Grillikatokset

1-16 / 16

16 tuotetta

1-16 / 16

16 tuotetta

Grillikatokset

Grillikatos tekee ruoanlaitosta miellyttävää myös sateisina ja tuulisina päivinä. Vankat rakenteet on helppo pystyttää, ja ne kestävät niin aikaa kuin kovaa käyttöäkin. Kun tavoitteenasi on unelmien kesäkeittiö, päästä mielikuvituksesi lentoon ja luo toiveidesi mukainen kokonaisuus valikoimamme tuotteilla. Tilaa kaikki tarvitsemasi verkkokaupastamme, niin säästät selvää rahaa ja pääset nauttimaan kätevästä ja nopeasta toimituksesta!

Erikokoiset ja -malliset, laadukkaat grillikatokset

Haluatko grillata herkkuateriat suojassa huonoltakin säältä? Näppärä katos on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat laittaa ruokaa ulkotiloissa mutta et taivasalla. Valikoimastamme hankit kestävät ja käytännölliset tuotteet nopealla toimituksella. Oli etsinnässä sitten huvimajallinen grillikatos tai avonainen kesäkeittiö, löydät suosikkisi varmasti. Meiltä löydät monen kokoisia vaihtoehtoja niin kompaktiin kuin laajempaankin tarpeeseen. Valitse suorakulmion tai monikulmion muotoinen pohja – mikä vain omaan pihaasi parhaiten istuu. Maalattia voi sopia tarpeisiisi, mutta tarjolla on myös lattiallisia vaihtoehtoja, jos haluat asentaa katokseen kosteutta pelkääviä rakenteita. Osa katoksista on kuistimaisia, joten voit nauttia valmistamasi herkkuaterian mukavasti kesäkeittiön yhteydessä. Selaa valikoimaamme ja mieti, mikä kruunaisi sinun ulkokatoksesi. Meiltä saat laatua aina edullisesti.

Helppo ja nopea asennus

Kaikki käy nopeasti ja jouhevasti, kun asioit verkkokaupassamme. Puuvalmiina toimitettavat tuotteet on helppo koota. Tarkista vielä ennen tilauksen lähettämistä, mitä lisätarvikkeita toimitukseen kannattaa liittää. Osassa malleja rakennat haluamasi kokonaisuuden valitsemalla itse perustukset, naulat, katteen, maalin ja pintakäsittelyn. Kaikki valikoimamme tuotteet soveltuvat varmasti Pohjolan karuihinkin olosuhteisiin. Löydät kaiken tiedon helposti tuotteiden yksityiskohdista ja vertailet niitä helposti suoraan netissä. Tee grillauksesta nautinnollista ja tilaa kaikki tarvittava yhdestä ja samasta osoitteesta. Shoppailu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16