Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:

Aitat ja vierasmajat

Kesäisin aitta sekä vierasmaja tarjoaa kätevää lisätilaa vieraiden majoittamiseen tai muuhun puuhailuun. Voit käyttää vierasmökkiä halutessa toimistona, harrastetilana tai lasten leikkihuoneena. Valikoimamme pitää sisällään monipuolisen kirjon johtavien valmistajien tyylikkäitä vierasmajoja ja nukkuma-aittoja aina perinteisestä pikkumökistä moderniin kesämajaan.

1-48 / 208

208 tuotetta

1-48 / 208

208 tuotetta

Aitat ja vierasmajat

Tarvitsetko nopeasti majapaikkaa yllätysvieraille? Vai kaipaatko omaa pientä tilaa, jossa voit työskennellä rauhassa? Kesäisin keskisuuri vierasmaja tuo kotiisi arvokkaita lisäneliöitä, joita voidaan hyödyntää monenlaisella tavalla. Suuret ikkunat ja leveät pariovet lisäävät majan viihtyvyyttä ja tuovat luonnon vieläkin lähemmäksi. Lisää vieraiden majoituksen mukavuutta pimennysverhoilla sekä tuuletinvalaisimella, joka toimii valaisimena samalla kun tuottaa viileän tuntuista ilmavirtaa. Voit nauttia viihtyisästä grilli-illasta kavereiden kesken tai vetäytyä omaan pieneen valtakuntaasi lukemaan kirjaa, valinta on sinun! Vaihtoehtoisesti maja toimii erinomaisesti myös varastona tai lasten leikkimökkinä. Suurempiin majoihin sijoitat helposti vaikkapa sohvan, sängyn tai jopa pienen keittiön. Sisustus ei ole kuitenkaan ainoa asia, johon voit vaikuttaa. Tyypillisesti vierasmaja toimitetaan puuvalmiina, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita. Näin voit itse valita, minkä väriseksi maalaat oman mökkisi. On myös itsestäsi kiinni, suositko mieluummin perinteistä mökkiä harjakatolla tai tyylikästä majaa pulpettikatolla. Vertaile nyt tuotteita ja tee tilaus netissä vielä tänään!

Tilaa vierasmaja Netraudan kattavasta valikoimasta vielä tänään!

Jos nautit kesällä grillaamisesta ja ulkona syömisestä, voit valita pihallesi kauniin terassimajan reilun kokoisella terassilla. Mallista riippuen voit sijoittaa terassille helposti isommankin ruokapöydän, jonka äärellä voit nauttia yhtä lailla aamukahvit kuin romanttisen illallisen. Mihin tahansa ratkaisuun päädytkin, tarkistathan tilausta tehdessä vielä, mitkä osat sisältyvät pakettiin. Esimerkiksi perustusmateriaalit, maalit ja pintakäsittelyaineet pitää normaalisti tilata erikseen, ellei tuotteen kohdalla mainita toisin. Suurelle osalle tuotteita tarjoamme täysin ilmaisen kotiintoimituksen, joten voit säästää samalla sekä aikaa että rahaa. Netraudalle tuttuun tapaan löydät kaikki tuotekohtaiset tiedot ja asennusohjeet kätevästi sivuiltamme. Meillä ostosten teko on helppoa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.