Toukokuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Vierasmaja Luoman Lillevilla 387 Nilakka, 12m²

Ilmainen toimitus!
Tuotenumero:
LIV-144403000
Katemateriaali
Ei katemateriaalia
Ei katemateriaalia
Liimattava rullahuopapaketti 30127, Top Tite
+ 379,00 €
Hyvälaatuinen katemateriaali, soveltuu myös loivemmille katoille. Asentamisessa tarvitaan bitumiliimaa, joka ei sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LIV-30127 Määrä: 1 kpl
Räystäs- ja tippapeltisetti
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Ei räystäs- ja tippapeltisettiä
Räystäs- ja tippapeltisetti 30136
+ 149,00 €
Sivu- ja päätyräystäille asennettavat tippa-/räystäspellit viimeistelevät Lillevillan sivu- ja päätyräystäät. Mustasta puralista valmistetun pellin profiili on 50x50mm.
Tuotenumero: LIV-30136 Määrä: 1 kpl
Katon eristyspaketti
Ei katon eristyspakettia
Ei katon eristyspakettia
Katon eristyspaketti 30111
+ 899,00 €
Sisältää tarvittavan määrän ympäripontattua Kingspan Therma TP10 30mm -polyuretaanieristettä, sisäkattolaudat, kiinnitysrimat sekä kattolistat juoksumetritavarana.
Tuotenumero: LIV-30111 Määrä: 1 kpl
Lattian eristyspaketti
Ei lattian eristyspakettia
Ei lattian eristyspakettia
Lattian eristyspaketti 30101
+ 529,00 €
Sisältää tarvittavan määrän ympäripontattua Kingspan Therma TP10 30mm -polyuretaanieristettä ja eristelevyjen kannatinrimat juoksumetritavarana. Ei sisällä saumavaahtoa.
Tuotenumero: LIV-30101 Määrä: 1 kpl
Rakennuksen korotuspaketti
Ei korotuspakettia
Ei korotuspakettia
Korotuspaketti 9464
+ 418,00 €
Korottaa rakennusta kahdella hirsikerralla eli 27 cm. Sisältää seinähirsien lisäksi kaiken korotuksessa tarvittavan materiaalin.
Tuotenumero: LIV-9464 Määrä: 1 kpl
 1. Asennuspaikka
  Uusimaa
  Uusimaa
  Pirkanmaa
  Etelä-Pohjanmaa
  Pohjois-Pohjanmaa
4 469,00  3 299,00  Säästät: 1 170,00 
Saatavilla netistä: 7 kpl
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 29.5.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 3 299,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!
Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla tuotteen saapuessa, vaan asiakas voi esimerkiksi vain merkitä helppokulkuisen paikan, johon tuote, esim. mökki, jätetään. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen paino ja sinne tulee päästä trukilla. Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä myyntipalveluumme, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
★★★★★★★★★★
3.3
Käytön helppous 3.2
Ominaisuudet 3.2
Vastinetta rahoille 3.5
Tuotteen laatu 3.2

Moderni Luoman Lillevilla 387 -vierasmaja on varustettu näyttävillä korkeilla ikkunoilla ja lasisilla pariovilla. Kompaktin 12 m² mökin tunnelma on valoisa ja avara. Monikäyttöisen vierasmajan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit käyttää mökkiä esimerkiksi aittana, kesäkeittiönä, kesähuoneena tai vaikkapa ateljeena.

Jämerän vierasmajan seinävahvuus on 44 mm ja harjakorkeus on 2450 mm. Piharakennus toimitetaan puuvalmiina, joten voit käsitellä ulko- ja sisäpinnat haluamallasi tavalla. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen.

Alasvetovalikosta löydät valmiiksi räätälöityjä lisätarvikkeita, joilla voit halutessasi täydentää Lillevilla-rakennustasi. Lisätietoa näistä lisävalinnoista löydät myös liitteestä Lillevilla-optiot. Huomioithan että kaikki liitteessä mainitut tuotteet eivät ole tarkoituksenmukaisia kaikille rakennuksille, mutta alasvetovalikosta löydät juuri tähän rakennukseen sopivat lisätarvikkeet.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Luoman Lillevilla
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu, PEFC-merkintä
 • Valmistusmaa: Suomi
 • GTIN-koodi: 6418635045152

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 235
 • Räystäskorkeus (cm): 210
 • Leveys (cm): 400
 • Syvyys (cm): 300
 • Pinta-ala (m²): 12

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Kevythirsi, Puu
 • Pintakäsittely: Puuvalmis
 • Seinävahvuus (mm): 44
 • Kattomalli: Pulpettikatto
 • Katon kaltevuus (°): 3
 • Katon pinta-ala (m²): 15,4
 • Sisältää vesikatemateriaalin: Ei
 • Sisältää lattian: Kyllä
 • Lattian paksuus (mm): 21
 • Ikkunoiden lukumäärä: 1 kpl, 1187x1550 mm, pari-ikkuna
 • Ovien lukumäärä: 1 kpl, 1700x1820 mm, pariovet ikkunoilla
 • Harjan pituus: 4460 mm
 • Lappeen pituus: 3450 mm
 • Tuplalasit ja tiivisteet ikkunoissa ja ovissa

Luoman Lillevillan laadukkaasta ja monipuolisesta piharakennus- ja mökkivalikoimasta löydät varmasti taloudellesi sopivan ratkaisun. Anna vieraillesi ensiluokkainen mökkikokemus ja tilaa monikäyttöinen vierasmaja jo tänään!

