Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Grillikatokset

Grillikatos tekee ruoanlaitosta miellyttävää myös sateisina ja tuulisina päivinä. Vankat rakenteet on helppo pystyttää, ja ne kestävät niin aikaa kuin kovaa käyttöäkin. Kun tavoitteenasi on unelmien kesäkeittiö, päästä mielikuvituksesi lentoon ja luo toiveidesi mukainen kokonaisuus valikoimamme tuotteilla.

  • 1

1-11 / 11

11 tuotetta

  • 1

1-11 / 11

11 tuotetta

Grillikatokset

Mitä grillikatos on?

Grillikatos on ulkotilassa sijaitseva katos, joka on tarkoitettu grillin suojaamiseen sateelta ja auringolta. Se voi olla rakennettu erikseen tai osana esimerkiksi terassia tai piharakennusta. Grillikatos tarjoaa käyttäjälle mukavan paikan grillaukseen ja ulkoiluun, ja se on suosittu lisävaruste monissa pihoissa ja kesämökeillä.

Millaisia grillikatoksia on olemassa?

Grillikatoksia on monenlaisia, ja ne voivat vaihdella kooltaan, materiaaliltaan ja muotoilultaan. Jotkut yksinkertaiset mallit ovat pelkkiä kattoja, jotka suojaavat grillaajaa sateelta ja auringolta. Toiset grillikatokset voivat olla enemmän huvimajatyyppisiä pyöreitä katoksia. Materiaaleina grillikatoksissa käytetään usein puuta.

Mitä ruokia kannattaa valmistaa grillikatoksessa?

Grillikatoksessa voi valmistaa monenlaisia ruokia, kuten esimerkiksi lihaa, kalaa, vihanneksia, kasviksia ja makkaroita. Suosittuja grillattavia ruokia ovat esimerkiksi grillattu kana, porsaanliha, naudanliha, lohi, merenelävät ja kasvisvartaat. Lisäksi voit valmistaa grillikatoksessa erilaisia lisukkeita kuten perunaa, maissia, paprikaa tai sipulia. Kannattaa kokeilla erilaisia reseptejä ja löytää omat suosikit!

Miten grillikatoksen voi varustella mukavaksi oleskelupaikaksi?

Grillikatoksen voi varustella mukavaksi oleskelupaikaksi esimerkiksi lisäämällä sinne kalusteita, kuten pöydän ja tuoleja. Riippuen siitä, kuinka paljon grillikatoksessa vietetään aikaa, voi olla hyvä idea lisätä valaistus, jotta iltaisin on mukavampaa oleskella. Esimerkiksi tunnelmalliset LED-valot tai lyhdyt luovat mukavan ilmapiirin. Jos aiot käyttää grillikatosta myös viileämmillä ilmoilla, voi lämmitys olla hyvä lisä. Esimerkiksi terassilämmitin tai kaasupoltin pitävät lämpöä yllä.

Erikokoiset ja -malliset, laadukkaat grillikatokset

Haluatko grillata herkkuateriat suojassa huonoltakin säältä? Näppärä katos on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat laittaa ruokaa ulkotiloissa mutta et taivasalla. Valikoimastamme hankit kestävät ja käytännölliset tuotteet nopealla toimituksella. Oli etsinnässä sitten huvimajallinen grillikatos tai avonainen kesäkeittiö, löydät suosikkisi varmasti. Meiltä löydät monen kokoisia vaihtoehtoja niin kompaktiin kuin laajempaankin tarpeeseen. Valitse suorakulmion tai monikulmion muotoinen pohja – mikä vain omaan pihaasi parhaiten istuu. Maalattia voi sopia tarpeisiisi, mutta tarjolla on myös lattiallisia vaihtoehtoja, jos haluat asentaa katokseen kosteutta pelkääviä rakenteita. Osa katoksista on kuistimaisia, joten voit nauttia valmistamasi herkkuaterian mukavasti kesäkeittiön yhteydessä. Selaa valikoimaamme ja mieti, mikä kruunaisi sinun ulkokatoksesi. Meiltä saat laatua aina edullisesti.

Grillikatoksen helppo ja nopea asennus

Kaikki käy nopeasti ja jouhevasti, kun asioit verkkokaupassamme. Puuvalmiina toimitettavat tuotteet on helppo koota. Tarkista vielä ennen tilauksen lähettämistä, mitä lisätarvikkeita toimitukseen kannattaa liittää. Osassa malleja rakennat haluamasi kokonaisuuden valitsemalla itse perustukset, naulat, katteen, maalin ja pintakäsittelyn. Kaikki valikoimamme tuotteet soveltuvat varmasti Pohjolan karuihinkin olosuhteisiin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.