Varastot ja vajat

Varastot ja vajat ovat ulkorakennuksia, jota käytetään eri tarvikkeiden säilyttämiseen. Varastoja voi olla monia erilaisia, kuten puutarhavajoja, pihavarastoja tai peltivarastoja. Valmiita pihavarastoja on saatavilla valikoimastamme eri kokoina ja hintaluokissa.

1-100 / 285

285 tuotetta

1-100 / 285

285 tuotetta

Varastot ja vajat

Säilytystilasta on aina puutetta. Olipa varasto tai vaja mikä hyvänsä, se täyttyy ennen pitkää kaikesta tarpeellisesta ja "tarpeellisesta". Kun hankinnan kohteena ovat pihavarastot ja vajat, kannattaa useimmiten hankkia vähän suurempi kuin on ajatellut tarvitsevansa, etenkin jos pihalla on tilaa. Metrin, pari leveämpi vaja näyttää paremmalta kuin pienempi vaja, jonka seinustalla on ulkona värjöttelevä ruohonleikkuri tai auton rengassetti.

Netraudan laadukkaat vajat ja varastot siistivät pihan ulkoasua

Netraudan valikoimasta löytyy juuri pihaasi sopiva pihavaja tai varasto, jonne on mukava järjestellä suojaan kaikki tarpeellinen tavara. Olipa kyse sitten ruohonleikkurista, nuorison polkupyörästä tai moposta, työkaluista tai muusta säilyttämisen arvoisesta, kaikelle löytyy paikkansa. Laadukas pihavaja ei ole kustannus vaan investointi, joka suojaa työkaluja ja koneita säiltä ja varkailta. Lisäksi pihapiiri näyttää paljon paremmalta, kun kaikki tarpeellinen on siististi seinien suojassa ja katon alla. Tilavimmissa malleissa on mukavasti myös työtilaa askarteluun tai koneiden huoltoa varten. Ja muistathan, että mitä tilavampi malli, sitä paremmin saat tavarat myös järjestykseen.

Varastot ja vajat kasaat näppärästi itse

Kaikki tuoteryhmämme varastot ja vajat ovat hyvin toteutettuja ja mittatarkasti tehtyjä tuotteita, joiden kasaaminen onnistuu helposti, vaikka rakennusmestarin koulutusta ei olisikaan. Osa tuotteista on yksin kasattavia, mutta toisissa hyvä kaveri on korvaamaton apua. Valitse sopiva tuote varastot ja vajat -osiosta, ja tilattu tuote on kohta pihallasi odottamassa kokoamista. Samaan pakettiin kannattaa tilata Netraudasta sopivat pihakivet ja -laatat, joilla saat varaston ympäristön ja sinne johtavan kulkuväylän somistettua pihaan ja ympäristöön sopivaksi kokonaisuudeksi.Jos sinulla on kysyttävää, myyntipalvelumme auttaa mielellään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16