Tarkista rakennusluvan tarve etukäteen rakennuspaikkakuntasi rakennuslupaviranomaiselta.

Huomioithan, että rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.

Emme suosittele kattomateriaaliksi palahuopaa tai tiilikatetta, sillä esimerkiksi palahuopaa käytettäessä katon minimikaltevuus on 12 astetta. Katemateriaaliksi voit tilata meiltä esimerkiksi Katepal Top Tite 3 -rullahuopaa, jota meillä on saatavilla useina eri värivaihtoehtoina.

Lillevillan tuotteita kehitetään jatkuvasti. Käytäthän aina rakennuksen mukana tulevia ohjeita. Tuotekortilla oleva ohjeistus saattaa olla viitteellinen.

★★★★★★★★★★
3.3
Käytön helppous 3.2
Ominaisuudet 3.2
Vastinetta rahoille 3.5
Tuotteen laatu 3.2

Videot

Arvostelut

Yhteensä 4 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Kiva pikku mökki, parantamisen varaakin on
  ★★★★★★★★★★
  Lillevillan pystytysohjeen ovat vain suuntaa-antavat, aiempaa rakentamiskokemusta pitää olla jonkin verran, samoin työkaluja, jotta saa majan ilman suurempia ongelmia pystyyn. Ovien ja ikkunoiden puuosien toivoisi olevan mahdollista valita valmiiksi valkoisiksi maalattuina puuvalmiin lisäksi.
  Miksutus · 5.1.2022
  Tein itse 9.9 neliön varastorakennuksen pelteineen päivineen, maksoi ilman työtä n.1500eur sisältäen kaikki, ja oli mukavaa puuhastelua tehdä itse. Vähän vois hinnat laskea, jotta ei itse tarttis tehä ?
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Hinta-laatusuhde kohdallaan
  ★★★★★★★★★★
  Kaikki hoitui hyvin - tilaus keväällä, toimitus alkukesästä ja nyt on mökki muutaman tuumaustauon jälkeen puukatto pään päällä. Netraudan toiminta hyvää, kasausohjeet voisivat joiltakin osin hiukan yksityiskohtaisemmat.
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 16.6.2021 :
  Kiitos palautteestasi! Olemme pahoillamme, että tuotteen kokoonpanon ohjeistus jätti toivomisen varaa. Kehitämme tuotteidemme ohjeistuksia koko ajan ja olisimme kiinnostuneita kuulemaan, mitkä asiat erityisesti jäivät tämän mallin kokoonpanossa puutteellisiksi. Voit vastata suoraan tälle palstalle tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@luoman.fi. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Lillevilla
  ★★★★★★★★★★
  Erittäin huonosti pakattu/ huonossa järjestyksessä laudat pakkauksessa . Tukirakenteen lattia materiaalit olivat alimmaisena .Lattian painekyllästetyt tuki puut ihan liian heikkoja , jonka johdosta pitää laittaa monta betoni harkkoa !
  Vastaus - Luoman Lillevilla · 24.5.2021 :
  Kiitos palautteestasi! Olemme pahoillamme, että tuote ei kaikilta osin täyttänyt odotuksiasi. Tuotteen pakkausjärjestys on suunniteltu siten, että paketista saadaan mahdollisimman pieni, tiivis ja tukeva, jotta riski kuljetusvaurioihin saataisiin minimoitua. Toisaalta myös kehotammekin rakentajaa tarkastamaan toimituksen sisällön ennen pystyttämisen aloittamista, jotta pystytys pystyttäisiin viemään läpi ilman turhia keskeytyksiä. Rakennuksen rakenne ja osien materiaalivahvuudet käyvät ilmi tuotesivulta ladattavissa olevasta pystytysohjeesta ja muista materiaaleista. LilevillabyLuoman_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Hyvä hinta/laatusuhde
  ★★★★★★★★★★
  Toimitus oli muutaman päivän myöhässä mutta kuski kuljetti trukilla taitavasti paljon odottettua lähemmälle paketin,ikkunan keskitolppa oli vaurioitunut mutta uusi tuli kahdessa päivässä,kahdelta amatööriltä 3 päivää niin oli liimattava rullahuopa katolla,mökki maalausta vailla.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 9 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Tuomas1234 · 7.5.2023
  Ajattelin ostaa tuotteen sekä lattia- ja eristyspaketit. Asentaisin sähkölämmityksen mökkiin. Miten tällainen suurilla, yksinkertaisilla ikkunoilla varustettu mökki soveltuu kolmen vuodenajan käyttöön noin +0c-5c lämpötiloihin saakka?
