Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Grillikodat

Grillikota tarjoaa viihtyisän ja tunnelmallisen mahdollisuuden ruoanlaittoon ja oleskeluun niin kylmänä vuodenaikana, viileinä kesäiltoina kuin sadepäivinäkin. Vankasta hirrestä valmistetut, tyylikkäät kodat kestävät käytössä jopa sukupolvelta toiselle. Tuotteet on helppo koota suoraan pihassa. Osassa malleja on myös valinnaisia yksityiskohtia, jotta voisit räätälöidä ne täysin mielesi mukaan.

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

Grillikodat

Mikä grillikota on?

Grillikota on perinteinen suomalainen grillipaikka, joka on yleensä rakennettu hirrestä ja jonka keskellä on grillipaikka. Grillikodassa voi nauttia ulkoilmasta ja grillata ruokaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Grillikotia voi käyttää ympäri vuoden, sillä se suojaa hyvin sateelta ja tuulelta. Grillikodassa on usein myös penkkejä tai pöytiä, joissa voi istua ja nauttia ruoasta.

Millaisia grillikotia on olemassa?

Grillikotia on monenlaisia. Jotkut ovat perinteisiä avoimia rakennuksia, joissa on vain katto ja avoin sivu. Toiset taas ovat umpinaisia, jolloin niissä voi grillata myös sateella. Grillikotia on saatavilla eri kokoisina ja eri materiaaleista rakennettuina, kuten puusta tai hirrestä. Useimmissa grillikodissa on myös savustusmahdollisuus.

Miten grillikodassa valmistetaan ruokaa?

Grillikodassa ruoan valmistaminen tapahtuu yleensä grillaamalla kodan keskellä olevalla grillipaikalla. Grillin ympärille voi asettaa erilaisia grillausvälineitä, kuten paistinpannuja tai grillausritilän. Ruokaa voi valmistaa grillattuna, paistettuna tai keitettynä. Grillikodassa on yleensä myös mahdollisuus savustaa ruokaa erilaisilla savustusvälineillä. Grillikodassa valmistetut ruoat ovat usein erityisen maukkaita ja niiden valmistaminen on tunnelmallista. Valikoimastamme löydät grillikotien kanssa yhteensopivat kotagrillit.

Kestävät ja luotettavat kodat mukavaan oleskeluun

Kun kaipaat hauskaa ruoanlaitto- ja oleskelutilaa omakotitalon tai mökin pihapiiriin, grillikota on varteen otettava vaihtoehto. Siellä valmistat herkulliset ateriat suuremmallekin porukalle ja vietät monta mukavaa ja rentouttavaa hetkeä. Kompaktien majojen suunnittelussa tilankäyttö on optimoitu, ja grillin ympärillä voi tunnelmoida ystävien ja läheisten kanssa niin kesällä kuin talvella. Mikä parasta, tässä pihamajassa valmistat aterian aina suojassa sateelta, kylmältä ja tuulelta. Vaikka sää ei olisikaan vapaa-ajanviettäjälle suosiollinen, olosi on aina viihtyisä kodan suloisessa lämmössä.

Tilaa laadukas saunallinen kota edullisesti netistä

Harjakattoinen, hirsirakenteinen grillikota kuuluu suomalaiseen perinnemaisemaan. Oli etsinnässä sitten monipuoliset saunalliset tai pelkällä grillillä varustetut tuotteet, löydät tarjonnasta varmasti suosikkisi. Tunnettujen valmistajien valitsemat laatumateriaalit tekevät kodastasi kestävän, joten siitä on iloa jopa vuosikymmenien ajan. Paketit sisältävät lähes kaiken tarvitsemasi, joten uuden pihamajan pystyttäminen käy helposti ja nopeasti. Ikkunat ja katon palahuopa ovat monissa malleissa valmiiksi asennettuja, joten sinulle jää vain tuotteen kokoaminen. Tutustu tuotteen yksityiskohtiin helposti muutamalla hiiren klikkauksella ja vertaile suosikkejasi. Kun asioit verkkokaupassamme, tilaaminen on aina helppoa ja toimitus nopea. Hanki unelmiesi grillikota jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.