1-100 / 308

308 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 308

308 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Varastot ja vajat

Säilytystilasta on aina puutetta. Olipa varasto tai vaja mikä hyvänsä, se täyttyy ennen pitkää kaikesta tarpeellisesta ja "tarpeellisesta". Kun hankinnan kohteena ovat pihavarastot ja vajat, kannattaa useimmiten hankkia vähän suurempi kuin on ajatellut tarvitsevansa, etenkin jos pihalla on tilaa. Metrin, pari leveämpi vaja näyttää paremmalta kuin pienempi vaja, jonka seinustalla on ulkona värjöttelevä ruohonleikkuri tai auton rengassetti.

Netraudan laadukkaat vajat ja varastot siistivät pihan ulkoasua

Netraudan valikoimasta löytyy juuri pihaasi sopiva pihavaja tai varasto, jonne on mukava järjestellä suojaan kaikki tarpeellinen tavara. Olipa kyse sitten ruohonleikkurista, nuorison polkupyörästä tai moposta, työkaluista tai muusta säilyttämisen arvoisesta, kaikelle löytyy paikkansa. Laadukas pihavaja ei ole kustannus vaan investointi, joka suojaa työkaluja ja koneita säiltä ja varkailta. Lisäksi pihapiiri näyttää paljon paremmalta, kun kaikki tarpeellinen on siististi seinien suojassa ja katon alla. Tilavimmissa malleissa on mukavasti myös työtilaa askarteluun tai koneiden huoltoa varten. Ja muistathan, että mitä tilavampi malli, sitä paremmin saat tavarat myös järjestykseen. Esimerkiksi Netraudan Lektar -hyllyt löytyvät valikoimistamme ja sopivat erinomaisesti vajan järjestyksen ylläpitämiseen.

Varastot ja vajat kasaat näppärästi itse

Kaikki tuoteryhmämme varastot ja vajat ovat hyvin toteutettuja ja mittatarkasti tehtyjä tuotteita, joiden kasaaminen onnistuu helposti, vaikka rakennusmestarin koulutusta ei olisikaan. Osa tuotteista on yksin kasattavia, mutta toisissa hyvä kaveri on korvaamaton apua. Valitse sopiva tuote varastot ja vajat -osiosta, ja tilattu tuote on kohta pihallasi odottamassa kokoamista. Samaan pakettiin kannattaa tilata Netraudasta sopivat pihakivet ja -laatat, joilla saat varaston ympäristön ja sinne johtavan kulkuväylän somistettua pihaan ja ympäristöön sopivaksi kokonaisuudeksi. Jos sinulla on kysyttävää, myyntipalvelumme auttaa mielellään. Lue myös toimitusehdot, jotka kertovat tarkemmin tilausprosessista ja toimituksesta. Tarkista myös, saatko toimituksen jopa ilman toimituskuluja! meillä on myös 14 päivän palautusoikeus sekä joustavat maksutavat, joten tilaaminen on mukavaa ja helppoa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16