Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

1-24 / 24

24 tuotetta

1-24 / 24

24 tuotetta

Puuceet

Puucee eli ulkohuussi on ehdoton tuote jokaiselle viemäriverkostoon kuulumattomalle mökille ja vapaa-ajanasunnolle. Suurisäiliöiset käymälät sopivat myös leirintäalueille ja erilaisiin matkailukohteisiin. Valikoimastamme löydät laadukkaat ulkohuussit niin kompostointi-ominaisuudella kuin ilman. Laadukas huussi on hajuton ja miellyttävä käyttää. Puurakenteinen pikkumökki myös näyttää hyvältä ja istuu pihapiirin tunnelmaan. Selaa tuotteita ja tilaa luotettavat ja pitkäikäiset tuotteet jo tänään!

Laadukkaat puuceet kompostilla ja ilman

Mökillä ja luonnossa on mukava viettää aikaa, kun perusasiat ovat kunnossa. Yksi tärkeimmistä on luotettavasti toimiva ja helppohoitoinen ulkohuussi. Keräsimme sinulle laadustaan tunnettujen valmistajien tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin. Kompostoiva malli on erittäin käytännöllinen, sillä saat kaiken tarvitsemasi yhdellä toimituksella ja voit aloittaa käytön melkein heti. Jos sinulla on jo ennestään hyvin toimiva kompostoiva käymälä, mutta haluaisit muuttaa sitä ympäröivät rakenteet uudempiin, kestävämpiin ja tyylikkäämpiin, tarjoamme siihenkin hyviä vaihtoehtoja. Puuvalmiina toimitettava puucee on helppo koota paikan päällä ja maalata haluttuun väriin. Pienillä muutoksilla voit saada paljon aikaan pihapiirissä.

Ulkohuussi moneen lähtöön netistä

Kun hätä on suurin, on apukin lähellä. Verkkokaupastamme löydät innovatiiviset mallit, jotka selättävät hädän kuin hädän tehokkaasti. Uuden ajan kompostipuuceet on varustettu tilavilla säiliöillä ja älykkäällä nesteen ja kuivan aineksen erottavalla mekanismilla, jonka ansiosta käymälä on hajuton ja erittäin helppohoitoinen. Osaan käymälöistä on saatavilla myös vaihtoastioita, jotka mahdollistavat aineksen 100 % muuttumisen mullaksi, vaikka käymälän käyttöaste olisi korkea. Malleja on saatavilla monenlaisia: osan voit valita täysin umpinaisina tai ikkunallisina. Tutustu kunkin tuotteen yksityiskohtiin ja varmista, mitä lisätarvikkeita tarvitset puuceen kokoamiseen. Nekin liität näppärästi samaan tilaukseen. Selaa siis tuotteita ja valitse omia tarpeitasi vastaava vaihtoehto. Tähän valintaan olet varmasti tyytyväinen!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16