Grillikatokset ja huvimajat

Grillaaminen kuuluu monen suomalaisen kesän kohokohtiin niin kotioloissa kuin mökilläkin. Kesäisin myös monilla taloyhtiöiden pihoilla kokoonnutaan viettämään hauskoja grillailuhetkiä esimerkiksi naapuruston tai ystävien kesken. Grillikatokset ja huvimajat tuovat grillailuiltoihin lisämukavuutta ja suojaavat myös erilaisissa sääolosuhteissa. Ne toimivat myös hyvin pihapiirin katseenvangitsijoina. Tee grillaushetkistä jatkossa entistäkin mukavampia ja tilaa pihallesi grillikatos, paviljonki tai huvimaja osoitteesta Netrauta.fi!

Grillikatokset ja huvimajat – ylellisyyttä pihallesi

Varsinkin kesäisin aikaa vietetään paljon pihaympäristöissä, joten siihen halutaan panostaa. Olipa kyseessä sitten omakotitalon piha tai vaikkapa mökin pihapiiri, siitä halutaan tehdä mahdollisimman viihtyisä. Pihalle asennettava huvimaja tuo ylellisyyden tuntua ja siellä voidaan parhaimmillaan viettää aikaa niin rentoutuen kuin esimerkiksi kokkaillenkin. Netraudan valikoimista löytyy esimerkiksi Jalotakan valmistamia huvimajoja, jotka suorastaan huokuvat romanttista vanhaa aikaa ja luonnonläheistä tunnelmaa. Huvimajat houkuttelevat nauttimaan olosta ja tunnelmallisuudesta kauniissa ympäristössä. Huvimajaan voit halutessasi hankkia myös erillisen lisävarustepaketin, johon kuluu muun muassa grillipaketti. Huvimajassa voi siis viettää myös mukavia ruokailu- ja seurusteluhetkiä! Erilliset grillit ja savustimet voit myös hankkia Netraudan verkkokaupasta. Lisäksi meillä on tarjolla terassilämmittimet, joiden avulla kesäilloista voi nauttia ulkotiloissakin pidempään.

Netrauta on paljon muutakin kuin pelkkä rautakauppa!

Netrauta on suomalainen verkossa toimiva rautakauppa. Perinteisten rautakauppaan liitettävien tuotteiden lisäksi valikoimistamme löytyy kuitenkin myös tarvikkeita kodin sisustamista ja ylläpitoa varten. Voit tilata kauttamme myös erilaisia piharakennuksia, joiden avulla teet pihastasi persoonallisemman ja viihtyisämmän. Grillikatokset ja -kodat, huvimajat sekä paviljongit säväyttävät takuulla ketä tahansa! Hanki siis sinäkin pihallesi esimerkiksi huvimaja ja kutsu perheesi tai ystäväsi nauttimaan kauniista kesähetkistä pihallasi. Verkkokauppamme valikoimista löytyy huvimajoja niin pienille kuin isommillekin porukoille, joten löydät takuulla juuri omiin käyttötarpeisiisi sopivan huvimajan meiltä Netraudasta. Toimitamme huvimajat pakettina, jotka on helppo pystyttää käyttöpaikalleen. Valmistaudu jo nyt seuraavaa kesää varten tilaamalla pihallesi tai mökillesi kaunis huvimaja tai grillikatos oleilua ja grillaushetkiä varten!

Laskeva

1-52 / 72

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-52 / 72

Sivu:
  1. 1
  2. 2