämpenee 10 minuutissa 500 asteeseen, jonka jälkeen pizzanpaisto voi alkaa. Kaasukäyttöisessä pizzauunissa on tuli uunin perällä, josta se lämmittää uunissa olevan pizzakiven. Uuni on edestä auki, jolloin lämpö pääsee uunista ulos lämmittäen uunin kauttaaltaan. Edessä olevasta aukosta laitetaan pizza suoraan kivelle ja aukon kautta pizzaa käännetään, jotta se pääsee paistumaan tasaisesti. Jotta pizza paistuu pohjasta, tulee kiven olla erittäin kuuma. Kiven lämpötilaa on helppo mitata infrapunalämpömittarilla.

Hanki upea pizzauuni ja grillitarvikkeet kuumaan hintaan Netraudasta

Kuuluuko kaikenlainen ruoanlaitto lempiharrastuksiisi? Siinä tapauksessa monipuolinen pihagrilli integroidulla pizzauunilla on oiva valinta. Helppokäyttöisen tulisijan avulla valmistat niin pizzat kuin muutkin grilliherkut muutamassa minuutissa. Liikuteltavaa uunia voidaan siirrellä helposti paikasta toiseen, mikä tekee siitä erityisen käytännöllisen. Tosin vanha kunnon kiviuuni ei saa sekään puuttua valikoimasta! Näyttävän näköinen, luonnonkivillä vuorattu uuni on pihan kuningas. Kestävä uuni on kehitetty ulkokäyttöön eikä se ole moksiskaan vaihtelevista sääolosuhteista tai korkeista paistolämpötiloista. Ja kuten voit arvata, makukin on sen mukainen! Mikä parasta, kun tilaat tuotteet Netraudasta, sinua odottaa nopean palvelun lisäksi taatusti kuuma hinta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.