Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Kesämökit ja valmismökit

Oma kesämökki tarjoaa luonnonläheisen ja rentouttavan paikan viettää aikaa ja irtautua arjen kiireistä. Valmismökki voi nousta harjaan näppärästi ja nopeasti, sillä toimitus sisältää elementit mökin pystyttämiseen. Meiltä löydät erikokoiset valmiit kesämökit, joissa on tilaa oleskeluun, nukkumiseen ja keittiönurkkaukselle. Maalauksen ja muun pintakäsittelyn teet itse, joten voit tuunata tuotteesta täysin haluamasi. Tutustu ja lue lisää tuotesivuiltamme.

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

Kesämökit

Puuvalmiina toimitettava tuote on loistava ratkaisu sinulle, joka haluat vapaa-ajanasunnon tai siirtolapuutarhamökin edulliseen hintaan. Mikä parasta, mökkiä voi käyttää myös lisärakennuksena vieraiden majoittamiseen, huvimajana, omana harrastustilana tai kotitoimistona. Laadukkaat ja kestävät puumateriaalit varmistavat tuotteen pitkäikäisyyden. Innovatiivisten tilaratkaisujen ansiosta kompaktiinkin tilaan saa mahtumaan paljon: yhdessä mökissä voi olla tilaa oleskeluun niin sisällä kuin ulkokuistilla, nukkumatila sekä keittiönurkkaus. Mitä muuta lomailija kaipaisikaan? Kaiken tämän tilaat muutamassa hetkessä suoraan netistä. Vertaile siis tuotteita kaikessa rauhassa ja valitse suosikkisi.

Räätälöitävä mökkipaketti moneen lähtöön netistä

Puuvalmiina toimitettava tuote on räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti. Voit maalata mökin haluamasi väriseksi. Osassa malleja voit myös valita kattomateriaalin. Huomaathan tuotetta tilatessasi, että perustukset, katteet, maalit ja muut pintakäsittelyaineet eivät sisälly toimitukseen. Muista siis lisätä nekin samaan tilaukseen näppärästi muutamalla hiiren napsautuksella. Valikoimastamme löydät erikokoiset kesämökit edulliseen hintaan, oli hakusessa sitten kompakti vierasmaja tai laajempi kokonaisuus, jossa on tilaa monenmoiseen oleskeluun. Säästät tällä valinnalla niin aikaa kuin rahaa. Selaa siis tuotteita ja hanki unelmiesi mökki verkkokaupastamme!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.