  1. Luoman Lillevilla · 29.5.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Lillevilla 387 Nilakassa on eristysturvalasi ikkunat eli ovat tuplalasit.
 2. 1vastaus
  Keskisuomesta · 6.3.2023
  Onko katon kulma oikeasti vain kolme astetta? Jos on, niin eikös ohjeissa lue, että palahuopa vaatii min 12 astetta? Kuitenkin palahuopaa "on käytetty esittely 360 kuvassa". Kestääkö kolmen asteen katto Suomen talven lumikuorman.
  1. Luoman Lillevilla · 7.3.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, 360-esittelykuva on viitteellinen. Tarkat tiedot suosituksista käyvät ilmi tuotekortin tiedoista ja sivulta ladattavissa olevasta pystytysohjeesta. Lillevilla Nilakan kattokaltevuus on 3 astetta, joten katemateriaaliksi ei suositella palahuopaa, jonka kattokaltevuussuositus on 12 astetta. Tämä on kerrottu tuotteen tuotekortin tiedoissa. Lumikuorma vaihtelee suuresti eri puolilla Suomea, mutta on suositeltavaa, että katolle kertyvä lumi poistetaan säännöllisesti riippumatta siitä, minne päin Suomea tuote on pystytetty.
 3. 1vastaus
  Lapin mökkiläinen · 5.3.2023
  Hei. Rahdin hintaa kysyisin. Jos tilaan vierasmajan lappiin Muonioon. Paljonko rahti on?
  1. Tuotetuki Netrauta · 6.3.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, kun haluat tilata tuotteen Lappiin, otathan yhteyttä myyntipalveluumme www.netrauta.fi/myyntipalvelu, niin varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
 4. 1vastaus
  Terja ja Kenkka · 20.10.2022
  Jos tilaa nyt, niin voiko toimitus olla vasta 2023 huhtikuussa?
  1. Luoman Lillevilla · 21.10.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Kyllä onnistuu, että tilaatte nyt ja toimitamme vasta huhtikuussa 2023. Ilmoittakaa tästä vain asiakaspalveluun.
 5. 1vastaus
  Rakentaja1485 · 30.4.2022
  Saako vierasmajaa 10cm paksuisella hiirellä? Tai ylipäätään siis vahvemmalla hiirellä?
  1. Luoman Lillevilla · 3.5.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Lillevilla 387 Nilakkaa ei ole saatavilla paksummalla hirrellä. Olethan tutustunut mallistomme 70mm malleihin.
 6. 1vastaus
  Kesä vierasmaja · 2.2.2022
  Saako lisä ikkunan Vierasmajan vasemalle päätyseinälle.
  1. Luoman Lillevilla · 3.2.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, päätyseinälle pystyy asentamaan lisäikkunan. Mikäli haluat päätyseinälle leveän ikkunan lisäksi, niin suosittelemme tilaamaan myös ko. seinälle ylimääräisen lisätuen (paketin mukana tulee 1kpl). Ikkunan aukko tulee itse tehdä rakennukseen. Mikäli haluata tilata lisäikkunan, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun.
 7. 1vastaus
  Nellaanneli · 30.4.2021
  Hei! Täällä vaikuttaa olevan useita tuotteeseen tyytyväisiä asiakkaita. Minä tykkään kovasti tämän vierasmajan ulkonäöstä, mutta mieheni on sitä mieltä että iso ikkuna ja pariovet Suomen kesässä on liian kylmät ja vetoisat. Onko kokemuksia siitä ? 
  1. Luoman Lillevilla · 5.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Lillevilla 387 lasit ovat eristyslasia (CE 4/6/4mm). Meille ei ole ainakaan tullut tietoon negatiivisia käyttökokemuksia.
 8. 2vastausta
  __NR__ · 11.5.2019
  Hei  Kuvissa näyttää että maja seisoo korostetusti poikkihirsillä. Kuuluvatko nämä pakettiin vai ovatko hirret osa lisäksi myytävää korotuspaikettia? Kuinka korkealla lattiataso on nousee korotuspakettin kanssa?
  1. Luoman Lillevilla · 14.5.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei!! juuri näin, korotuspaketti korottaa mökin seiniä ovien ja ikkunoiden yläpuolelta kahdella hirsikerralla.
  2. __NR__ · 12.5.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ymmärsin korotusosan väärin;  Korotusosa ei korota koko majaa, vaan seinän korkeutta. Pahoittelut väärinkäsityksestä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.