Grillikodat

1-7 / 7

7 tuotetta

1-7 / 7

7 tuotetta

Grillikodat

Grillikota tarjoaa viihtyisän ja tunnelmallisen mahdollisuuden ruoanlaittoon ja oleskeluun niin kylmänä vuodenaikana, viileinä kesäiltoina kuin sadepäivinäkin. Vankasta hirrestä valmistetut, tyylikkäät kodat kestävät käytössä jopa sukupolvelta toiselle. Tuotteet on helppo koota suoraan pihassa. Osassa malleja on myös valinnaisia yksityiskohtia, jotta voisit räätälöidä ne täysin mielesi mukaan. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja tilaa omasi netistä.

Kestävät ja luotettavat kodat mukavaan oleskeluun

Kun kaipaat hauskaa ruoanlaitto- ja oleskelutilaa omakotitalon tai mökin pihapiiriin, grillikota on varteen otettava vaihtoehto. Siellä valmistat herkulliset ateriat suuremmallekin porukalle ja vietät monta mukavaa ja rentouttavaa hetkeä. Kompaktien majojen suunnittelussa tilankäyttö on optimoitu, ja grillin ympärillä voi tunnelmoida ystävien ja läheisten kanssa niin kesällä kuin talvella. Mikä parasta, tässä pihamajassa valmistat aterian aina suojassa sateelta, kylmältä ja tuulelta. Vaikka sää ei olisikaan vapaa-ajanviettäjälle suosiollinen, olosi on aina viihtyisä kodan suloisessa lämmössä.

Tilaa laadukas saunallinen kota edullisesti netistä

Harjakattoinen, hirsirakenteinen grillikota kuuluu suomalaiseen perinnemaisemaan. Oli etsinnässä sitten monipuoliset saunalliset tai pelkällä grillillä varustetut tuotteet, löydät tarjonnasta varmasti suosikkisi. Tunnettujen valmistajien valitsemat laatumateriaalit tekevät kodastasi kestävän, joten siitä on iloa jopa vuosikymmenien ajan. Paketit sisältävät lähes kaiken tarvitsemasi, joten uuden pihamajan pystyttäminen käy helposti ja nopeasti. Ikkunat ja katon palahuopa ovat monissa malleissa valmiiksi asennettuja, joten sinulle jää vain tuotteen kokoaminen. Tutustu tuotteen yksityiskohtiin helposti muutamalla hiiren klikkauksella ja vertaile suosikkejasi. Kun asioit verkkokaupassamme, tilaaminen on aina helppoa ja toimitus nopea. Hanki unelmiesi grillikota jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16