Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Pihakatokset

Monikäyttöinen pihakatos soveltuu sekä ihmisten että tavaroiden suojaksi. Katos voi olla valmistettu puusta, metallista tai muusta kestävästä materiaalista ja sillä voi olla erilaisia käyttötarkoituksia. Valikoimastamme löydät monet erilaiset pihakatokset kuten pergolat, terassikatokset ja grillikatokset.

1-48 / 164

164 tuotetta

1-48 / 164

164 tuotetta

Pihakatokset

Onko pihallasi tavaroita, joita haluat suojata sateelta, lumelta tai auringolta? Onko sinulle tärkeää, että piha näyttää siistiltä? Valikoimamme pitää sisällään hyvin erikokoisia ja -mallisia pihakatoksia, joihin saat talteen puutarhakalusteet, työkalut tai muun irtotavaran aina haravasta pyykkitelineeseen. Tyypillisimmin katoksissa on joko harjakatto tai pulpettikatto ja skandinaaviselle tyylille tuttu pelkistetty design. Paketin puutavarat toimitetaan määrämittaan sahattuna, joten sinun tehtäväksi jää pelkästään tuotteen kokoaminen, katon asentaminen ja maalaus. Jos nikkaroinnin perustaidot ovat sinulla hallussa, katoksen kokoaminen onnistuu ohjeita noudattamalla helposti. Huomioithan, etteivät naulat, ruuvit, vesikate tai maalit kuulu automaattisesti toimitukseen, ellei tuotteen kohdalla sitten toisin mainita. Jotta pääset mahdollisimman nopeasti rakennushommiin, sinun kannattaa siis aina tarkistaa pakettiin sisältyvät osat.

Tilaa pihakatos ja kaikki muut tarvikkeet muutamalla klikkauksella Netraudasta

Netraudassa ostosten teko on helppoa ja mukavaa! Voit vertailla tuotteita, tutustua johtavien merkkien tarjontaan ja hoitaa koko tilauksen kätevästi kotikoneelta käsin. Ripeän palvelun lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille. Näin säästyt aikaa vieviltä kauppareissuilta, auton vuokraamiselta tai tavaroiden raahaamiselta. Valikoimamme pihakatokset on valittu siten, että ne sulautuvat hyvin suomalaiseen pihapiiriin ja kestävät hyvin myös pohjoisen sääolosuhteet. Asennusohjeet ja muut tuotekohtaiset tiedot löydät tuttuun tapaan kunkin tuotteen kohdalta. Kun samaan pakettiin yhdistetään vielä houkutteleva hinta, shoppailu todellakin kannattaa. Tervetuloa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.