Piharakennukset

Onko sinulla säilytystilan puutetta? Häiritseekö pihassa lojuva ruohonleikkuri silmääsi? Tekisikö mielesi järjestää grillibileet, joissa sateinen päivää ei kastele tunnelmaa? Vai onko anoppi tulossa kylään… ja haluaisit silti vähän omaakin rauhaa? Haluaisitko rakentaa lapsille leikkipaikan, josta meteli ei kuulu sisälle? Kaikkiin näihin ongelmiin löytyy vastaus Netraudan valikoimista, sillä meiltä saat piharakennukset jokaiseen tarpeeseen. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään.

Laadukkaat ja edulliset piharakennukset Netraudan mahtavasta valikoimasta

Netraudasta löydät unelmiesi piharakennuksen, olipa se sitten maisemaan sopiva pihasauna, leikkimökki lapsille tai vaikka viihtyisä vierasmaja, jonne voit paitsi majoittaa vieraat, myös vetäytyä itse viettämään rauhallista laatuaikaa hyvän kirjan tai musiikin parissa. Leppoisat löylyt pihasaunan aidosta puilla lämmitetystä kiukaasta ovat maistuvampia kuin sähkösaunan löylyt. Meiltä löydät toki myös kiukaat ja muut tarvikkeet saunaasi. Kun tarvitset varastotilaa vaikkapa auton renkaille, puutarhatarvikkeille tai työkaluille, tarjolla on useita vaihtoehtoja pienestä varastokopista aina suurempiin malleihin, joita voit säilytyksen lisäksi käyttää myös laitteiden huoltotilana tai askarteluvajana. Muita mallistostamme löytyviä piharakennuksia ovat esimerkiksi leikkimökit, jätekatokset, huvimajat ja grillikatokset. Viimeistellyn näköinen piharakennus sopii ympäristöönsä, ja kaunis kokonaisuus syntyy, kun valitset polun ja rakennuksen edustan somistamiseen Netraudan pihakivet ja -laatat. Katso mallistoamme ja valitse tarpeeseen sopiva ratkaisu talosi tai mökkisi pihamaalle. Tilaus netin kautta on helppoa ja mukavaa!

Piharakennukset voit rakentaa kätevästi myös itse

Piharakennuksemme ovat laadukkaasti tuotteistettuja rakennuksia, joiden kasaaminen onnistuu ilman puusepän koulutusta. Mukana tulevat ohjeet ovat helppoja noudattaa, ja pääset tuntemaan aitoa onnistumisen iloa. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja tilata piharakennus saman tien. Varmista tuotetiedoista, sisältyykö valitsemaasi rakennukseen myös kattomateriaali, ja tilaa se tarvittaessa samassa tilauksessa. Meiltä löydät myös kaikki tarvitsemasi pihatarvikkeet helposti samasta osoitteesta. Muista myös, että myyntipalvelumme palvelee ja auttaa sinua kysymyksissä mielellään. Toimitusehdot kertovat tarkemmin hankintasi tilauksesta ja toimittamisesta vaikka suoraan kotipihaasi. Tervetuloa ostoksille!

Laskeva

701-800 / 821

Sivu:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Laskeva

701-800 / 821

Sivu:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18