Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Autotallit

Autotalli pitää autosi suojassa kosteudelta, kylmältä ja muilta sääolojen vaihteluilta. Meiltä löydät runsaasti erilaisia malleja ja vaihtoehtoja, oli toiveenasi sitten suoja yhdelle tai useammalle autolle, katoksellinen autotalli, pelkkä runkopaketti tai varastollinen vaihtoehto. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat autotallipaketit moneen eri tarpeeseen.

1-48 / 130

130 tuotetta

1-48 / 130

130 tuotetta

Autotallit

Autotalli suojaa autoasi ja tuo arkeen mukavuutta. Unohda lumen ja jään poistamiset talvella ja tulikuuma, auringossa tuntikausia seisonut kulkuneuvo kesäpäivinä. Ajokkisi pysyy tallin miellyttävissä olosuhteissa kunnossa pitkään. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet niin yhdelle, kahdelle kuin kolmelle autolle. Umpinainen malli tarjoaa optimaalista suojaa. Katoksellinen vaihtoehto sopii hyvin sinulle, joka arvostat arjessasi nopeutta ja haluat hypätä rattiin tuossa tuokiossa kätevästi tallin ovia avaamatta. Varastolliset autotallit tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi urheiluvälineiden ja puutarhakoneiden säilyttämiseen, joten et tarvitse erillistä pihavajaa. Ikkunallisessa rakennuksessa on miellyttävää päivänvaloa. Ikkunaton puolestaan tarjoaa ihanteellista suojaa kutsumattomia vieraita vastaan. Valinta on sinun! Tutustu eri malleihin ja tilaa omasi jo tänään.

Mitä kaikkea autotallipakettiin yleensä kuuluu?

Autotallipakettiin sisältyvät elementit voivat vaihdella eri valmistajien ja mallien välillä. Yleisesti ottaen autotallipaketti sisältää kuitenkin yleensä seinärungon, katon ja ovien puuosat. Katemateriaalit, lattiamateriaalit, maalit ja pintakäsittelyaineet eivät kuitenkaan yleensä sisälly toimitukseen, vaan ne on hankittava erikseen. Tarkemmat lisätiedot toimitussisällöstä lukee kunkin autotallin tuotesivulla. Voit ottaa yhteyttä Netraudan myyntipalveluun ennen hankintapäätöstä. Autamme mielellämme sopivan autotallin valitsemisessa.

Minkä kokoinen autotalli kannattaa hankkia?

Yhden auton autotalli on usein kompakti ratkaisu, joka sopii pienemmällekin tontille tai piha-alueelle. Tyypillisesti yhden auton autotallin koko on noin 20-50 neliömetriä. Tämä riittää yhden auton säilyttämiseen suojassa sääolosuhteilta ja varkaudelta. Kahden auton autotallin koko voi vaihdella 30-90 neliömetrin välillä. Tällaisessa autotallissa on hyvin tilaa kahteen autoon, mutta siellä voi säilyttää myös muita tavaroita tai ajoneuvoja, kuten moottoripyöriä, polkupyöriä tai ruohonleikkureita. Autotalli kolmelle autolle on erinomainen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat turvallisen ja tilavan paikan säilyttää useampaa ajoneuvoa. Kolmen auton autotallin koko on hyvä olla vähintään 60 neliömetriä tai suurempi. Optimaalinen koko ylipäätään autotallille on noin 4 x 7 metriä, jotta auton ovet voidaan avata helposti ja autoon sisäänkäynti on helppoa. Jos autotallissa tarvitaan työskentelytaso tai säilytysjärjestelmä, pitkänomainen autotalli voi olla hyvä vaihtoehto. Autotallin ja autokatoksen yhdistelmä on käytännöllinen ratkaisu, jossa yhdistyy autokatoksen käytännöllisyys ja tallin hyödyntäminen työ- ja varastotilana auton säilytyksen lisäksi. Jos tallissa aikoo säilöä isoja ajoneuvoja, on tärkeää valita riittävän iso ja korkea talli, johon voidaan hankkia autotallin nosto-ovi.

Voiko autotalli toimia myös varastona?

Autotalli voi toimia myös varastona, ja monissa tapauksissa autotallin yhteydessä onkin jo valmiiksi varastotilaa. Esimerkiksi monessa Kymppitallit-autotalleissa on erillinen varastotila autotallin yhteydessä. Lisäksi valikoimassamme on autotallien runkopaketteja, joissa osa malleista sisältää myös varastotilan. Autotallin ja varaston yhdistelmä on käytännöllinen ratkaisu, sillä se mahdollistaa sekä auton että muiden tavaroiden säilytyksen samassa paikassa. Tämä säästää tilaa ja tekee arjen sujuvammaksi, kun kaikki tarvittava on kätevästi saatavilla samasta paikasta. Lisäksi autotallit ja varastot ovat yleensä hyvin suojattuja, joten niissä säilytetyt tavarat ovat turvassa sään vaihteluilta, varkauksilta ja muilta vahingoilta. Autotallin ja varaston yhdistelmät ovat saatavilla valikoimastamme eri kokoisina ja erilaisilla varustelutasoilla, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto omiin tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi.

Helposti asennettavat autotallit edullisesti netistä

Kun tilaat tuotteet verkkokaupastamme, hinta on aina edullinen. Mikä parasta, nopean toimituksen ja helpon asennuksen ansiosta uusi tallisi myös seisoo pihassasi ennen kuin osasit odottakaan. Valinnanvaraa on paljon: jos pidät nikkaroimisesta, voit valita pelkän runkopaketin. Tällöin vastaat perustuksista sekä seinä- ja kattorakenteista itse ja voit suunnitella ne täysin mielesi mukaan. Monilta osin valmis autotallipaketti taas sopii sinulle, joka haluat saada valmista nopeasti ja vaivattomasti. Tuotekorteista näet yksityiskohtaiset tiedot asennuksesta ja hyödyllisistä lisätarvikkeista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.