Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Puuceet

Puucee eli ulkohuussi on ehdoton tuote jokaiselle viemäriverkostoon kuulumattomalle mökille ja vapaa-ajanasunnolle. Suurisäiliöiset käymälät sopivat myös leirintäalueille ja erilaisiin matkailukohteisiin. Valikoimastamme löydät laadukkaat ulkohuussit niin kompostointi-ominaisuudella kuin ilman. Laadukas huussi on hajuton ja miellyttävä käyttää. Puurakenteinen pikkumökki myös näyttää hyvältä ja istuu pihapiirin tunnelmaan.

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Puuceet

Millainen ulkohuussi on mökille paras?

Paras ulkohuussi mökille riippuu monesta asiasta, kuten käyttäjämäärästä, käyttötarkoituksesta ja sijainnista. Yleisesti ottaen hyvä ulkohuussi on rakennettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Huussin tulee olla hyvin ilmastoitu ja varustettu asianmukaisella istuimella. Yksi tärkeimmistä asioista on valita omiin tarpeisiin sopiva kuivakäymälä. Suosittelemme tutustumaan kuivakäymälöiden eroihin ennen lopullista valintaa. Myös huussin sijainnilla on merkitystä, sillä se kannattaa sijoittaa riittävän kauas mökistä ja vesistöstä. Tärkeää on myös huolehtia säännöllisestä tyhjennyksestä ja huollosta.

Kuinka suuri puucee pitäisi olla?

Puuceen koon tulisi olla riittävä käyttäjämäärän mukaan. Yleensä yhden käyttäjän mitoiksi riittää noin 1 neliömetriä lattiapinta-alaa, mutta jos käyttäjiä on enemmän, kannattaa harkita suurempaa puuceetä. Lisäksi tulee huomioida tarvittava tila esimerkiksi istuimen ja oven käyttöä varten. Hyvä nyrkkisääntö on suunnitella puucee niin tilavaksi, että siellä mahtuu liikkumaan ja tekemään tarvittavat toimet mukavasti ja turvallisesti.

Millä maalilla voi maalata ulkohuussin?

Ulkohuussin maalaamiseen sopii parhaiten ulkokäyttöön tarkoitettu maali, joka kestää kosteutta, lämpötilan vaihteluita ja UV-säteilyä. Esimerkiksi öljypohjaiset maalit ovat yleensä kestäviä ja sopivat hyvin ulkohuussin maalaamiseen. Valmiiden puuceiden valmistajilla on usein omat suosituksensa, joten tutustuthan myös valmistajan antamiin suosituksiin.

Mistä halpa ulkohuussi?

Hinnat vaihtelevat riippuen huussin koosta, materiaaleista ja ominaisuuksista. Monissa tuotteissa pystyt vaikuttamaan hintaan eri valinnoilla, kuten esimerkiksi katemateriaalilla ja valittavilla lisäosilla. Lisäksi valittava kuivakäymälä vaikuuttaa puuceen lopulliseen hintaan. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse omia tarpeitasi vastaava vaihtoehto.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.