Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Leikkimökit

  • 1

1-43 / 43

43 tuotetta

  • 1

1-43 / 43

43 tuotetta

Leikkimökit

Jokainen lapsi haaveilee omasta leikkimökistä, jossa mielikuvituksen voi päästää valloilleen. Olemme koonneet monipuoliseen valikoimaamme leikkimökit ja -keskukset lasten mieltymysten ja unelmien mukaan. Meiltä löydät parhaat ja turvalliset leikkimökit ja -keskukset lapsillesi ja lastenlapsillesi. Valittavanasi on perinteinen leikkimökki, jonka voit vaikka yhdessä lapsesi kanssa maalata mieluisaksi. Maalit ja liimat voit tietysti tilata myös meiltä. Leikkikeskuksesta löydät usein tornin, liukumäen tai useamman, kiikkuja ja muuta puuhaa. Leikkikeskukset ovat lapsien suosikkeja. Tilaa siis omasi jo tänään!

Leikkimökit lapsia ja vanhempiakin ilahduttamaan

Laadukkaat leikkimökit ja -keskukset ovat kaikkien pikkulasten unelma. Voit valita tasaisen mallin tai jalustoilla olevan leikkimökin liukumäellä ja rappusilla. Leikkimökit ja -keskukset ovat vahvaa tekoa, turvallisia ja pitkäkestoisia. Kivat leikkikeskukset ovat tuttuja jo leikkikentiltä, mutta yhä useampi hankkii monipuolisen ja viihdyttävän leikkikeskuksen myös kotiinsa. Leikkikeskuksessa riittää puuhaa, ja lapset ystävineen viihtyvät leikeissään pitkään. Mikset siis yllättäisi lastasi uudella ja hienolla leikkikeskuksella? Monet leikkikeskuksistamme muistuttavat satulinnaa, jonka jokainen pikku prinsessa ja prinssi ansaitsevat. Tai ehkäpä kaipaa vapaa-ajanviettopaikkaan tai kesämökille puuhaa lapsille? Ratkaisu on erinomaisen hauska lasten leikkivaunu. Leikkivaunun voit pystyttää todella helposti ja varsin nopeasti mökin pihaan. Voit antaa lasten maalata leikkivaunun haluamallaan tavalla, ja puuhaa riittää pitkäksi aikaa. Ilahduta lapsesi, ja tilaa jo tänään!

Leikkimökit ja -keskukset vaivattomasti netistä

Leikkimökit ja keskukset tilaat huippunopeasti Netraudan verkkokaupasta. Tee ostokset yhdessä lapsesi kanssa tai yllätä lapsesi iloisesti upealla leikkimökillä tai huippuhienolla leikkikeskuksella. Samassa yhteydessä voit ostaa uuden leikkimökin viereen myös hiekkalaatikon, kottikärryt lapsille ja nosturin hiekkalaatikkoon. Meiltä löydät myös kaiken muun rakentamiseen, sisustamiseen ja pihaasi tarvittavan. Osta vaikka kotiisi ja mökillesi kylpytynnyrit kesä ja talvi käyttöön ja maksimoi mukavat hetket myös aikuisille. Mikäli tarvitset apua, ota ihmeessä yhteyttä myyntipalveluumme. Lähde hauskoille ostoksille Netrautaan jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.